tiimi83 24.03.2016 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Klubowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiimi83 25.03.2016 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 29.03.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Z ta muzyką to różńie bywa a na pewno jest coś na rzeczy!!! Każdy powinien mieć własne zdanie! Mając dostęp do informacji z różnych zródeł.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiimi83 14.04.2016 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiimi83 22.04.2016 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiimi83 29.04.2016 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 02.05.2016 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Tu zwykle trzymano poziom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 09.05.2016 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Mało znany (lub rzadko przypominany) utwór z czasów psychodelii. Oczywiście autorstwa Syd Barretta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 04.07.2016 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Black Sabbath Tauron Arena Kraków 02.07.2016. Set lista: Black Sabbath, Fairies Wear Boots, After Forever, Into the Void, Snowblind, War Pigs, Behind the Wall of Sleep, N.I.B., Hand of Doom, Rat Salad, Solo Tommy Clufetos, Iron Man, Dirty Women, Children of the Grave, bis: Paranoid. Sala wypełniona prawie na full. Skład wiadomy: trójka założycieli + bębniarz z grupy Ozziego, wcześniej grający z Tedem Nugentem i Alice Cooperem (czyli: Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler i Tommy Clufetos). "Co to jest, że postać w czerni stojąca przede mną wskazuje na mnie?" rzekł, jak ma w zwyczaju Ozzy i zaczęło się. Muszę przyznać, że opłacało się czekać (bilety kupione we wrześniu ub. roku). Zagrali to co najlepsze i jak się okazało ich forma (jak na dinozaurów) wręcz doskonała. Wprawdzie Ozzy ledwo chodził i kilka razy nie dokończył frazy bądź zapomniał słów, ale i tak był rewelacyjny. O trzech starszych panach nie ma co pisać - byli ok. Natomiast najmłodszy okazał się godny tego towarzystwa. Zagrał rewelacyjną solówkę Nagłośnienie hali nadzwyczaj dobre, wręcz doskonałe. Jako, że dla mnie BS to panteon bogów rocka, jestem na pewno nieobiektywny. "Zobaczyć Neapol i umrzeć" - te słowa Gethego, mój przyjaciel sparafrazował tak: "zobaczyć Black Sabbath i umrzeć" i po koncercie stwierdził, że już może powoli umierać. Był to jeden z najlepszych koncertów jakie udało mi się oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.10.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 (edytowane) Zamiast Tal, polska wschodząca gwiazda. Ma zaledwie 19 lat ale ponad 100 koncertów na koncie, muzykalność i wyczucie starego wyjadacza. Krzyśku polecam Ci. Edytowane 6 Października 2016 przez Pepeg z Gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 14.10.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Różni wykonawcy cieżkiego grania, jazz, fortepian. Zależy od nastroju. Najlepszy tekst, kumpel wpada, siedzimy i odpaliłem poniższy kawałek z płyty. Jak to powiedział" idzie się pochlastać przy tej muzyce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 16.10.2016 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 (edytowane) (...) Ma zaledwie 19 lat ale ponad 100 koncertów na koncie, muzykalność i wyczucie starego wyjadacza. Krzyśku polecam Ci. Znam, słyszałem. Jej ojciec jest cenionym muzykiem bluesowym (perkusja, marimba i te rzeczy). Nawiasem mówiąc niedawno zakupiłem 4 basy Krzaka i tam on się również udziela i podobno w Extrim też maczał palce. Poniżej zajawka płyty z 2013 roku. Słuchałem, jest godna przesłuchania. Edytowane 16 Października 2016 przez jola_krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.10.2016 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Znam, słyszałem. Jej ojciec jest cenionym muzykiem bluesowym (perkusja, marimba i te rzeczy). Nawiasem mówiąc niedawno zakupiłem 4 basy Krzaka i tam on się również udziela i podobno w Extrim też maczał palce. Poniżej zajawka płyty z 2013 roku. Słuchałem, jest godna przesłuchania. No i brat Kingi również muzyk. Przesłuchałem też płytę, o której mówisz. Bardziej z ciekawości jak radzi sobie ta dziewczyna niż z zachwytu nad samą muzyką tria i kwartetu Kłygów. Fajne, radosne ale i zawodowe granie chociaż... nie do końca to moja bajka. Basistka natomiast jest dla mnie błyszczącym diamencikiem, oby rozwinął się w brylant. Ma wszystko czego jej muzycznie potrzeba. Trzymam kciuki, bo w krainie disco-polo mamy coraz więcej dobrze zapowiadających się młodych muzyków. PS cob_ra. Byłem lata temu na koncercie Alpierina przy okazji MFPJ w Kaliszu. Magiczny klimat, może mniej refleksyjny i mroczny niż to, co zapodałeś. Ale ten utwór niezwykle hipnotyczny. Dzięki za przypomnienie gościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 21.10.2016 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Ktoś ich jeszcze pamięta? https://www.youtube.com/watch?v=8XhQRFO4M7A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 25.10.2016 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Jeden z moich ulubionych gitarzystów koncertował parę lat temu w Krakowie a mnie tam nie było! Niewybaczalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 25.10.2016 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2016 (edytowane) Guru gitary Jeff Beck lansował wytrwale i skutecznie Australijkę Tal Wilkenfeld, a inny magik wioślarstwa lansuje (nie mam nic złego na myśli:no:) od kilku lat nie mniej od Tal utalentowaną Nili Brosh z Izraela: Prawda, że nie mniej urocza i utalentowana Edytowane 25 Października 2016 przez jola_krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.10.2016 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Guru gitary Jeff Beck lansował wytrwale i skutecznie Australijkę Tal Wilkenfeld, a inny magik wioślarstwa lansuje (nie mam nic złego na myśli:no:) od kilku lat nie mniej od Tal utalentowaną Nili Brosh z Izraela: Prawda, że nie mniej urocza i utalentowana A ja, kurcze, miałem już zapytać Ciebie, czy słyszałeś może wersję studyjną "the violin song", gdzie Tony gra sam wszystkie gitary ? Ale nic to.Może chwilowo tyko w składzie, aż nauczy się improwizować. Szkoda tylko,że niektórzy faceci nie mają cycków, też robiliby kariery jak Nili. A tego gościa w Krakowie słyszałem z Andy Timmonsem . Żal, że znowu Ibanez w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 03.11.2016 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Czas na hard rockową gitarę Rika Emmetta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.11.2016 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Czas na hard rockową gitarę Rika Emmetta Wow! Skąd ich wytrzasnąłeś ? To przecież podwaliny prog-metalu. Aż się prosi żeby dodać ich " konkurencję" w tamtych czasach, z Toronto. Ci panowie w tym roku niestety zapowiedzieli już koniec grania po 40 latach . Chyba najfajniejszy koncert 60 latków jaki widziałem, niestety tylko na dvd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heavenred 30.11.2016 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Ja ostatnio gustuję w Ghost, aż sie dziwię, że wcześniej na nich nie wpadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts