Dj-Rako 10.01.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 no bo to hity to sie tego słucha (obecnie):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dj-Rako 10.01.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 - Nieważne to - Nefer Nefer - no wiesz, nic sie nie pochwalilas, ze plyte nagralas Nefer to taki nowy zespół a że ktoś sobie taki nick zrobił... hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.01.2008 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Hity - są do tańców-wygibańców Muzyka - do słuchania moim zdaniem oczywiście Qrcze, a dla mnie muzyka to glownie do tancow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.01.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 2. The Doors (kiedyś maniakalnie) Ja też, teraz mi tylko troche zostało... Joan, a ja myślałam, że ty to za Faithless przepadasz po tym tekście w twojej stopce... Ostatnio bardzo często słucham Chainsaw - taka bydgoska ( ) kapela i już 2 razy na ich koncercie byłam. Bardzo fajnie wychodzą na żywo. No i ich cover Republiki "Tak, tak" jest zajebisty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 22.01.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Joan, a ja myślałam, że ty to za Faithless przepadasz po tym tekście w twojej stopce... nie to że przepadam - słucham w podróżach... ostatnio pośpiewuję sobie Cool Kids Of Death...(a juz myślałam że spoważnianłam ...) ale teksty mi się sposobały - pozwoliły mi wykrzyczec - co mi w duszy gra... Hej, chłopcze Gdzie znalazłeś ten garnitur? Hej, chłopcze Czym płacisz za narkotyki? Hej, chłopcze Co jest dla ciebie ważne? I jakie znaczki nosisz wpięte w klapkę? (...) Hej, chłopcze Gdzie podpatrzyłeś ten styl? Hej, chłopcze Jakich słuchasz płyt? Hej, chłopcze Pamiętaj, że trzeba mieć klasę, żeby grać w tą grę Hej, chłopcze Czy czujesz, że coś jest nie tak? Ja za nic w świecie nie chciałbym znowu mieć 16 lat I ciągle myśleć, co zrobić, by zachować twarz Na razie możesz krzyczeć, możesz się głośno śmiać Na razie możesz szarpać i z całych sił się pchać Na razie możesz wierzyć, że słońce wstaje Słońce świeci i zachodzi na twój znak http://pl.youtube.com/watch?v=P10vJ4Fmq3o albo Hej człowieku w pierwszym rzędzie Panie decydencie z agencji reklamowej Hej panie menadżerze z MTV prezenterze Słynna dziennikarko Mamy butelki z benzyną i kamienie wymierzone w ciebie! /x2 wymierzone w Ciebie! http://pl.youtube.com/watch?v=P10vJ4Fmq3o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p_piatek 24.01.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 24 czerwca koncert THE POLICE juz mam bilecik...to jest to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.01.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 W czerwcu też koncercik Napalm Death... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 06.02.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Polecam panią co się zwie Amy Macdonald, a w szczególności: http://pl.youtube.com/watch?v=TBzvcYD0x1M http://pl.youtube.com/watch?v=c6MRYLWJb1o&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noirpoulet 06.02.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 jak dla mnie absolutnie bezkonkurencyjny Franz Ferdinand i francuskie brzmienie Kyo ^^ poza tym Coldplay, The Killers, Brainstorm, REM, Placebo, Oasis.. z rodzimych oczywiście Myslovitz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.04.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 pozwoliłem sobie w imieniu mayland (chyba sie nie pogniewa ) wkleić Zapraszam do udzialu w aukcji na rzecz Stefka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=345692698 Proszę, dajcie znać znajomym. Niedługo dzień dziecka, moze to byc fajny prezent dla Waszych dzieci. Płyta jest naprawdę fajna. Kawał dobrej muzyki do słuchania. A o celu to chyba nie musze pisać http://www.allegro.pl/show_item.php?item=345692698 chodzi oczywiście o Stefka Zelijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.04.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Już 28 kwietnia premiera nowej płyty Portishead pt. Third. Ciekawe co to będzie - nie mogę się doczekać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.05.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Już 28 kwietnia premiera nowej płyty Portishead pt. Third. Ciekawe co to będzie - nie mogę się doczekać ... No i jest. Cudownie psychodeliczna i mroczna jak wcześniejsze. Naprawdę nie zawiodłam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.05.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dawno tu nie byłem. Hmmm Tyle nowości Deczko znudzony psychodelią odkryłem niejakiego Czesława Mozila. Świetna płyta "Czesław Śpiewa-Debiut" - odrobina świezości w zatęchłym rocku. Chociaż to nie taki do końca rock i nie taki debiut jak sugeruje tytuł. Warto posłuchać , jeszcze lepiej popatrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 28.05.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Hmmm, Czesław... powiem tak: mam co do niego identyczny pogląd co do grupy Łzy - byłby debeściak, gdyby tylko zmienił tekściarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ostatnimi czasy bardzo często słucham Amy Winehouse - ma świetny głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.05.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Hmmm, Czesław... powiem tak: mam co do niego identyczny pogląd co do grupy Łzy - byłby debeściak, gdyby tylko zmienił tekściarza. Zespołowi Łzy chyba nawet najlepszy teksciarz juz nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Older 12.06.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Starzeję się Jakiś czas temu usłyszałem "Hell Freezes Over" the Eagles. Płyta jest zlepkiem fragmentów koncertów i nagrań studyjnych. Oczywiście "Hotel California" również się załapał, ale w takiej wersji, że kapcie spadają Wczoraj kupiłem "Long Road Of Een" - album sprzed roku mniej więcej. Dziś w pracy przesłuchałem go z 6 razy... Coś pięknego. Sam się sobie dziwię, że takie normalne, spokojne granie po prostu mi się podoba. BTW Jeśli dla kogoś jest to istotne - Obie płyty są nagrane rewelacyjnie. Jakość dźwięku kapitalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.07.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Moje ostatnie odkrycie to Imogen Heap - naprawdę mocno polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 24.09.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Podobno rock solidnie konserwuje http://www.thezimmersonline.com/Welcome.html zwłaszcza geriatricrock Polecam utwór Prodigy w wykonaniu The Zimmers, chociaż Old And Wise też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.09.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A mnie ostatnio wzięło na Dream Theater. Kiedyś drażniła mnie ich muzyka, a teraz słucham na okrągło . Chyba się starzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts