rrmi 15.07.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 To widze , ze rurka troche mietka sie zrobila . Zwlaszcza po tym jak mnie wczoraj na boku wysmiewales i znecales sie nade mna . Z gazet codziennych wiem , ze w czasie kiedy Gilmour bedzie koncertowal w Gdansku , Ty bedziesz akurat w okolicy . Kto wie czy sie nie spotkamy. W okolicy stoczni oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 21.08.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Sto lat tu mnie nie było, ale widzę, że nie tylko mnie. Jadę na Gilmoura Z żącią, i panem synem co z mlekiem matki wyssał Pink Floyd Chyba się rozpłaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenedy 25.08.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 od zawsze polski rock i cały Dżem , wszystko co związane z szantami i SDM a sto lat słucham już Sisters of Mercy Depeche Mode i zawsze w aucie mam w zmieniarce Faith No More i Peral Jam .Często słuchne sobie dobrego KSU i o zgrozo zaczynają mi się podobać niektóre kawałki lecące na vivie i mtv ale to może dlatego że już jestem po 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 26.08.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Ostatnio INDIOS BRAVOS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 26.08.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 witam szkoda, że mieszkam na drugim końcu Polski. W przeciwnym razie stałym teraz w sektorze na terenie Stoczni Gdańskiej. Ci z pólnocy to mają szczęście. Zadroszczę Wam zwłaszcza dzisiejszego koncertu. Pozostają mi tylko szczątki w radiowej trójce. Nocka z głowy ale warto. Takiej okazji nie można zmarnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 26.08.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Ale sie bedzie dzisiaj dzialo. Dzwonilem przed chwila do stoczni, juz tam czekaja forumowicze - fani "komandy" Pinka Floyda, drzace glosy, slaba slyszalnosc, deszcz na podoredziu a Oni ino Gilmur i Gilmur. Amoku podostawali jakiego czy co?.Echhh! W sumie to zaluje , ze mnie tam nie ma. Siostry rrmi i AnSi juz tam sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.08.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Też zazdroszczę i to jak?...okrutnie! Pozdrawiam Siostry i Gilmura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.08.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Byłam, słyszałam...no co tu dużo mówić, niech żałuje, kto nie przyjechał, nawet deszcz oniemiał z wrażenia i przestał padać. Rrmi do tej pory ociera łzy, tak się wzruszyła. A grali tak: PIERWSZA CZĘŚĆ:Breathe Time Breathe Reprise, Castellorizon, On An Island, The Blue, Red Sky At Night, This Heaven, Then I Close My Eyes, Smile, Take A Breath, A Pocketful Of Stones, Where We Start DRUGA CZĘŚĆ Shine on You Crazy Diamond - wersja z graniem na kieliszkach od wina Fat Old Sun -Gilmoure zaczynał dwukrotnie Astronomy Domine High Hopes Echoes The Great Day Of Freedom Wish You Were Here Comfortably Numb Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 28.08.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Tylko na coś takiego mogłem z rodzinką przejechać nasz kraj. Koncert, miałem wrażenie, był zagrany jak dla starych znajomych. Soczyście, pięknie i na luzie. Wspaniale. Nie światła, nie efekty głównie muzyka. Pięknie było.Pozdrawiam wszystkich fanów forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 28.08.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Szadam - zazdroszczę i podziwiam, że Ci się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.08.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Donosze , ze mam zdjecia i wkleje kiedy sie uporam z internetem. Brak slow , zeby opowiedziec , jak pieknie bylo Dziekujemy AnSi i Jej Rodzince za mile towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 29.08.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 delor - pomyślałem sobie tak: - swoje latka już mam, a DG ma więcej - cała rodzinka wie co i jak gra Pink Floyd - do Grecji jeszcze pojadę - syna mam - dom wybudowałem/liśmy - drzewo posadziłem tylko na koncercie Pink Floyd nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 30.08.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 delor - pomyślałem sobie tak: - swoje latka już mam, a DG ma więcej - cała rodzinka wie co i jak gra Pink Floyd - do Grecji jeszcze pojadę - syna mam - dom wybudowałem/liśmy - drzewo posadziłem tylko na koncercie Pink Floyd nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.09.2006 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ale sie bedzie dzisiaj dzialo. Dzwonilem przed chwila do stoczni, juz tam czekaja forumowicze - fani "komandy" Pinka Floyda, drzace glosy, slaba slyszalnosc, deszcz na podoredziu a Oni ino Gilmur i Gilmur. Amoku podostawali jakiego czy co?. Echhh! W sumie to zaluje , ze mnie tam nie ma. Siostry rrmi i AnSi juz tam sa. Ale na próbie było lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 16.09.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 A wiecie, że Archive będzie w listopadzie w Proximie. Już się doczekać nie mogę http://www.my-smileys.de/smileys2/huepf.gifA Riverside sluchacie? Masakra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 http://img69.imageshack.us/img69/166/koncertdavidagilmoura0102lw0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 19.09.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 a tak niewiele brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 20.09.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ale na próbie było lepiej... Nie bylem na probie . Widzialem koncert . Bylo fajnie ... Byloby wspaniale , gdyby nie trzeba bylo stac kilka godzin w blocie . Byloby perfect , gdyby miejsca byly siedzace . Bol plecow i mokre buty zepsul atmosfere . I to pomimo , ze Gilmur zaczal od zapowiedzi : prosze sie wygodnie rozsiasc , bo zaczynamy jazde w niespokojne sfery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.09.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Byloby wspaniale , gdyby nie trzeba bylo stac kilka godzin w blocie . Byloby perfect , gdyby miejsca byly siedzace . Bol plecow i mokre buty zepsul atmosfere . I to pomimo , ze Gilmur zaczal od zapowiedzi : prosze sie wygodnie rozsiasc , bo zaczynamy jazde w niespokojne sfery . Jajacarz! Czemu sam nie usiadl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 21.09.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A czy ktos z Panstwa wie , co laczy piosenke "Crazy" Gnarls'a Barkley'a z Gilmourem ? Jezeli ktos jeszcze nie sluchal "Crazy" , to goraco polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts