Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

fachowiec robi w "jajo" jak sie odwdzieczyć :(

krisga

Recommended Posts

kochani odbiegacie od tematu :lol:

wy o jakimś sprzataniu ....a mi cisnienie rosnie :evil:

pociąg mu z bańki...
o tym juz pisalem , technika uderzen i kopniec dowolna ....ale nie o to chodzi zeby "ogra" sila nauczyc .....trzeba inteligentnie bestie nauczyć :lol:

ja swoich wykonawców kuszę miłością

bardzo to pomaga, jak w życiu

po spedzeniu z nim kilku chwil na kuszeniu ......czułabyś odraze ...a moze i uczucie gwałtu ......zdecydowanie pomysl odpada :lol:

Nic tak dobrze nie robi jak uderzenie po kieszeni.

niestety dalem sie poniesc i zapomnialem sie .....kasa zaplacona , teraz tylko odwet sie liczy i nauczka dla palanta.

- 1 pomysl ...to tubka superglue w kazdy zamek w jego aucie ...[ale ma pilota] wiec odczuje za jakis czas :evil:

- 2 skoro super glue w zamki oddpada ...to mozna mu cos przylepić do szybki w aucie :lol: [sie zobaczy]

:evil: - 3 ten najtrudnieszy : znaleś jakąs pusta chate w ktorej wlasciciel nie bywa/ lub dogadac sie z kims na uzyczenie ....podstawić kolesia ze chce zrobic instalacje ....dogadac sie z "pseudo-fachowcem" ...NIECH ROBI :lol: ....i czekać na koncowy efekt oczywiscie ...juz nikt sie nie pojawia i fachowiec zostaje z materialem na scianie :lol:

KUSZĄCE - PRAWDA ? ....

jakby ktoś mial jakies niech napisze :lol:

Ja po pierwsze płacę tylko za wykonane i....odebrane etapy budowy i żadne wykonanie na 70 80 lub 90% (tak mój wykonawca napisal mi w rozliczeniu:) mnie nie interesuje. Poza tym bank przelewa transze zgodnie z harmonogramem - jak praca niewykonana w terminie - kasy nie da...

i tyle

Widzisz jakby mnie wykonawca w konika nie robił to bym taka zasadnicza nie była...Ale oni mnie już dość nerwów kosztowali. Np. jak sie 2 dni spóźniłam z towarem na 3 tygodnie zjechali sobie z budowy - w związku z tym powinnam juz miec dach a mam dopiero zalany strop!!!

jak to się mówi - kto ma miekkie serce musi miec twarda d...ę. Niezbyt to ładne ale prawdziwe :wink:

pozdrawiam Cię sercdecznie

Asia

Powiedz mu tylko, że uwagi na temat jego współpracy z Tobą zostały zamieszczone w internecie na stronach forum muratora. daj mu adres niech poogląda.

Daj jeszcze namiary na jego firmę w tym wątku i będzie po sprawie.

Więcej sobie tym głowy nie zawracaj bo w efekcie cała złość i tak do ciebie wróci. Generalnie to ponosisz konsekwencje braku dobrego przygotowania na kontakt z fachowcami i tyle. Lepiej pośmiej się z siebie. Jak na to spojrzysz za parę lat to śmiechu będzie co nie miara.

że uwagi na temat jego współpracy z Tobą zostały zamieszczone w internecie na stronach forum muratora. daj mu adres niech poogląda.

buahahahaaaa..... :lol: ten czlowiek uwaza ze komputer to wymysł sztatana...... :lol: ..RESZTE ZOSTAWIAM BEZ KOMENTARZA :lol: :lol:

efekcie cała złość i tak do ciebie wróci

zgadzam sie .....ale temu palantowi nie przepuszcze .........gdyby powiedzial SPADAJ KOLES CZASU NIE MAM ..... pewnie zrozumialbym ....ALE CIAGLE PRZEKLADANIE I ZAPEWNIANIE W KOLKO ZE DZIS ZJAWIE SIE NA 100% I DZIS NAPEWNO BEDE ....wqr wiło mnie na maxa :evil:

plan jest prosty ...odczekam pare miesiecy ....i na wiosne ....zaatakuje :lol: .......[plan juz gotowy :lol: ] ....chlopina bedzie myslal ze cos mu sie nie wiedzie tej wiosny :lol:

caarambaaa :evil:

że uwagi na temat jego współpracy z Tobą zostały zamieszczone w internecie na stronach forum muratora. daj mu adres niech poogląda.

buahahahaaaa..... :lol: ten czlowiek uwaza ze komputer to wymysł sztatana...... :lol: ..RESZTE ZOSTAWIAM BEZ KOMENTARZA :lol: :lol:

efekcie cała złość i tak do ciebie wróci

zgadzam sie .....ale temu palantowi nie przepuszcze .........gdyby powiedzial SPADAJ KOLES CZASU NIE MAM ..... pewnie zrozumialbym ....ALE CIAGLE PRZEKLADANIE I ZAPEWNIANIE W KOLKO ZE DZIS ZJAWIE SIE NA 100% I DZIS NAPEWNO BEDE ....wqr wiło mnie na maxa :evil:

plan jest prosty ...odczekam pare miesiecy ....i na wiosne ....zaatakuje :lol: .......[plan juz gotowy :lol: ] ....chlopina bedzie myslal ze cos mu sie nie wiedzie tej wiosny :lol:

caarambaaa :evil:

Po co od razu internet? Można przecież ogłoszenie do gazety dać, "na słupa go nakleić" i takie tam, jednym słowem skompromitować wśród społeczności tubylczej....