2112wojtek 08.10.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Rrmi Wiekszosc tych rzeczy mozna kupic w internecie, nie wszystkie jednak plyty maja lacza mp3 .Sporo jednak firm ma plyty z takimi reklamowkami jak wm player, mp3, wmv . O zamieszczaniu calych kompozycji nie ma mowy, to nielegalne.Ja tez nie moge mowic o takich rzeczach na ogolnodostepnym forum i obiecac , ze gdzies na FTP umieszcze takie pliki -sorry. Probki jednej z plyt Andre z kompozycjami Albinoniego znajdziesz np tutaj AMG to najlepsza ze znanych mi encyklopedi muzycznych- polecam. Mozna wejsc takze np. na Gigant.pl i wpisac Albinoni albo Maurice Andre. Ja takze nie mam czasu na chodzenie po sklepach z plytami , znalazlem wiec firme przy ktorej nawet Amazon czy CD-now wysiadaja z asortymentem, i tam, on -line kupuje od lat. Nie place karta , wiem co dostaje, jeszcze sie nie zawiodlem a kupilem u nich ponad 200 tytulow. I rzecz najwazniejsza : szukanie nowosci czy odkrywanie nieznanych perelek. Od czasu kiedy PR III przejal Laskowski i skomercjalizowal je wiem , ze ambitnych nowosci nie uswiadczy sie juz. Zostaje radio internetowe. Jest tam cala masa maniakow , ktorzy od rana do nocy prezentuja jakis gatunek muzyki. Tych stacji jest kilkaset i zawsze mozna cos dla siebie znalezc , a pozniej dopiero tego szukac w sklepach. Nie jest w ciemno i wiadomo czego szukac. Z Przelozonym trzeba by sie dogdac, nie wiem jak On to robi, ja tam taki komputrowy nie jestem Natomiast jesli bede mogl pomoc werbalnie to wu-a'la pozdrawiam i zycze milego lykendu milosnik niezopomnianego red. Jana Webbera PS Mimo instrukcji Ponurego nie wychodzi , wkleilem adres strony i nijak nie moge dojsc do ladu, wywalam wiec adres dla porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Łoj, Wojtusiu, mógłbyś troszkę odchudzić ten link, bo mi stronę okrutnie rozciągnął! Ale wlazłam nań i... ... i w końcu zgłupiałam Poszukaj "Trumpet Concertos" M. Andre /rewelacyjna skladanka EMI/ To ta? http://62.111.225.172/images/large/104/plprofkpomfmkklvwqga.jpg NA plytce z kolei Golden Baroque Andre oprocz Albinoniego masz Vivaldiego na trabke I ta? http://62.111.225.172/images/large/263/aaiaifnerxglcrojfwqa.jpg Staram się po prostu dobrze odrobić lekcje. Rewelacyjny noca w pustym domu Hmmm... to raczej w moim przypadku nieosiągalne... Ale nie martw się, znajdę inny, dogodny moment na degustację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.10.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Nie wiem jak sie odchudza linki Prosze o krotki instruktarz. Ta pierwsza plytka trafiona ta druga moze byc , nie pamietam jej zawartosci ,dla pewnosci poszukaj tak jak pisze Golden Baroque Andre a wyglada tak <a href=http://img265.imageshack.us/img265/4108/andre8fl.jpg' alt='andre8fl.jpg'> Jesli Albinoni Ci podszedl nie bedziesz zawiedziona pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.10.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Wojtku , cos mi nie idzie , ja nie moge wogole tych probek odsluchac , nie wiem jak to zrobic ? jakis login tam ma byc i cos ? trafi mnie zaraz szlag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Nie wiem jak sie odchudza linki Prosze o krotki instruktarz. Klikasz BBcode w opcjach po lewej na stronie tworzenia wiadomości i tam masz wszystko wyłożone, jak kawę na ławę. Jeśli ja, niekumata, skumałam, to każdy skuma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Przyłączam się do prośby rrmi, nie możemy odrobić lekcji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.10.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Ponury dal mi taka ladna instrukcje , kazal wyciac od [url... , do /url] ale u mnie czegos takiego nie bylo wiec kicha nie wiem jak to zrobic a On tak sobie ladnie jeszcze to nazwal. pozdrawiam jak sie naucze i odrobie lekcje to przyjde, poki co glowa nisko i do kąta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.10.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Ponury , plesae tak ladnie Cie z matka prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.10.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 music Ponury jestes wielki.Doszedlem , wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.10.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Ponury jestes wielki.Doszedlem , wielkie dzieki. Ekhm! Z tym "dojsciem" to powinno raczej byc "doszedlem do sedna problemu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.10.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 music Ponury jestes wielki.Doszedlem , wielkie dzieki. ok , i teraz na co przycisnac zeby gralo ? tu ja bylam wczesniej i nie gra czy trzeba sie zarejestrowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.10.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 ...rozwaliłeś mnie na miazgę ....modelu jeden..... RRMI, chyba zalogować się trza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.10.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Rrmi sprobuj tutaj bez logowania tylko, ze u nas ta plyta kosztuje 32pln andre /wszystkie Ryski to fajne chlopaki/ pozdrowienia dla Pana Ponurego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 u nas ta plyta kosztuje 32pln A mnie kusi... Chyba się szarpnę... I coś narobił??? Eee tam... najwyżej se kremu nie kupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.10.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 u nas ta plyta kosztuje 32pln A mnie kusi... Chyba się szarpnę... I coś narobił??? Eee tam... najwyżej se kremu nie kupię... To dla poprawienia nastroju dodam , ze to album 2 plytowy. Ech! Po 16 zlociszy za plytke. Zeby Boozoo bylo w takich cenach, kupil bym sobie ich dyskografie :wink:/serio mowie/. Mysle , ze nie pozalujesz wydatku. Muzyka barokowa, szczegolnie ta na trombe ma to do siebie , ze jest ponad tym calym zgnilym padłem , ktore nas otacza. Dla zmiany nastroju dzisiaj Gary Moore /nie wszystko trawie ale ballady ma ekstra/ leci sobie Empty Rooms a zaraz bedzie Midnight Blues - mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.10.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Rrmi sprobuj tutaj bez logowania tylko, ze u nas ta plyta kosztuje 32pln andre /wszystkie Ryski to fajne chlopaki/ pozdrowienia dla Pana Ponurego o tak , tak wlasnie chcialam poprobowac hmmm , musze jeszcze kilka razy posluchac , pasi , pasi slychac trabki co bys Wojtku zaproponowal na poczatek do kupienia ? Adagio? to cala plytka? ja nie mam pojecia jak sie w tym poruszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.10.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 co bys Wojtku zaproponowal na poczatek do kupienia ? Adagio? to cala plytka? ja nie mam pojecia jak sie w tym poruszac To co masz na podanej tutaj stronie andre do odsluchania ,to probki utworow , ktore znajduja sie na polecanej przeze mnie plycie/2 plytowy album/. Adagio g-moll to akurat tylko jeden z bardziej znanych utworow Albinoniego znajdujacy sie na tej plycie/1 listopada w tv jak w banku /. Na tej plycie masz az 2 koncerty Tomasa a dodatkowo Bach, Telleman i inni - lacznie 48 roznych kompozycji w transkrypcji na trabke.Natomiast plyta pt. Adagios to wybor koncertow Albinoniego w oryginale - smyki, oboj, organy itp. Samego Albinoniego w opracowaniu na blache nie widzialem niestety. Sa koncerty obojowe , smyki i organy ale to juz nie ten klimat co trumpet Dla tego polecam Ci wlasnie ta plyte "Music for Trumpet" Maurice Andre na Amazonie 15,47USD w Polsce 32-33zlocisze.Jak Ci sie to spodoba siegniesz po inne opracowania . Tak mi sie wydaje , ze na poczatek dobrze miec troche roznorodnosci: troche Telleman , Vivaldi , Handel. Potem jak zaskoczysz, to sie mozna i Biberem katowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.10.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Dziekuje Panu Madremu Moze i mnie sie uda do tej kultury troche dorosnac . Milego wieczoru , wrazenia opisze , w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.10.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Tos mnie zaskoczyl tym Whitesnake bez zasilania. Ja myslalem ze te wysokonapieciowe kapele w tym czasie bez generatorow to raczej nie grywaly. To juz z Coverdalem czy jeszcze z Glenem H. na wokalu? BArdzo fajna płytka. Śpiewa David C. http://www.rockmetal.pl/pics/okladki/2/5/00152.jpg W linku recenzja. http://www.rockmetal.pl/recenzje/whitesnake-starkers.in.tokyo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 09.10.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Fizyk , plyta znakomita , juz ja odsluchuje od paru dni . Tylko , ze daty mi nie pasily z tym "bezpradu" . Napisales koncert z87 a to koncert 97. Ale dzieki temu, ze nie zgadzaly mi sie daty akustycznych metali , wysluchalem i nie zaluje. Sa kawalki ze Stormbringer /moja ulubiona Purpura/Is This Love i Solder of F. -bardzo fajnie zrobione, w Here I Go Again David lekko sie wylozyl w pewnym momencie , ale to fajnie i naturalnie zabrzmialo - w koncu to przeciez koncert . To chyba rzeczywiscie koniec Whitesnake -szkoda.Dzieki za polecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts