jprzedworski 12.09.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Czy "bucy", też by można podyskutować. Zadyszki dostaje w połowie utworu, chyba nawalona ...Posłuchaj: Mandaryna liveTrochę długo się to ściąga. W razie czego, zrobię wersję skróconą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 12.09.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Czy "bucy", też by można podyskutować. Zadyszki dostaje w połowie utworu, chyba nawalona ... noooo! Ładnie se dycha , a co?Jakbym nie wiedzial co to, to bym pomyslal, ze kobita zaraz rodzic bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 12.09.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Rolling Stones jakoś takiej zadyszki nie dostają. A w "nawaleniu" bywali chyba lepsi od Mandaryny. Widocznie i to trzeba umieć. Wersja lite: Mandaryna skrócona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 ja sie nie odzywam do Ciebie wojtek2112 Tylko pokute dam Wiec- w pokucie musisz sluchac 3 dni tej Mandaryny , potem 2 Wisniewskiego , nie znam sie na tych takich , ale jeszcze sobie wyszukaj i sie troche posamoumartwiaj i po katem pluj A pozniej na piwo pojdziemy z matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 12.09.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Rolling Stones jakoś takiej zadyszki nie dostają. A w "nawaleniu" bywali chyba lepsi od Mandaryny. Widocznie i to trzeba umieć. Wersja lite: Mandaryna skrócona Niezle. Jej sie wydaje,ze spiewa? I ze po angielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Wersja lite: Mandaryna skrócona wrazenie mnie nie opuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 12.09.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 ja sie nie odzywam do Ciebie wojtek2112 Wiec- w pokucie musisz sluchac 3 dni tej Mandaryny , potem 2 Wisniewskiego , nie znam sie na tych takich , ale jeszcze sobie wyszukaj i sie troche posamoumartwiaj i po katem pluj A pozniej na piwo pojdziemy z matka RRRRRRMIIII!!! Na litosc boska! 5 dni z Wisniewskimi i to o suchym pysku? Chcesz zeby mi sie czasoprzestrzen wykrzywila ?A potem co? Ty pojdziesz sobie na piwko z matka a ja trzezwym kaleka pozostane z grymasem po mordzie od kątem plucia? Oj nie ladnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.09.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 w pokucie musisz sluchac 3 dni tej Mandaryny , potem 2 Wisniewskiego ...tak RRMI......... jesteś bardzo okrutna.......... ..hardcore'owo pojechałaś... nieładnie........ ..chcesz go zabić ? ....zamień mu na Monikę Bródkę czy Janka Wąsika..... .....naprawdę, nie zasłużył na tak ostrą karę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 .....naprawdę, nie zasłużył na tak ostrą karę..... niech bedzie ale to tak na wyrost , bo nastepnym razem .... niech wie, ze mam dobre serce A na piwo i Jego tez zabierzemy , ja stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 12.09.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 .....naprawdę, nie zasłużył na tak ostrą karę..... niech bedzie ale to tak na wyrost , bo nastepnym razem .... niech wie, ze mam dobre serce A na piwo i Jego tez zabierzemy , ja stawiam No nie wiem jak Ci dziekowac? A parowe z musztarda do tego dostane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Nie dziekuj , to z dobrego serca , a ta parowa z bula i musztarda , to ma byc ten Hot -Dog , tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.09.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Hot Dog to z Led Zepów fajna, niedoceniona płytka "In Through The Out Door" http://cover6.cduniverse.com/MuzeAudioArt/110/118962.jpg "Hot Dog" Well I just got into town today To find my girl who's gone away She took the Greyhound at the General Store I searched myself I searched the town When I finally did sit down I find myself no wiser than before She said we couldn't do no wrong No other love could be so strong She locked up my heart in her bottom drawer Now she took my heart she took my keys From in my old blue dungarees And I'll never go to Texas anymore [Chorus:] Now my baby's gone I don't know what to do She took my love and walked right out the door And if I ever find that girl I know one thing for sure I'm gonna give her something like she never had before I took her love at seventeen A little late these days it seems But they said heaven is well worth waiting for I took her word I took it all Beneath the sign that said "U-haul" She left angels hangin round for more [Chorus] I thought I had it all sewn up Our love, a plot, a pick-up truck But folks said she was after something more I never did quite understand All that talk about rockin' bands But they just rolled my doll right out the door Oh yeah, they just rolled my doll right out the door! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 ale te dwa ostatnie wersy sa nieladne i zal mi tej lalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.09.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 no wyrolował ją proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 12.09.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Hot Dog to z Led Zepów fajna, niedoceniona płytka "In Through The Out Door" Byla jeszcze "Siersc Psa" bodaj na LZ II. A ja sobie dzisiaj zanabylem Phisical Graphity w wersji digi - lza sie kreci , bo winyla dawno nie mam a to replika przeciez.A jak pieknie tam LZ graja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.09.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 masz tu chustke lojtek , zeby nie bylo , ze taaaaka jestem i cukierka , w czekoladzie dobra i nie rycz juz , bo i mie zal scisnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.09.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 "Sierść psa" ? nie znam... z psem to chyba tylko "Black dog" z IV Physical Graffiti zazdraszczam [Kashmir] dla mnie pierwsze cztery są niezapomniane.... dla maniaków http://www.led-zeppelin.com [głośniki] dobronocka Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 13.09.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 "Sierść psa" ? nie znam... z psem to chyba tylko "Black dog" z IV dla mnie pierwsze cztery są niezapomniane.... witaj Ponury ponuraku! Nadmiar dobrych trunkow powoduje widac czasem u mnie przyspieszenie demencji starczej. Chyle czola przed Twoja czujnoscia. Co mi do łeba szczeliło, nie wiem ? Hair of Dog to utwor Nazareth ofkors. Z psem LZ byl jeszcze Hot Dog wlasnie z cytowanej przez Ciebie plyty Mowisz , ze 4 pierwsze sa niezapomniane? Tak, chociaz ja do piatki wracam najczesciej za Houses of TH oddam I i II razem To co Plant zrobil na No Quarter rozbija najtwardsze serce a D'Yer Mak'er prosze Pana? A rytm na The Ocean i na The Crunge powoduje halucynacje bez uzycia trawki.Dla mnie plyta doskonala, polaczyla wszystko co bylo wowczas przez nich grane w kwintesencje stylu o nazwie LZ. Co do In Trough The Out Door -mysle ze to nie jest,jak piszesz, plyta malodoceniana. To muzyka wyglaskana , dopieszczona i troche malo wierna temu co LZ stworzyli.Stylistycznie pomieszane honky tonky z rock arenowymi syntezatorami, brakuje tam bluesa i tej ich chropowatosci. Owszem fajnie sie slucha, to jest technicznie perfekt - All My Love to standard -jedyny chyba w stylu LZ na calej plycie. Ta plyta przypomina mi raczej solowe popisy Planta z ostatnich lat.Gdyby nie ciezka stopa Bonzo i glos Planta mozna by miec watpliwosci czy to oni a moze Blind Melon albo Impala czy The Mugs? pozdrowka Dzisiaj lekutko i stadionowo pompatycznie - Boston A coooo!Zadne Don't Look Back wlasnie ze look in back . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.09.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Wpadłam właśnie w swój głęboki fotel i zafunduję sobie coś... zgoła odmiennego od klasyki rocka. "Culture Clash" Sacred Spirit, calutką płytę. Od początku do końca, jak zawsze, jak już zacznę, nie mogę przestać. Bardzo smaczna, jak to ładnie ktoś określił, i zjadliwa migdało-wiśnia, wyśmienite połączenie muzyki klasycznej (m.in. wiolonczela) z ludowym, czarnym bluesem. Bardzo lubię takie pomieszania. Udaję się więc w moją ulubioną podróż. Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2005 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 smacznego A ja dzisiaj mam ochote na Vivaldiego , zwlaszcza na Jesien , ale inne pory moga byc , a jakze i na Wodnych chlopcow tez mam ochote bylo kilka fajanckich piosenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts