mackre 03.08.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Kto buduje Irysa z horyzontu. Prosze o info ,czy trzeba na coś uważać, itp Pzdr Mackre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejaszek 11.08.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Własnie jestem w trakcie budowy (wersja bez garażu). W miarę możliwości służę pomocą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beano2 11.08.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 dziękuję bardzo, zdecydowaliśmy się na inny projekt - między innymi dlatego,że nikt nie budował .... życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebulba 23.10.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Zaciekawił mnie ten domek ,ale jeszcze bardziej zaciekawił mnie brak stropu. jak zamontować wentylacje mechaniczną , jaka jest temperatura w upalne dni jednak izolacja chyba mniej skuteczna niż przy stropie. Patrzyłem na wcześniejsze posty niestety odpowiedzi tam na moje pytania nie znalazłem. No i malowanie sufitów , brak możliwości oświetlenia sufitowego http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=33&a=68&sid=5 Co sadzicie o tym projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magic68 09.11.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Witam. Działkę mam, właśnie kupiłem projekt IRYS Z GARAŻEM http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=33&a=68&sid=5Poszukuję wszelkich informacji od forumowiczów, którzy realizują budowę tego projektu gdyż na wiosnę mam zamiar ruszyć z budową.Z góry dziękuje za pomoc. Mieszkam w kujawsko - pomorskim i chętnie zobaczyłbym taki dom "live" jeśli jest gdzieś w pobliżu (w promieniu 200 km)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.11.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 podoba mi sie ten projekt w wersji z garazem, bede wdzieczna jesli odezwie sie ktos kto buduje ten domek. znajomy mnie straszy, iz mimo ze jest to dom parterowy i o nieduzej powierzchni uzytkowej 116m to bedzie drogi w budowie, poniewaz powierzchnia zabudowy wynosi 218m. jestem tu nowa i kompletnie sie na tym nie znam. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.11.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Bardzo mi sie też ten dom podoba A tam drogi , normalnie Ciekawa też jestem czy ktoś na fotki tego domu zbudowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.11.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Dzieki ze sie odezwalas, od razu mi milej bo jestem tu nowa. Forum przegladam od 2 msc i Twoj dziennik zaczelam czytac jako pierwszy i sledze etapy Twojej budowy na biezaco! Podoba mi sie jak piszesz! Tez bym chciala zobaczyc zdjecia tego domku juz gotowego. Jestem juz na niego zdecydowana w 99%. Teraz jestem na etapie poszukiwania dzialki ale ciagle sa jakies przeszkody: albo za mala, albo ktos mnie przebil na przetargu, albo okazuje sie ze dzialka ktora ktos chce sprzedac jako budowlana jast polem, a przeksztalcenie jej zajmie duzo czasu (tak mi sie wydaje). Moze ktos moglby mi napisac jak dlugo trwa przeksztalcenie gruntow rolnych na dzialke budowlana. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.11.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Specjalnie dla ciebie http://www.domnahoryzoncie.pl/klub/photos/133.jpg http://www.domnahoryzoncie.pl/klub/photos/134.jpg http://www.domnahoryzoncie.pl/klub/photos/135.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.11.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Zdjęcia ze strony Horyzontu Bardzo fajny domek moim zdaniem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POLA50 06.12.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam, jestem tu nowa , szukalam ludzi budujacych Irysa , niestety naliczylam tylko 3 no i ja . Domek ten widzialam w trakcie budowy w Marcelinie k. Szczecinka i wierzcie mi bardzo fajny i dlatego rowniez wybralismy ten projekt. w Lutym zaczynamy ostro zeby w pazdzierniku zamieszkac - mysle ze nam sie uda. Koszty nie sa az tak duze ( chyba , po wstepnych rozmowach i kalkulacji nie wyglada tak zle ) Zyczcie nam powodzenia bo bedzie nam potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POLA50 06.12.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 witaj magic , wlasnie ja tez mam Irysa i rowniez zamierzam budowac na wiosne , a zamiar ten nosilam juz od 2 lat. Widzialam ten projekt w budowie w Marcelinie k. Szczecinka Podoba mi sie . Ja wybralam odbicie lustrzane , lepiej pasuje nam do stron na dzialce . Moze badzmy w kontakcie , razem zawsze razniej ... nie.A i moze sie czegos nauczymy nawzajem? Tak czy siak zycze powodzenia i wytrwalosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.12.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Pola powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.12.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 andrzejko! bardzo, bardzo dziekuje za zdjecia! dzieki tobie dotarlam na strone horyzontu. pola! mam nadzieje, ze zalozysz swoj dziennik budowy i bedziesz w nim na biezaco umieszczac zdjecia i opisy z kolejnych etapow. bardzo mi na tym zalezy. pozdrawiam was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POLA50 09.12.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 dzieki wam za wsparcie i obiecuje ze na bierzaco wkleje zdjecia , w lutym ruszamy z budowa. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POLA50 09.12.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 zapomnialam dodac ze dzis odebralam WZ i czekam na przesylke z projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.12.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 bede ci kibicowac i sledzic etapy twojej budowy! ja caly czs szukam dzialki, wiem natomiast ze jestem juz zdecydowana na iryska. zycze ci powodzenia i szybkiej realizacji budowy domku! jestem ciekawa czy bedziesz wprowadzac jakies zmiany w projekcie? ja zamierzam zlikwidowac okna dachowe, szalenie podobaja mi sie belki na suficie w salonie! na scianie laczacej salon z kuchnia nie chce barku i wysokich krzesel tylko chce miec wybite przejscie szerokosci okolo 1 metra (barek i hokery mam w obecnym mieszkaniu i nikt z tego nie korzysta) . trzecia zmiana dotyczy szafy, ktora znajduje sie na wprost wejscia z wiatrolapu-nie chce jej czyli szafy miec w holu tylko mam zamiar przesunac scianke i umiescic szafe w pokoju oznaczonym w projekcie numerem 3. pozdrawiam i czekam na nowe wpisy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POLA50 14.12.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 hm.... mamy podobny gust, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.12.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 zapomnialam dodac ze dzis odebralam WZ i czekam na przesylke z projektem Czyli prezent na święta całkiem sympatyczny bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna1 21.12.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 no ja jestem zainetresowana wszelkimi informacjami nt Irysa z Horyzontu! wszystko tzn zdjecia, uwagi co do budowy itd itp! dziekuje z góry[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts