rrmi 30.12.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Ponury to wkroczy jak na na glupotach zlapie . Wiec sie pilnowac trzeba . Wiadomo , ja tytuly pisze z bledami , ale tak to wiem , ze ktos jest , czuwa i poprawi Ot , latwiejsze zycie sie robi To jak tam dzisiaj czego sluchasz ? Bo ja ciszy Tak na marginesie , zeby nie Ponury to ja bym tyle slyszala Flash and the Pen , znaczy sie tytulu nie pamietalam , bo dla mnie tez te Swiatla.. sa debesty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 30.12.2005 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 To jak tam dzisiaj czego sluchasz ? Bo ja ciszy Ja tez niemal ciszy slucham Haendla sobie zapuscilem . Moj Pazdziernik kochany sprawil mi na Gwiazdke 10 plytowego boxa a przed Sylwestrem taki Royal Fireworks to brzmi i piknie i dumnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 04.01.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Generalnie moje ukierunkowania muzyczne są rozpiżgnięte w każdą stronę. W zależności od nastroju lubię: ostre techno, muzykę instrumentalną, hip-hop, muzykę lat 80-tych uwielbiam (na takiej się wychowałam), latynoską też (wszelkie samby, rumby, passo doble itp.; kiedyś tańczyłam z Mistrzami Polski i Europy). A podobno jak ktoś ma zbyt dużo zainteresowań, to tak naprawdę nie ma żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 05.01.2006 03:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 ostatnio nie moge uwolnic sie od Suzanne Ciani - pieknie gra, piekna muzyka do posluchania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 05.01.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Generalnie moje ukierunkowania muzyczne są rozpiżgnięte w każdą stronę. W zależności od nastroju lubię: ostre techno, muzykę instrumentalną, hip-hop, muzykę lat 80-tych uwielbiam (na takiej się wychowałam), latynoską też (wszelkie samby, rumby, passo doble itp.; kiedyś tańczyłam z Mistrzami Polski i Europy). A podobno jak ktoś ma zbyt dużo zainteresowań, to tak naprawdę nie ma żadnego Hmm, w zasadzie nic z tych rzeczy nie słucham, ale wreszcie jakaś miła odmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.01.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 a przed Sylwestrem taki Royal Fireworks to brzmi i piknie i dumnie. Sylwester minal Zycie toczy sie dalej Nie ma to jak Supertramp Don't leave me now Piekna muzyka , prawie moja rowiesnica Z Ciszy najbardziej lubie skrzypce Zaraz podam Dwa Slonca O Zachodzie i bedzie ogolny zachwyt Jak to czasem nieduzo czlowiekowi potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perles 14.01.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 a ja sobie maluję i słucham Hey "to pieklo nie raj...tutaj się konczy czas..." eee tam, jest booosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perles 14.01.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 http://www.stereo.pl/jpg/300/214817.jpg Hey Echosystem no i Kasia to moja równieśnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perles 14.01.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Amor W zależności od nastroju lubię: ostre techno, muzykę instrumentalną, hip-hop, muzykę lat 80-tych uwielbiam (na takiej się wychowałam), latynoską też (wszelkie samby, rumby, passo doble itp.; kiedyś tańczyłam z Mistrzami Polski i Europy). to miałaś cudownie, woooow!!! Kocham taniec, a nie ma to jak gorace latynoskie rytmy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perles 14.01.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Muzyka filmowa... Drawing Restraint 9, a film by Matthew Barney with a soundtrack composed by Björk, represents the first creative collaboration of two of the most protean, dynamic forces in music and fine art. trudne, ale niezwykle oryginalne i wciągające Po prostu Bjork... http://unit.bjork.com/specials/dr9/ http://unit.bjork.com/specials/dr9/DR9__photo06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perles 15.01.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 taniec i piękna muzyka , zwłaszcza w choreografii cudownej, zawsze uśmiechniętej Ewy Wycichowskiej „EN FACE”choreografia: Susanne Jaresandmuzyka: Ingvar Lidholmkostiumy: Adriana Cygankiewiczprapremiera światowa:1 XII 2005 Umea (Szwecja) PREMIERA POLSKA:24.01.2006na scenie Teatru Wielkiego w Poznaniu 'Poza „En face” w wieczorze premierowym zaprezentowane zostaną (podobnie jak w Szwecji) dwa wcześniejsze spektakle Polskiego Teatru Tańca „Już się zmierzcha” w choreografii Ewy Wycichowskiej do muzyki H.M. Góreckiego i „Barocco” w choreografii Jacka Przybyłowicza do muzyki J.S.Bacha.' http://www.ptt-poznan.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 16.01.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witam Posłuchałam sobie Bjork, hm... nawet ciekawe, ale dla mnie zbyt przekombinowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.01.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Witam Posłuchałam sobie Bjork, hm... nawet ciekawe, ale dla mnie zbyt przekombinowane. Daje się wyczuć, że jest trochę... nie tego... inaczej znaczy. Ale owszem, owszem, ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 29.01.2006 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Można powiedzieć, że wychowałem się na The Beatles-ach. To mój nr.1 Miałem dzisiaj, a już raczej wczoraj doła. Nie mogłem rozwiązać problemu technicznego, dla mnie bardzo ważnego. Poczułem się jakiś taki stary, bezwartościowy. Puściłem White Album 1, While My Guitar Gently Weeps. Tak mnie jakoś za gardło ścisnęło. I wiecie co? Rozwiązanie samo przyszło. A ja mam nadal w gardle kluskę i słucham tego utworu naokrągło już pewnie ze dwie godziny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
everyday 30.01.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Januszz po to jest właśnie muzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
everyday 30.01.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 a ja sobie słucham Katie Melua...fantastyczna ta płyta. Im cześciej jej słucham, tym bardziej podoba mi się delikatny, pastelowy głos wokalistki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Głos i styl podobny do Edie Brickell (Good Times"), zapoznałam się z Katie dzięki mojemu mężusiowi, któremu baaaardzo podpasiła tymi rowerami, stwierdził, ku mojemu zdumieniu , że mógłby u niej sprzątać, jakby mu tak śpiewała... dla mnie taki sobie lekki popik, właściwie tylko ten jeden utworek, "Nine Million Bicycles", może mi służyć do odprężającego sobie posłuchania (przy sprzątaniu ) reszta nie bałdzo, nie bałdzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 31.01.2006 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Januszz po to jest właśnie muzyka Teraz namiętnie słucham Don't Let Me Down z koncertu na dachu w Londynie Widzę tego diabełka w oczach Lennona. Ten delikatny uśmieszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Vopli Vidopliasowa, "Gorila sosna", chyba mnie pogięło , ale to mnie całkiem porwało... gdzieś nad Ukrainę... Muszę całą płytkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.02.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Masz tu fragmencik >> Jose Gonzalez "Heartbeats" a tu http://www.bravia-advert.com więcej o samej reklamie Cały album nazywa się 'Veneer' i jest do kupienia w Sieci np. tutaj czy tutaj o samej płytce tutaj, o innych tutaj Kilka ścieżek w Real Audio Stronka artysty http://myspace.com/josegonzalezmusic Ponury!!! dzieki - 2 dni temu pisalam na forum o tej reklamie ze ja uwielbiam i nawet chcialam wystosowac apel zeby ktos mi pomogl znalesc ten kawalek w sieci DZIEKI! spadłes mi jak z niebia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts