2112wojtek 26.09.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Bardzo ładnie się starzejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.09.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Bardzo ładnie się starzejesz Oczekiwałam raczej zaprzeczenia niż potwierdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.09.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Bardzo ładnie się starzejesz Oczekiwałam raczej zaprzeczenia niż potwierdzenia Takie , to miało też znaczenie , tylko niezgraba ze mnie Rockendrolowcy się nie starzeją .... a jeśli nawet niektórzy, to i tak pięknieją przy tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.09.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Bardzo ładnie się starzejesz Oczekiwałam raczej zaprzeczenia niż potwierdzenia Takie , to miało też znaczenie , tylko niezgraba ze mnie Rockendrolowcy się nie starzeją .... a jeśli nawet niektórzy, to i tak pięknieją przy tym. No i już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 01.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 to może żeby troche odciążyc temat od starego dobrego rocka... osobiście nie przepadam ale trafiłem na koncert i padłem. Ladies and Gentleman: Robbie Williams (tak tak) koncert "Swing when You are winning" Live at the Albert Hall - szczególnie na zimowe wieczory. Frankie byłby serio dumny. Cały koncert jest zjawiskiem a juz piosnka Mr. Bojangles mmmmmmmm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 01.10.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Mnie zachwycił i zakochałam się koncert Depeche Mode - Touring the angel. Live in Milan. Boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 28.11.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Kaczkowski mi dzis przypomniał http://www.youtube.com/watch?v=_OIFk2dQcno A ja sobie przypomniałem, że jak zobaczyłem w sklepie rtv cover tegoż w postaci to kupiłem ten telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.11.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Kaczkowski mi dzis przypomniał http://www.youtube.com/watch?v=_OIFk2dQcno dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 28.11.2008 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A Trójkowy 15 TOP wszechczasów nadciąga. Ubywa dni kiedy można oddać swój głos. Zachęcam wszystkich do głosowania ze strony http://www2.polskieradio.pl/trojka/lp3/glosowanie_top.aspx po wcześniejszym zalogowaniu. Jest do wyboru ponad 1500 utworów i jest w czym wybierać. Można typować 20 kawałków. Sylwester z 15 TOPem, to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bassa 06.02.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Mam muzyczny sentyment do Jacka Kaczmarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heimnar 06.02.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nie wiem, czy ktoś podzieli mój gust muzyczny. Twardy i niezmienny. -Vader-Megadeth-Metallica-Iron MaidenZe względów dydaktycznych - muzyka klasyczna. Oraz inne dzieła z zakresu ciężkiego metalu i rocka, w których muzycy potrafią się popisać prawdziwie znakomitymi zdolnościami technicznymi i bogactwem kompozycji. Z ostatnio nabytych płyt - XXV Vadera. Niby tylko składanka podsumowująca 25 lat istnienia tego najlepszego zespołu death-metalowego, ale tylko pozornie - biorąc pod uwagę, że cały materiał został od nowa nagrany, to jest to prawdziwe arcydzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.02.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nie wiem, czy ktoś podzieli mój gust muzyczny. Twardy i niezmienny. -Vader -Megadeth -Metallica -Iron Maiden Ze względów dydaktycznych - muzyka klasyczna. Oraz inne dzieła z zakresu ciężkiego metalu i rocka, w których muzycy potrafią się popisać prawdziwie znakomitymi zdolnościami technicznymi i bogactwem kompozycji. Z ostatnio nabytych płyt - XXV Vadera. Niby tylko składanka podsumowująca 25 lat istnienia tego najlepszego zespołu death-metalowego, ale tylko pozornie - biorąc pod uwagę, że cały materiał został od nowa nagrany, to jest to prawdziwe arcydzieło. Parę osób podziela twoje zainteresowania. Ja ostatnio posłuchałam nowego Guns'n'Roses - nienajgorzej, przypomniały mi się stare czasy. Mąż ostatnio mnie szkoli z Danziga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heimnar 06.02.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 No proszę - to bardzo miło. Tak trzymać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 14.02.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 mecze na YouTube i się uzależniłam... http://www.youtube.com/watch?v=KhQaPT6CS08&feature=channel_page Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karina-arecki 17.02.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Nie wiem, czy ktoś podzieli mój gust muzyczny. Twardy i niezmienny. -Vader -Megadeth -Metallica -Iron Maiden Ze względów dydaktycznych - muzyka klasyczna. Oraz inne dzieła z zakresu ciężkiego metalu i rocka, w których muzycy potrafią się popisać prawdziwie znakomitymi zdolnościami technicznymi i bogactwem kompozycji. U nas tzn. ta meska strona slucha te klimaty-powiedziala bym ciezsze.Wlasnie moje chlopaki wrócili ze szkocji z Dimmu Borgir,wczesniej byli na Destruction i Testament i cos tam jeszcze.Ja zostaje przy klasyce tzn Iron Maiden Judas.Dodam jeszcze ze chlopaki (mąz i syn)skompletowali sobie perkusje i gitary no i juz wiem do czego bedzie jeden pokoj w naszym nowym domu.pozdr. A ha ostatnio spotkali fajnego kolesie na kocercie.zapewne wiesz kto to. http://images41.fotosik.pl/61/7a36fc960c7d0fd4m.jpg [/img][img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heimnar 19.02.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Piknie. Tak trzymać. Różki w górę.Ja niestety nie otrzymałem jeszcze dyspensy od małżonki na wstawienie 100W Marshalla do domu, ale mam na tyłach działki taki mały domek gospodarczy.Bardzo łatwo da się go zaadoptować na salkę prób/studio nagraniowe, tudzież magazyn sprzętu muzycznego na koncerty. Póki co gramy z kumplami w wynajmowanej salce, może docelowo przeniesiemy się do tegoż domku. Nie będzie przynajmniej problemów z terminami. No i jednak taniej. Z pozdrowieniem dla sióstr i braci w Heavy-metalu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 ciekawa jestem czy ktos oprócz mnie lubi tego gościa w kapeluszu ... Jamiroquai relaksuje mnie i dodaje optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czar_ni 26.03.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 bedzie w Polsce w marcu Australian Pink Floyd czyli zespół który ma oficialna autoryzacje zespołu podbno wymiataja bosko jak sie uda jade... i co ? i co ? byłeś ? ja byłam i jestem pod wrażeniem mimo ,że gdzieś mi się obiła o oczy krytyka U2 to ja napiszę ,że bardzo ich lubię za muzykę - gdybym musiała prześwietlać wszystkich wykonawców wg swoich maksym życiowych to obawiam się ,że słuchałabym tylko kłótni sąsiadów . Mimo ,że osobiście do Bono nic nie mam - jak na kasę jaką zarobił jest zaskakująco zwyczajnym człowiekiem z jedną żoną od początku w mniej więcej swoim wieku Także pozdrawiam fanów U2 Wybiera się ktoś na koncert ? nam się udało zdobyć bilety i po 4 latach znowu tam będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Polecam: http://sklep.fonografika.pl/product_info.php?cPath=1_42&products_id=6506 Są z..ebiści. 24.04. ich koncert w Toruniu, więc oczywiście się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 03.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ojojoj, coby nie pokręcony Rammstein, to człek całkiem by sfiksował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts