joanka77 02.03.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Nie wiem czy znacie czy nie, ale mnie ostatnio urzekła piosenka "It's been done" . Śpiewa ją Angela McCluskey (śmieszne nazwisko;) ) Słucham jej na okrągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.03.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Ale numer. Joanka 77, dopiero teraz załapałem, że chodziło Ci o mp3 "Młynka" :D Voila! Młynek Kawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 02.03.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Dziekuje juz kolega mi podesłał mp3 a Tobie naprawde polecam Angele .... mysle że CI się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.03.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Oj widze ze musze sie i tyutaj odezwac, zwlaszcza jesli mowi si e o Kulcie .... Jak mysle o Kulcie to odrazu przypominaja mi sie wszystkie koncerty, na ktore jezdzilam.. w mlodosci Swego czasu Kazik byl bardzo czestym gosciem we Wroclawiu....- wrecz pare razy w roku... Pamietam te stale "punkty programu" typu: "Polska", "Do Ani", "Czarne slońca", "Celyna", "Baranek" wspomniana tu "dziewczyna o perłowych włosach", "Pasaże" i wiele, wiele innych utworów, az sie łza w oku kreci Niestety ostanie plyty Kazika raczej mi nie podchodza, ostatnia ktora mi sie jeszcze podoba to "Melodie Kurta Weilla i coś ponadto" - zwłaszcza Ballada o Mackie Messerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 02.03.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 O!ale kultowo się tutaj zrobiło,fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miminiais 05.03.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Ale nie pojadę na U2 do Chrzowa wszystkie bilety rozeszły się w tydzień zagapiłam się,szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 06.03.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Witam wszystkich !!! A ja słucham : Blues : John Lee Hooker , Albert King , Robert Cray ,Muddy Waters itp Cięższy Rock : AC/DC , Whitesnake ,Rainbow , Judas Priest ,Deep Purple ,ZZ TOP , itp Elektronika -Tangerine Dream , Klaus schulze , Arcane (to z Neu Harmony) Adrian Rudy , itp a reszta to .. Dire Straits , Chris Rea ,Gary Moore , itp pozdrawiam miłośników dobrej muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.03.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Ale nie pojadę na U2 do Chrzowa wszystkie bilety rozeszły się w tydzień zagapiłam się,szkoda... We Wrocku bilety w EMpiku bilety rozeszly sie w 1 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.03.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 A ja dzisiaj ide na koncert Myslovic ... lubie ich muzyke, ale ponad wszystko slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 odzyskałam nadzieję,że jednak zobaczę ten koncert-następnego dnia,w Berlinie!!! Poza tym bilety sprzedane przez Allegro maja być podobno unieważnione. Kolega ma już bilety na oba koncerty Wojty - baw się dobrze!Też ich lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.03.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 ooo, a po ile sa bilety w Berlinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 07.03.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Dodam jeszcze moje dwie ulubione polskie piosenki:Jedwab-Róże EuropyIrlandia-Kobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 08.03.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Pattaya Widzę, że mamy podobne upodobania muzyczne- te ostatnie wymienione przez Ciebie w szczególności trafiają mi w ucho. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.03.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Dorzucę jeszcze:-51-TSA-Smak ciszy-TurboA pamiętacie Oddział Zamknięty?Nie było imprezy bez chóralnego śpiewania---szła biedronka po zasłonkach,napotkała tam pająka...albo...Bobby,Bobby X!...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Naish 08.03.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Dodam jeszcze moje dwie ulubione polskie piosenki: Jedwab-Róże Europy Irlandia-Kobranocka Toz to klasyka. W jednej z nich tylko niewiem ktorej wokalista ktorego nazwiska oczywiscie nieznam oraz z jakiego zespolu pochodzi tez niewiem w jedenej z wersji tej piosenki spiewal charakterystycznie sepleniac. Prosze o udzielenie odp co rozwieje moje watpliwosci. Pozdr Naish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.03.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Kobra w Irlandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.03.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 51 TSA - to jest to Irlandia też jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.03.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Hi hi Irlandia - "I ty sie temu nie dziwisssss" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.03.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 A jest tu na firum jakis "REPUBLIKANIN"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Nie wiem czy znacie czy nie, ale mnie ostatnio urzekła piosenka "It's been done" . Śpiewa ją Angela McCluskey (śmieszne nazwisko;) ) Słucham jej na okrągło joanko, właśnie pierwszy raz wysłuchałam tej "Kluseczki" rzeczywiście bardzo miła dla ucha. Lubię takie klimaty. Postarałam się od razu o inne jej utworki, polecam jeszcze "Don`t Explain", takie "bujające"... a jeśli lubisz "world music", to utwór z Deep Forest i Chitose Hajime "Will You Be Ready". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts