derifter 04.09.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Lokalizacja budowy - Izabela, gm. Wiazowna.Sa na allegro po ok 3000, nowe to i 5000, wynajem jaki znalazlem na internecie to zwykle 500/miesiac, 500 za dowoz i postawienie.Jesli ktos cos ma - prosze o maila, zaczynam budowe lada chwila i juz nie za bardzo znajduje czas na czytanie tego forum, choc to błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 04.09.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 to na razie nie zmawiaj, zamówisz jak sie robota zrobi, wtedy sie tak duzo nie placi, za 3 dni ok 250-300zl z przywiezieniem, ja tez niedlugo bede potrzebowac wiem ze firma BYŚ ma takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 11.09.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 A nie lepiej kupić garaż z blachy? Kosztuje około 1 tys. z montażem. Ja nie miałem w ogóle kontenera. Do momentu stropu to wykonawca miał swój blaszak, a potem juz tylko zamknąłem swój garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts