Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz malutki domek - komentarze

Ywone

Recommended Posts

Witaj, Ywone-ja jestem z Jastrzębia a budowac sie bedziemy w Zebrzydowicach. Własnie dziś jedziemy do architekta omawiac projekcik który chcemy zakupić. Własciwie to mamy wiele wspólnego-mieszkamy blisko siebie, zaczynamy budowę w 2007 roku no i dom też budujemy na kredyt :cry: ...niestety. Ale przynajmniej będe płaciś ratę za swój dom a nie do spółdzielni za czynsz :wink: . Ja również będe Ci kibicować-mam nadzieje że Ty mi tez jak już założę swój dziennik budowy :D . Acha-i jestem ciekawa jak to z tą Waszą znalezioną firmą wykonawczą -ciekawe czy są dobrzy i niedrodzy...jeśli tak to ja proszę o namiary na priv.

Pozdrawiam serdecznie, Dagmara.

Dziękuję Wam wszyskim za wsparcie, to miłe jak ktoś się odzywa :)

daggulka jeśli chodzi o tą firmę to nie wiem czy są dobrzy ale ofertę mają fajną tym bardziej, że muszę się liczyć z każdą przysłowiową złotówką :roll: , a tu już są oszczędności na architekcie, adaptacji, geodecie, mapkach itd. :D Na razie mają budowę za granicą więc ciężko się z nimi skontaktować, ale jak tylko wrócą to mamy się spotkać, omówić kosztorys i inne sprawy i wtedy będę mogła podjąć decyzję czy chcę z nimi współpracować, wtedy daggulka poinformuję Cię bardziej szczegółowo o cenniku i z jakich materiałów budują

Pozdrawiam Was :p

Może działka i nie droga ale musimy się liczyć z drogimi kosztami przyłączenia mediów, które są oddalone od naszej działki jakieś 130m. Będzie nas to kosztować dwa razy tyle co działka :cry: tak wyczytałam, ale cóż działka jest w pięknej okolicy, ma 1000m2 i warta jest takiej inwestycji. Pozdrawiam