2112wojtek 16.09.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 Tak dzisiaj mi na Requiem Wolfganga padlo, a wytrawne wykonanie wygrzebalo mi sie, bo pod Marinerem / smutno jakos bedzie bez Golasia ogladac siatkowke/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.09.2005 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Wolfgang jest wporzo gosciu Wojtku , moge zapytac kto to jest Mariner? Pacz jak sie matka ostatnio w ten fotel wpasowala , to do tej pory ani widu ani slychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.09.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Wolfgang jest wporzo gosciu Wojtku , moge zapytac kto to jest Mariner? Pacz jak sie matka ostatnio w ten fotel wpasowala , to do tej pory ani widu ani slychu ooops znowu . O ja niecnota ! Powinno byc Marriner Nevill sir zreszta -to taki niezly "konduktor" angielski /czesciej amerykanski/ . Spotkalem sie tez z pisownia imienia jako Neville/?na jakiejs plycie, pewnie tez tam popelniaja bledy/ ale w obu przypadkach chodzi o tego samego Marrinera. Prowadzi on kapele "The Academy of St. Martin in the Fields" - W Nowym Swiecie chyba najlepszy u nas czasem zestawiany /chociaz nie porownywany/ z v. Karajanem /zupelnie inny styl/ Mi Mariner pasuje do Mozarta i Vivaldiego, chociaz kiedys zagral z Ivo Pogorelicem chyba Szopena/Chopina/ - to jest dopiero punk klasyka A co do matki, to zauwazylas rrmi czego Ona slucha w tym fotelu ? cytuje: Culture Clash" Sacred Spirit, calutką płytę Ja sie nie dziwie, cala plytka tego Spirit, moze wciagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.09.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Wojtek Ja nie po zlosci , nie widzialam kto to A jak nie wiem , to pytam Uderzamy matce z odsiecza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.09.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Uderzamy matce z odsiecza? myslisz ,ze sie podzieli? A jak powie : "Matka! Jest tylko jedna" to i tak sie nie zalapiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.09.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 [ A jak powie : "Matka! Jest tylko jedna" to i tak sie nie zalapiemy nie no , mysle , ze na jednego sobie staraniem zasluzymy To co proponujesz Whisky czy Bourbonik? Podzielmy skore na matce Ja na proste podniebienie to pierwsze poprosze ps .bo sluchaniem sie nie podzieli , ma tylko jeden fotelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.09.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 To co proponujesz Whisky czy Bourbonik? Podzielmy skore na matce Ja na proste podniebienie to pierwsze poprosze ps .bo sluchaniem sie nie podzieli , ma tylko jeden fotelik Wow, wow! Whisky na proste podniebienie. Jaka skromniacha Jeszcze pewnie dla prostoty smaku pluskwianka ma byc jedynie 20letnia ? No dobrze! Fotelik kazdy przynosi swoj, matka stawia , ja zabezpieczam muzyke.Na poczatek rzucim Baranka na Brodway a dla rozluznienia zwieraczy /GARDLA/ Vollenweiderem poprawimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.09.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Znachor ze mnie zaden , wiec nie musi byc 20 letnia , taka zwykla J&B , najbardziej lubie (mam nadzieje , ze matka przeczyta ) W Andreasa wchodze , ale obiecaj troche Lacrimosy A moze bym mogli troszki Tori pokosztowac , jakos tak samotnie mi nie idzie , jak z PK to ok , ale sama nie moge. Moze dlatego , ze nie siedze w domu w kapelusiku? Mam dwa , jeden bym matce pozyczyla do sluchania Qrcze czy te kapelusze nie sa snobistyczne za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.09.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 za Tori jestem na "tak" . Mam tu chyba akurat jakies jej plytki / oo! sa covery, jest Scarlet walk i cus tam jeszcze / ale lubie pasjami bestyjke za nastroje /znaczy sie matka, Ty, i ja ,nie mylic nastroje z "ich troje"/.Kapelusze sa niestety hmm!... wykrakalas, zatem ja wloze gruzinska tubietiejke.Nie bedzie to zawodowo, ale zawsze wesolo /sik!!!/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.09.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 wykrakalas, zatem ja wloze gruzinska tubietiejke.Nie bedzie to zawodowo, ale zawsze wesolo /sik!!!/ co to jest ta tubietiejka i to jeszcze gruzinska mozesz to zilustrowac?? Nie ma byc zawodowo , ma byc sluchajaco i kulturalnie . Wycofuje te kapelusze W ZWIAZKU Z ZAISTNIALA SYTUACJA Qrcze a lubie , mam taki zieloniutki , fajancki. Poradze sie w tej kwestii jeszcze pewnej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.09.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 1. co to jest ta tubietiejka i to jeszcze gruzinska mozesz to zilustrowac?? 2. Poradze sie w tej kwestii jeszcze pewnej osoby 1. tubietiejka /nie wiem czy dobrze pisze i czy to oryginalna nazwa gruzinska - raczej ruska/ to takie meskie nakrycie glowy jakie nosza Gruzini /"gruzinki" raczej nie nosza /. Przypomina troche zydowska mycke , tylko jest glebsze , nie okragle tylko kwadratowe i wygodnie sklada sie w pieciokatna "koperte". Czarne z bialym ornamentem w srodku wyscielane czerwonym materialem - cudo, nooooo i bardzo sexy rzecz jasna , ze o wykwintnosci wygladu nie wspomne 2. Ta osoba slucha raczej muzyczki z innej bajki . Mis i Margolcia, Teczowy musicbox i te klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.09.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 aa, tera tu się schowali No dobra, snoby Stoję w progu, kamasze zabłocone, beret się przechylył, setę raz poproszę, bo mi nózie w lasku brzozowym przemarzli. Natura mnie napadła, sprzątanie świata i piesń grzybiarzy Kiedyś Cię znajdę To co ? Na wejście może być Supernatural dzidzia Santany ? Hey now, all you sinners Dla mnie polać proszę wściekłego psa A potem Was będziem odrdzewiać i puszczać sprosne kawałki Ps. mam jeszcze taką grecką mycke z frędzlem wojskową ( sik!), chiński stożek, duńską z rogami a la wiking, austryjacką- wiesniacką (do jodłowania), 4 kapitańskie ( do tanga), safari , chełm rycerski, Zorra kapelusz, reegge ciapkę z dredami, renesansowy nalesnik i bejsbola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.09.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Dawaj tego Szatana sorki Santana Karola i powitac nam prawdziwego konesera nakrycia glowego.PS jak sie robi tego psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.09.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 na razie to ja zdymam obuw chamski a co ma byc ? Africa Bamba ( nakrycia stosownego niet, Zulus Czacha nie dopisał ), ale do Do you like this way.. już by się coś znalazło Ps. ordynarnie prosto : tabasco, sok malinowy i wóda to na pierwszą nóżke prosiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.09.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Ps. ordynarnie prosto : tabasco, sok malinowy i wóda Aaaa, to mow mi ze Juanita Ale nazwa "wsciekly pies" przyznaje mocarna , no i ze tak powiem (tak alibi tych wszystkich podtekstow) "chamska" .Z checia tez "skompromituje", w tak milym towarzystwie, jednego wscieklego . Jak to opowiem w klubie to mi nie uwierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.09.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 ja już jezdem wdziebko ide pokmerać f płytach... o! ale że co puszczamyyyyyyy ??? tylko nie na smutno, tylko nie na smutno.. czekaj, pan, ręka się omd\skła .. fuck the systrem się odpaliło... oj niedobzie, oj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.09.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Panstwo po ilu kolejkach sa?? I co w sluchaweczkach piszczy? Mam piekne truskawki w bialej czekoladzie , prosto z Little Italy , ale chyba za duzy rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 17.09.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 fitamy starego kszyba so.. jak by tu .. co w słuchaweczkach ?? o, prostacko nowy Jamiroquai ścifienie ? ano, takie sztosy też powstają.. a tam tylko jakieś smutne The wall etc.. Oooh, so baby let's get it on Drinking wine and killing time Sitting in the summer sun... Lazy days, crazy dolls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.09.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 Te , koolezanka Cos mie tu nie pasi Tak zescie sie z Wojtkiem , beze mnie???? Jak to opowiem w klubie to mi nie uwierza. to moze wystapimy jako dowod rzeczowy , moze byc ? Moze tylko zapytam ,tak dla tzw. jasnosci jaki to klub? I czy bardzo snobistyczny , bo ja tam z byle kim nie pijam i sie nie pokazuje Jak co rasowe snoby byc musza :roll:Mozarta znac musza , a nie tylko jakis teczowy music box i Szaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 18.09.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Moze tylko zapytam ,tak dla tzw. jasnosci jaki to klub? I czy bardzo snobistyczny , bo ja tam z byle kim nie pijam i sie nie pokazuje Spokojna Twoja rozczochrana. To zacny Klub Milosnikow Szarego Jelenia im. Wlasciciela Pewnej Duzej Hurtowni. Powstal on z polaczenia Zwiazku Importerow Win Wykrztusnych oraz Polnocnego Oddzialu Zrzeszenia Zbieraczy Wczesnej Lawendy.To mowi samo za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts