Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Pepeg z Gumy
Wspominając zmarłego 10 dni temu świetnego muzyka Sławka Piwowara przypomniałem sobie płytę nagraną przez wybitnych artystów, z których trzech już nie żyje.

Sporo tych smutnych wiadomości ostatnio. Sławomir Piwowar , to taka cicha postać naszej muzyki. Mnie urzekł występem z SBB w Tryptyku. Wspaniała kultura gry,skromność i talent, bardziej doceniony przez branżę niż publiczność.

Zapytam, czy wybierasz się latoś na jaki koncert?

Przejrzałem oferty , jak na razie do swojego wyboru zaklasyfikowałem Planta,The Brew ( polecam, młody jest coraz bardziej rewelacyjny) i Toto ( już bez Jeffa i Mike'a , ten ostatni zmarł niedawno). UK przeleciało mi koło nosa a na AC piorun i chemicznego Lemmy'ego z głupiej przekory nie idę.

• 2 weeks później...
Gość Pepeg z Gumy
Ja słucham jazzu ;)

Super! A dokładnie?

Bo jazz to taki dupny ocean ze słodką, gorzką i słoną wodą, a tylko od sternika zależy czy pluska się w niej przy brzegu, czy szaleje żaglówką w sztormach.

• 4 months później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Hej ja ostatnio cisne na nowo the Prodigy. Lata 90 to bylo cos. Klasyk. Teraz wydaja single. Ostatnio odkrylem Wild Frontier i musze przyznac ze wpadlo mi to w ucho, polecam. A z nowych kapel - bo lubie rock, metal, nu itp. odlamy to ostatnio nic takiego nie odkrylem. Dwa lata temu zaczalem sluchac Enter Shikari i Hadouken! sa to dla mnie dwie najlepsze opcje do samochodu. Polecam tez Kult albo Kazik "ide prosto".

• 2 weeks później...