joanka77 06.09.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Czy ma Ktoś odkurzacz piorący Karcher ? Czy nim można myć podłogę z terakoty ? http://www.karcher-mjm.pl/index.php?view=describe&id=31&item=19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 06.09.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 dziekuje wszystkim za rady. Czyli jednak magicznego sposobu bez napocenia się nie ma Czyli do roboty! Jak to nie ma??? Rainbow, a oprocz dywanu takze i tapicerka,jak i wiele innych rzeczy. Rainbow nie ma filtra HEPA i na dzis skutecznosc jego filtracji jest słabsza niz 10-ciokrotnie tanszych odkurzaczy. 10 lat temu faktycznie nie miał zbyt wiele konkurencji... I tu jestes w bledzie,ma filtr HEPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 06.09.2006 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Można sobie sprawić zwierzątko ,które nie traci sierści.Są takie nagie koty.Nie wiem czy IRASIADY też nie tracą sierści,ale to pewnie wie tylko LK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Nietoperze tez nie maja futerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma1719500095 07.09.2006 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jasne, można nie mieć psa, bo gubi sierść, nie mieć dzieci, bo brudzą, itp. Pytałam się o najlepsze sposoby usuwania sierści, a nie o poradę co trzymać w domu by było czysto. Jeśli ktoś ma jakieś sprawdzone inne metody - baaardzo chetnie wypróbuję. I dziekuje wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 07.09.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 dziekuje wszystkim za rady. Czyli jednak magicznego sposobu bez napocenia się nie ma Czyli do roboty! Jak to nie ma??? Rainbow, a oprocz dywanu takze i tapicerka,jak i wiele innych rzeczy. Rainbow nie ma filtra HEPA i na dzis skutecznosc jego filtracji jest słabsza niz 10-ciokrotnie tanszych odkurzaczy. 10 lat temu faktycznie nie miał zbyt wiele konkurencji... I tu jestes w bledzie,ma filtr HEPA. Nie do konca jestem w błędzie. Dopiero modele E2 produkowane od ok. 1,5 roku mają filtr HEPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.09.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Nietoperze tez nie maja futerka Nie? A na pyszczku? Wszechobecne Yorki też nie linieją, ale same mogą robić za kupke kłaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaj 15.09.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ja mam sposob na dokladne wyczyszczenie siersci, ale jest zdecydowanie malo przyjemny. Dobrze sprawdza sie gumowa rekawiczka (najlepiej taka lateksowa z apteki), dodatkowo jeszce zwilzona, albo wilgotna sciereczka irchowa (do kupienia na stacjach bezynowych i w marketach budowlanych). Ja na ogol korzystam z rekawiczki. Mozna tez kupic w markecie szczotke do czyszczenia ubran o sztywnym wlosiu - niezle sprawdza nie do czyszczenia kociego drapako obitego "misiem". Ale oczywiscie kazdy z tych sposobow zaklada, ze odkurzamy, uwaga.. na kolanach Wiec, mimo, ze nie wyczyscimy moim zdaniem tak dokladnie zadnym odkurzaczem, to sposoby uciazliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 15.09.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 odkurzacz roboclean (brat rainbowa).Mamy białego kota a dzięki turboszczotce tego odkurzacza nie mamy sierści wogóle.Jak bum cyk cyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 15.09.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dobry odkurzacz z turbo lub elektro szczotką powinien dac radę. Problem pojawia sie jesli siersc jest bardzo długa, bo wtedy wkręca sie w rolki i efektywnosc spada, a czyszczenie pozniej zajmuje kilka minut... Polecam Zelmera 4000 ST - w miare tani, z turbo-szczotką o duzej sile ssacej. Mam taki sam - polecam! - w starciu z owczarkiem niemieckim (tzn. jego sierścią ) wygrywa! A w rolki wkręcają się niestety tylko moje długie włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JumpingCat 26.02.2016 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 (edytowane) Edytowane 27 Lutego 2016 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiga 28.02.2016 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Odpowiednia końcówka i dobry odkurzać (o dużej mocy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera.1989 17.03.2016 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 dlatego my mamy psa z włosem,a nie sierścią. Strasznie się bałam, że wszędzie będzie sierść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Artnes 17.03.2016 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Polecam ssawki tapicerskie - tylko takie duże, nie te malusie które są dołączone do odkurzacza. łatwo je znaleźć np na allegro. Są uniwersalne "nakręcane" na rurę. Ja mam 2 psy i bez takiej szczotki na dywanie ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Efia 18.03.2016 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Ja polecam TURBOSZCZOTKĘ mam i uzywam, idealna na sierść i włosy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dydx 19.03.2016 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 ktoś wie może , czy metody na psią sierść sprawdzają się też w domach z kotami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolgvilla 21.03.2016 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Dobry będzie odkurzacz, który czyści na mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts