Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wolfgang jest wporzo gosciu :lol:

Wojtku , moge zapytac kto to jest Mariner?

Pacz jak sie matka ostatnio w ten fotel wpasowala , to do tej pory ani widu ani slychu

ooops znowu . O ja niecnota :lol: ! Powinno byc Marriner Nevill sir zreszta -to taki niezly "konduktor" angielski /czesciej amerykanski/ . Spotkalem sie tez z pisownia imienia jako Neville/?na jakiejs plycie, pewnie tez tam popelniaja bledy/ ale w obu przypadkach chodzi o tego samego Marrinera. Prowadzi on kapele "The Academy of St. Martin in the Fields" - W Nowym Swiecie chyba najlepszy u nas czasem zestawiany /chociaz nie porownywany/ z v. Karajanem /zupelnie inny styl/ Mi Mariner pasuje do Mozarta i Vivaldiego, chociaz kiedys zagral z Ivo Pogorelicem chyba Szopena/Chopina/ - to jest dopiero punk klasyka :lol: :lol:

A co do matki, to zauwazylas rrmi czego Ona slucha w tym fotelu ?

cytuje:

Culture Clash" Sacred Spirit, calutką płytę

Ja sie nie dziwie, cala plytka tego Spirit, moze wciagnac.

[ A jak powie : "Matka! Jest tylko jedna" to i tak sie nie zalapiemy :lol:

nie no , mysle , ze na jednego sobie staraniem zasluzymy :lol:

To co proponujesz Whisky czy Bourbonik? :lol:

Podzielmy skore na matce :lol:

Ja na proste podniebienie to pierwsze poprosze :lol:

ps .bo sluchaniem sie nie podzieli , ma tylko jeden fotelik :p

To co proponujesz Whisky czy Bourbonik? :lol:

Podzielmy skore na matce :lol:

Ja na proste podniebienie to pierwsze poprosze :lol:

ps .bo sluchaniem sie nie podzieli , ma tylko jeden fotelik :p

Wow, wow! Whisky na proste podniebienie. Jaka skromniacha :lol: Jeszcze pewnie dla prostoty smaku pluskwianka ma byc jedynie 20letnia ?

:lol: :lol:

No dobrze! Fotelik kazdy przynosi swoj, matka stawia , ja zabezpieczam muzyke.Na poczatek rzucim Baranka na Brodway a dla rozluznienia zwieraczy /GARDLA/ Vollenweiderem poprawimy.

Znachor ze mnie zaden , wiec nie musi byc 20 letnia :lol: , taka zwykla J&B , najbardziej lubie (mam nadzieje , ze matka przeczyta :lol: )

W Andreasa wchodze , ale obiecaj troche Lacrimosy :p

A moze bym mogli troszki Tori pokosztowac , jakos tak samotnie mi nie idzie , jak z PK to ok , ale sama nie moge.

Moze dlatego , ze nie siedze w domu w kapelusiku? :o

Mam dwa , jeden bym matce pozyczyla do sluchania :wink:

Qrcze czy te kapelusze nie sa snobistyczne za bardzo :p :roll: :lol:

za Tori jestem na "tak" . Mam tu chyba akurat jakies jej plytki / oo! sa covery, jest Scarlet walk i cus tam jeszcze / ale lubie pasjami bestyjke za nastroje /znaczy sie matka, Ty, i ja ,nie mylic nastroje z "ich troje"/.

Kapelusze sa niestety hmm!... wykrakalas, zatem ja wloze gruzinska tubietiejke.Nie bedzie to zawodowo, ale zawsze wesolo /sik!!!/

wykrakalas, zatem ja wloze gruzinska tubietiejke.Nie bedzie to zawodowo, ale zawsze wesolo /sik!!!/

co to jest ta tubietiejka :o i to jeszcze gruzinska

mozesz to zilustrowac??

Nie ma byc zawodowo , ma byc sluchajaco i kulturalnie . Wycofuje te kapelusze W ZWIAZKU Z ZAISTNIALA SYTUACJA :lol:

Qrcze a lubie , mam taki zieloniutki , fajancki.

Poradze sie w tej kwestii jeszcze pewnej osoby :lol: :lol:

1.

co to jest ta tubietiejka :o i to jeszcze gruzinska

mozesz to zilustrowac??

2.

Poradze sie w tej kwestii jeszcze pewnej osoby :lol: :lol:

1.

tubietiejka /nie wiem czy dobrze pisze i czy to oryginalna nazwa gruzinska - raczej ruska/ to takie meskie nakrycie glowy jakie nosza Gruzini /"gruzinki" raczej nie nosza :lol: /. Przypomina troche zydowska mycke , tylko jest glebsze , nie okragle tylko kwadratowe i wygodnie sklada sie w pieciokatna "koperte". Czarne z bialym ornamentem w srodku wyscielane czerwonym materialem - cudo, nooooo i bardzo sexy rzecz jasna , ze o wykwintnosci wygladu nie wspomne 8)

2. Ta osoba slucha raczej muzyczki z innej bajki . Mis i Margolcia, Teczowy musicbox i te klimaty 8) 8)

aa, tera tu się schowali

No dobra, snoby 8)

Stoję w progu, kamasze zabłocone, beret się przechylył, setę raz poproszę, bo mi nózie w lasku brzozowym przemarzli.

Natura mnie napadła, sprzątanie świata i piesń grzybiarzy Kiedyś Cię znajdę

To co ? Na wejście może być Supernatural dzidzia Santany ?

Hey now, all you sinners

Dla mnie polać proszę wściekłego psa

A potem Was będziem odrdzewiać i puszczać sprosne kawałki :lol:

Ps. mam jeszcze taką grecką mycke z frędzlem wojskową ( sik!), chiński stożek, duńską z rogami a la wiking, austryjacką- wiesniacką (do jodłowania), 4 kapitańskie ( do tanga), safari , chełm rycerski, Zorra kapelusz, reegge ciapkę z dredami, renesansowy nalesnik i bejsbola :D

Ps. ordynarnie prosto : tabasco, sok malinowy i wóda :lol:

Aaaa, to mow mi ze Juanita :lol: Ale nazwa "wsciekly pies" przyznaje mocarna , no i ze tak powiem (tak alibi tych wszystkich podtekstow) "chamska" :lol: :lol: .Z checia tez "skompromituje", w tak milym towarzystwie, jednego wscieklego .

Jak to opowiem w klubie to mi nie uwierza.

fitamy starego kszyba :lol:

so.. jak by tu ..

co w słuchaweczkach ??

o, prostacko :) nowy Jamiroquai :D

ścifienie ?

ano, takie sztosy też powstają.. a tam tylko jakieś smutne The wall etc..

Oooh, so baby let's get it on

Drinking wine and killing time

Sitting in the summer sun...

Lazy days, crazy dolls

:D

Te , koolezanka :lol: :lol: :lol:

Cos mie tu nie pasi 8)

Tak zescie sie z Wojtkiem , beze mnie???? :o :o

Jak to opowiem w klubie to mi nie uwierza.

to moze wystapimy jako dowod rzeczowy , moze byc ? :lol: :lol:

Moze tylko zapytam ,tak dla tzw. jasnosci jaki to klub? :o

I czy bardzo snobistyczny , bo ja tam z byle kim nie pijam i sie nie pokazuje :lol:

Jak co rasowe snoby byc musza :p :roll:Mozarta znac musza , a nie tylko jakis teczowy music box i Szaze :D :D

Moze tylko zapytam ,tak dla tzw. jasnosci jaki to klub? :o

I czy bardzo snobistyczny , bo ja tam z byle kim nie pijam i sie nie pokazuje :lol:

Spokojna Twoja rozczochrana. To zacny Klub Milosnikow Szarego Jelenia im. Wlasciciela Pewnej Duzej Hurtowni. Powstal on z polaczenia Zwiazku Importerow Win Wykrztusnych oraz Polnocnego Oddzialu Zrzeszenia Zbieraczy Wczesnej Lawendy.To mowi samo za siebie.