owocowa2 04.09.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ktoś budował może ten dom????http://www.extradom.pl/ext/page?projekt/projekt.xmf&&z=rzuty&id=2942 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 04.09.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 No jasne, własnie zbliżam sie do kładzenia dachu, we wtorek zalewam strop.znam jeszcze dwie osoby ,które go wybudowały, są dalej ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owocowa2 05.09.2006 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Napisałam do ciebie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.09.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 odpowiem wieczorem z kompa privJa mieszkam w lubuskim, reszta-mazowieckie i małopolskie. Kogo wybierasz. Oba zaawansowane- wykończeniówka.Moj stan widzisz na fotkach, mozesz wejśc na grupe lubuską- pogladasz więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owocowa2 06.09.2006 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Najchętniej nawiązałabym kontakt z osobą z woj. mazowieckiego jeżeli jest to możliwe to poprosze o jakiś kontakt do tej osoby, będne wdzięczna za informacje, pozdrawiam Monika C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owocowa2 06.09.2006 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A może masz jakieś zdięcia wnętrz tego domu od kogos i mógłbys pokazać to będę wdzięczna, pozdrawiamMonika C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 06.09.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Przeslę wieczorem póżno jesli zdążę mam obecnie zalatany okres i dziś w nocy wyjeżdzam do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts