krisga 04.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 fachowiec jest olewajacy i ciagle sie umawia .....oczywiscie ....zaden termin umowiony nie zostal zrealizowany . UMAWIANIE IDZIE MU BARDZO SKLADNIE ...LEPIEJ NIZ ODDYCHANIE ...... najgorsze jest to ze robota jest prawie wykonana i zostalo mu roboty na 4 godz .....i stoje przez to w miejscu z reszta budowy POSTANOWILEM DAC MU NAUCZKE . zeby zapamietal i wpoil sobie ze w "balona" nie robi sie porzadnych ludzi ....... POMóZCIE I NAPISZCIE CO MOZNA ZROBIĆ "DZIADOWI" ...zeby odreagowac i poczuc smak zemsty . musze coś mu zrobić - bo nie lubie takich sytuacji ....a koles naprawde jest uciazliwy - brakiem swych poczynań... help ...podrzucie jakiś pomysl wszystko co mi przychodzi do glowy wiaze sie z obiciem mu geby ....a chcialbym cos niekonwencjonalego a rownie skutecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 04.09.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Pomódl się za niego. Mówię poważnie. To niekonwencjonalne i po chrześcijańsku. Pomódl się, żeby zrozumiał swój błąd i jak najszybciej go naprawił i zadośćuczynił. Trudne, wiem...Nas też paru zrobiło... cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 04.09.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 help ...podrzucie jakiś pomysl bomba wodorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.09.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Powiedz mu że kończą Ci się pieniądze i jak będzie zwlekał z robotą to dla niego może już nie wystarczyć ( oczywiście pod warunkiem że mu już nie zapłaciłeś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.09.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ja swoich wykonawców kuszę miłością bardzo to pomaga, jak w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 04.09.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ja swoich wykonawców kuszę miłością bardzo to pomaga, jak w życiu A czy instalacje elektryczną masz zrobioną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 05.09.2006 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ja swoich wykonawców kuszę miłością bardzo to pomaga, jak w życiu A czy instalacje elektryczną masz zrobioną? No i jakby trzeba bylo cos pokryc , to jestem do uslug... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ja w sumie umię tylko plac posprzątać ...ale jakbyś chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.09.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ja swoich wykonawców kuszę miłością bardzo to pomaga, jak w życiu Ale krisga to facet . Wyobrażacie sobie co by się mogło dziać gdyby zaczął kusić swoich budowlańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.09.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No wlasnie co tu zrobic? U nas byl i jest ten sam problem. Facet od kwietnia robil nam tynki, nie mogl skonczyc przez dwa miesiace, a jak juz zrobili to sie nie nadaja do malowania, bo pomazane jak malowidla u przedszkolakow....Trzeba zaciagac gipsem. Elewacje - ocieplenie tez zaczal robic w kwietniu.., jeszcze nie skonczyl... Moj maz placil regularnie i co gorzej, zaplacil za niewykonana robote..., a on latal po innych budowach a teraz ostatnio wzial sie i (podobno) spadl z rusztowania. Jeden tynkarz co robil u nas robi teraz u sasiada i mowi, ze szef nie zaplacil im za robote wszystkiego (a od nas dostal)... Obiecal, ze w polowie wrzesnia sie odezwie i dokonczy ocieplenie. Jak dowiesz sie co na takich dziala to chetnie poczytam. Bo przez niego nie bedzie mozna przeprowadzic sie teraz na zime a dopiero na wiosne...Wszystko nam poprzestawial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.09.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 pociąg mu z bańki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 05.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ...... najgorsze jest to ze robota jest prawie wykonana i zostalo mu roboty na 4 godz .....i stoje przez to w miejscu z reszta budowy POSTANOWILEM DAC MU NAUCZKE . zeby zapamietal i wpoil sobie ze w "balona" nie robi sie porzadnych ludzi ....... Jeśli to mozliwe – nawet przepłacając, pilnie znajdź na te 4 godziny innego fachowca który dokończy robotę. Kiedy zjawi sie tamten (jeśli nie miał zapłacone!) - zrób zdziwioną minę i powiedz mu że już ci niepotrzebny, bo robotę wykonał inny. Jeśli bedzie domagał się kasy za swoja robotę – wypłać mu za pokwitowaniem połowę należności za całą robotę, uzasadniając że była robiona wspólnie. Nic tak dobrze nie robi jak uderzenie po kieszeni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.09.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ...... najgorsze jest to ze robota jest prawie wykonana i zostalo mu roboty na 4 godz .....i stoje przez to w miejscu z reszta budowy POSTANOWILEM DAC MU NAUCZKE . zeby zapamietal i wpoil sobie ze w "balona" nie robi sie porzadnych ludzi ....... Jeśli to mozliwe – nawet przepłacając, pilnie znajdź na te 4 godziny innego fachowca który dokończy robotę. Kiedy zjawi sie tamten (jeśli nie miał zapłacone!) - zrób zdziwioną minę i powiedz mu że już ci niepotrzebny, bo robotę wykonał inny. Jeśli bedzie domagał się kasy za swoja robotę – wypłać mu za pokwitowaniem połowę należności za całą robotę, uzasadniając że była robiona wspólnie. Nic tak dobrze nie robi jak uderzenie po kieszeni. Pozdrawiam. tym tokiem myslenia to kto sobie da po kieszeni -znajdz innego nawet przepłacając ! -jak bedzie sie domagał kasy za swoją robote to zapłać połowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.09.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 kurcze, bardzo żałuję ale instalację elektryczną mam zrobioną i wszelkie pokrycia też a dla Pawsona mam propozycję, bo właśnie szukam kogoś do uporządkowania terenu wspólnie ze mną oczywiście prace są lekkie i przyjemne, pozbieranie resztek styropianu, ułożenie cegiełek w jedno miejsce, pociąganie desek pod zadaszenie i takie tam przyjemności więc jakbyś Pawson zechciał to zapraszam serdecznie odwdzięczę się na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.09.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 więc jakbyś Pawson zechciał to zapraszam serdecznie od-wdzięczę się na pewno jutro mam wolne i robie to samo u siebie wiec wprawe mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.09.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 więc jakbyś Pawson zechciał to zapraszam serdecznie od-wdzięczę się na pewno jutro mam wolne i robie to samo u siebie wiec wprawe mam oooo i nawet wprawę masz ........ no to zapowiada się cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 więc jakbyś Pawson zechciał to zapraszam serdecznie od-wdzięczę się na pewno jutro mam wolne i robie to samo u siebie wiec wprawe mam oooo i nawet wprawę masz ........ no to zapowiada się cudnie Obyście tylko to sprzatanie skończyć zdąrzyli zanim ....... się zacznie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.09.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 co się zacznie?? i co mamy kończyć?? ja tam lubię być w trakcie :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.09.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Juz mu zazdroszczę tego w trakcie sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.09.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 więc jakbyś Pawson zechciał to zapraszam serdecznie od-wdzięczę się na pewno jutro mam wolne i robie to samo u siebie wiec wprawe mam oooo i nawet wprawę masz ........ no to zapowiada się cudnie to sie będę wprawial w sprzątaniu a ty się wprawiaj w "kuszeniu miłością" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts