monikaa13 29.09.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 U mnie Domestos nie działa. Polecam Pufas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorisN 03.10.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 U mnie Domestos nie działa. Polecam Pufas. Ooo muszę spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.10.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 rekawice i ace..schodzi morduje grzyba ale smierdzi niemiłosiernie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.10.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 U mnie Domestos nie działa. Polecam Pufas. potwierdzam ....PUFAS w bloku wkoło okien zdawal egzamin na 5 W brodziku raz na jakiś czas zastosuje Domestos i żadnych plesni nie mam ( a mieszkam ponad 3 lata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDIX 08.11.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Jak silikonuje w łazience to przed wygładzeniem pryskam go płynem do szyb z dodatkiem DOMESTOSA. Patyczek też maczam w domestosie. To lepsze od tych supersilikonów itd. Nowe fugi przed impregnacją też warto przemyć domestosem. Chlor skutecznie wypali bakterie i przy okazji zniszczy ew. zarodniki grzybów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 08.11.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Działa też "Savo przeciw pleśni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.11.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Działa też "Savo przeciw pleśni" Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyot 09.11.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Poza bieżącymi pracami usuwającymi skutki nie przyczyny,warto zwrócić uwagę podczas samego procesu nakładania silikonu na odpowiedni kont masy w stosunku do wanny,brodzika,umywalki.Woda powinna spływać a nie zalegać na silikonie,Wiem,że czasami jest to kłopotliwe ze względu na wygląd (linia silikonu musi być podniesiona wyżej o +/- 2mm.Czasami konieczne jest nakładanie dwukrotne, choć tego wolę unikać.Profilaktyka to także każdorazowe przetarcie wewnętrznych narożników wanny i przede wszystkim kabiny do sucha,np papierowym ręcznikiem,papierem toaletowym. Pozdrawiam,pyot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts