Gość 02.09.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Ło MATKO fakt zgroza ... Ale jest też druga strona medalu. mniej przerażająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.09.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 No więc Wojtku, ściągnęłam sobie dwa kawałki J-Zaya, a jak , posłuchałam i.... dla mnie to nie to. Wolę Eminema (mimo, że trochę przebrzmiały) Co ty na to? ZGROZA!!! Az tak przerazony to nie jestem .Eminem to juz klasyka gatunku i prawde mowiac wole nawet jego obscenicznosci /smieszne i raczej komercyjne / niz polskie, blokersowe zarazem monotonne jak cholera "hiphopy zaangazowane". A Jay Z to nie moje, tylko syna fascynacje i to glownie w "duecie" z Linkin Park, ktorego jest wiernym fanem. Troche mlodego musze tu dyskretnie kontrolowac, na szczescie nie zna angielskiego , bo glupio by mi bylo tlumaczyc /8 latkowi/ co Jay mial na mysli mowiac : "zerzne dzis za darmo twoja biala, tlusta d... ,szeroka jak route 66, hayyyy" Swoja droga to lat temu blisko 30, niejaki Franciszek Zappa spiewal , ze Gregory Peck/ory/ jest mala swinia , ktorej po glowie chodza ino sex z obojgiem pci, kobitki, money i inne swinstwa. Czyli Eminem i koledzy nic nowego nie wymyslili, moze tylko jedynie w formie bardziej prostackiej /zrowno literackiej i muzycznej/ to podaja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Az tak przerazony to nie jestem . Ufff, ulżyło mi! :lol: Eminem to juz klasyka gatunku i prawde mowiac wole nawet jego obscenicznosci /smieszne i raczej komercyjne / niz polskie, blokersowe zarazem monotonne jak cholera "hiphopy zaangazowane". Z polskich śmieszy mnie tylko jeden utworek, "Dla mnie masz stajla", Trzeciego Wymiaru, wulgaryzm delikatny do wychwycenia, dość zgrabny, na tle innych, wszechobecnych rąbanek, nie tak monotonny, a zabawny, pozwolę sobie przytoczyć fragment: "(...) Stworzony do dominacji anioł Kwestia kreacji do prokreacji Wiesz, magia ciała działa Miała ciało napięte niczym struny Za nią kroczyły paryskie perfumy Dodam dla sumy Świeżynka dziewczynka Nawijka za drinka Na drinku jej szminka To tęga rozkminka Ruszaj mała ciałem tu, nie przestawaj Ciałem mała ruszaj uuu dawaj, dawaj! Aj aj kiedy patrzę tak na ciebie Cho no daj, daj chociaż trochę dzisiaj siebie Wiele do powiedzenia na ten temat mam bo Masz to spojrzenie a ja znam to Ruszaj mała ciałem tu, nie przestawaj Ciałem mała ruszaj uuu dawaj, dawaj! Widać- cztery godziny obok lustra Na ustach rozpusta Plus jej słodka buźka Plus ta skąpa bluzka Myślisz- ej będzie bomba Niekompatybilna, stabilna jak kompakt Mobilna więc kontakt I jazda! To spontan akcja Wydawana forsa z konta taksa Do domu eskorta Ta noc ma smak Ref.: Kiedy patrzę tak na ciebie jesteś fajna aj Dla mnie masz stajla Kiedy łączy nas noc upalna aj Dla mnie masz stajla /2x N-U-L-L-O Wy macie stajla" I to by było na tyle, wystarczy tego horroru, bo znowu oberwę. ps. może na to nie wygląda, ale druga strona mojego medalu jest naprawdę zgoła odmienna... Z pozdrowieniami, joł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 czy to stajla to to samo co bambucza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 czy to stajla to to samo co bambucza ?? A co to bambucza? "Masz stajla" to "masz styl" po ludzku, chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 03.09.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 ps. może na to nie wygląda, ale druga strona mojego medalu jest naprawdę zgoła odmienna... Mowisz o Matko , zes zgoła inna z dugiej Twojej strony ?No! Skoro "z goła", to ciekawym bardzo tej strony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 ps. może na to nie wygląda, ale druga strona mojego medalu jest naprawdę zgoła odmienna... Mowisz o Matko , zes zgoła inna z dugiej Twojej strony ?No! Skoro "z goła", to ciekawym bardzo tej strony pozdrawiam Tę, "z goła", moją stronę mogą oglądać wyłącznie wybrańcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Bywa , ze mowi sie jeszcze z grubsza matka , wojtkiem sie nie przejmuj , przekorny jest a mnie tu malo co nie zlinczowali z Lafcadio za moje nowe milosci muzyczne nosze zal w sobie do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 matka , wojtkiem sie nie przejmuj , przekorny jest A toć ja się w ogóle nie przejmuję , nie z takimi ja gadałam na tematy muzyczne, tudzież inne... zgoła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 no to jednak i ja poprosze o rozwiniecie tego zgola bo Ty cos za bardzo sie rozbierasz jak bedziesz grzeczna to pokaze Ci autograf Oldfielda , na Tubullar Bells III Dostalam w Katowicach , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 no to jednak i ja poprosze o rozwiniecie tego zgola Inną razą. jak bedziesz grzeczna to pokaze Ci autograf Oldfielda , na Tubullar Bells III Dostalam w Katowicach , Dawaj! Co prawda nie należę do "łowców autografów", wystarczy mi, jak go sobie słucham, nie muszę nawet oglądać, ale pokażę mojemu "Nynusiowi", jest jego jeszcze większym fanem niż ja. A grzeczna jestem bardzo, tak dokumentnie się nie rozbieram przecież, najwyżej rąbka uchylam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 A grzeczna jestem bardzo, tak dokumentnie się nie rozbieram przecież, najwyżej rąbka uchylam... to Ty sie w majtkach kapiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 03.09.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Bywa , ze mowi sie jeszcze z grubsza matka , wojtkiem sie nie przejmuj , przekorny jest a mnie tu malo co nie zlinczowali z Lafcadio za moje nowe milosci muzyczne nosze zal w sobie do dzisiaj rrmi , tak sobie mysle , ze z goła rąbka nieco uchylę, ale to nie ja Cie z grubsza linczowalem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Bywa , ze mowi sie jeszcze z grubsza matka , wojtkiem sie nie przejmuj , przekorny jest a mnie tu malo co nie zlinczowali z Lafcadio za moje nowe milosci muzyczne nosze zal w sobie do dzisiaj rrmi , tak sobie mysle , ze z goła rąbka nieco uchylę, ale to nie ja Cie z grubsza linczowalem . ale co to za roznica jak ja i tak sie zle poczulam , a ze Ty tez tam byles , to co mi za roznica na kogo sie obrazic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 A grzeczna jestem bardzo, tak dokumentnie się nie rozbieram przecież, najwyżej rąbka uchylam... to Ty sie w majtkach kapiesz? A to do kapieli majtki się zdejmnywa??? Paczta panstwo, człek całe życie się uczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 A grzeczna jestem bardzo, tak dokumentnie się nie rozbieram przecież, najwyżej rąbka uchylam... to Ty sie w majtkach kapiesz? A to do kapieli majtki się zdejmnywa??? Paczta panstwo, człek całe życie się uczy... chyba z kazdego watku szpital robimy ja nie zdejmuje boje sie , ze sasiad podgladywa a stary jest , to jeszcze na zawal zejdzie i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 chyba z kazdego watku szpital robimy No co? To są tak zwane gościnne występy, śpiewać każdy może... boje sie , ze sasiad podgladywa a stary jest , to jeszcze na zawal zejdzie i co? Jak stary to wystarczy mu lornetke zarąbać i po ptokach, nie dowidzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 No dobra, lepiej cicho siedzieć, bo zaraz oddziałowa przyjdzie i rózgą bij, bij w pupe zrobi i do kąta postawi i nie da podwieczorkua ja wiem, co na podwieczorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 03.09.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 chyba z kazdego watku szpital robimy No co? To są tak zwane gościnne występy, śpiewać każdy może... a mówiłam, że się choroba rozpełza Wolę ...Outkasta "Ms. Jackson" się wie - toż tam taka boska inwokacja do mamusi jest The coolest motherfunkers on the planet są cudni, Stankonia mnie bawiła przez jakies 4 tygodnie - z rana : pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.09.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 a mówiłam, że się choroba rozpełza a co , chcesz sie zarazic? wyleczymy , spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts