Pawson 05.09.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Juz mu zazdroszczę tego w trakcie sebo8877 może ci powiem po fakcie jak było w trakcie ... o tak mi sie zrymowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 05.09.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ja po pierwsze płacę tylko za wykonane i....odebrane etapy budowy i żadne wykonanie na 70 80 lub 90% (tak mój wykonawca napisal mi w rozliczeniu:) mnie nie interesuje. Poza tym bank przelewa transze zgodnie z harmonogramem - jak praca niewykonana w terminie - kasy nie da...i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.09.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Asiula, ale Ty zasadnicza jesteś ja mam za miękkie serce dla wykonawców jednak jak Ci idzie budowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 05.09.2006 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 kochani odbiegacie od tematu wy o jakimś sprzataniu ....a mi cisnienie rosnie pociąg mu z bańki... o tym juz pisalem , technika uderzen i kopniec dowolna ....ale nie o to chodzi zeby "ogra" sila nauczyc .....trzeba inteligentnie bestie nauczyć ja swoich wykonawców kuszę miłością bardzo to pomaga, jak w życiu po spedzeniu z nim kilku chwil na kuszeniu ......czułabyś odraze ...a moze i uczucie gwałtu ......zdecydowanie pomysl odpada Nic tak dobrze nie robi jak uderzenie po kieszeni. niestety dalem sie poniesc i zapomnialem sie .....kasa zaplacona , teraz tylko odwet sie liczy i nauczka dla palanta. - 1 pomysl ...to tubka superglue w kazdy zamek w jego aucie ...[ale ma pilota] wiec odczuje za jakis czas - 2 skoro super glue w zamki oddpada ...to mozna mu cos przylepić do szybki w aucie [sie zobaczy] - 3 ten najtrudnieszy : znaleś jakąs pusta chate w ktorej wlasciciel nie bywa/ lub dogadac sie z kims na uzyczenie ....podstawić kolesia ze chce zrobic instalacje ....dogadac sie z "pseudo-fachowcem" ...NIECH ROBI ....i czekać na koncowy efekt oczywiscie ...juz nikt sie nie pojawia i fachowiec zostaje z materialem na scianie KUSZĄCE - PRAWDA ? .... jakby ktoś mial jakies niech napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 05.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ja po pierwsze płacę tylko za wykonane i....odebrane etapy budowy i żadne wykonanie na 70 80 lub 90% (tak mój wykonawca napisal mi w rozliczeniu:) mnie nie interesuje. Poza tym bank przelewa transze zgodnie z harmonogramem - jak praca niewykonana w terminie - kasy nie da... i tyle Widzisz jakby mnie wykonawca w konika nie robił to bym taka zasadnicza nie była...Ale oni mnie już dość nerwów kosztowali. Np. jak sie 2 dni spóźniłam z towarem na 3 tygodnie zjechali sobie z budowy - w związku z tym powinnam juz miec dach a mam dopiero zalany strop!!! jak to się mówi - kto ma miekkie serce musi miec twarda d...ę. Niezbyt to ładne ale prawdziwe pozdrawiam Cię sercdecznie Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 05.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 - 1 pomysl ...to tubka superglue w kazdy zamek w jego aucie ...[ale ma pilota] wiec odczuje za jakis czas Myślę, że lepszym rozwiązaniem ...to pianka w rurze wydechowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 05.09.2006 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 to pianka w rurze wydechowej dobre ...dopisujemy do listy ktoś jescze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.09.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ale jesteście okrutni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 06.09.2006 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 okrutny to dopiero bede ................................caramba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 07.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 okrutny to dopiero bede ................................caramba Jak już załatwisz temat - napisz jak to wyszło i jakie były efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrHyde 07.09.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Powiedz mu tylko, że uwagi na temat jego współpracy z Tobą zostały zamieszczone w internecie na stronach forum muratora. daj mu adres niech poogląda.Daj jeszcze namiary na jego firmę w tym wątku i będzie po sprawie. Więcej sobie tym głowy nie zawracaj bo w efekcie cała złość i tak do ciebie wróci. Generalnie to ponosisz konsekwencje braku dobrego przygotowania na kontakt z fachowcami i tyle. Lepiej pośmiej się z siebie. Jak na to spojrzysz za parę lat to śmiechu będzie co nie miara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 08.09.2006 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 że uwagi na temat jego współpracy z Tobą zostały zamieszczone w internecie na stronach forum muratora. daj mu adres niech poogląda. buahahahaaaa..... ten czlowiek uwaza ze komputer to wymysł sztatana...... ..RESZTE ZOSTAWIAM BEZ KOMENTARZA efekcie cała złość i tak do ciebie wróci zgadzam sie .....ale temu palantowi nie przepuszcze .........gdyby powiedzial SPADAJ KOLES CZASU NIE MAM ..... pewnie zrozumialbym ....ALE CIAGLE PRZEKLADANIE I ZAPEWNIANIE W KOLKO ZE DZIS ZJAWIE SIE NA 100% I DZIS NAPEWNO BEDE ....wqr wiło mnie na maxa plan jest prosty ...odczekam pare miesiecy ....i na wiosne ....zaatakuje .......[plan juz gotowy ] ....chlopina bedzie myslal ze cos mu sie nie wiedzie tej wiosny caarambaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.09.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 A moze popros go zeby ci cos zrobil dodatkowego ze nie masz rak do pracy, np ze zeby za oplata posprzatal ci teren budowy, tym razem zaplac mu "z dolu" czyli po tym jak sprzatnie powiedz mu, ze jestescie kwita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.09.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 że uwagi na temat jego współpracy z Tobą zostały zamieszczone w internecie na stronach forum muratora. daj mu adres niech poogląda. buahahahaaaa..... ten czlowiek uwaza ze komputer to wymysł sztatana...... ..RESZTE ZOSTAWIAM BEZ KOMENTARZA efekcie cała złość i tak do ciebie wróci zgadzam sie .....ale temu palantowi nie przepuszcze .........gdyby powiedzial SPADAJ KOLES CZASU NIE MAM ..... pewnie zrozumialbym ....ALE CIAGLE PRZEKLADANIE I ZAPEWNIANIE W KOLKO ZE DZIS ZJAWIE SIE NA 100% I DZIS NAPEWNO BEDE ....wqr wiło mnie na maxa plan jest prosty ...odczekam pare miesiecy ....i na wiosne ....zaatakuje .......[plan juz gotowy ] ....chlopina bedzie myslal ze cos mu sie nie wiedzie tej wiosny caarambaaa Po co od razu internet? Można przecież ogłoszenie do gazety dać, "na słupa go nakleić" i takie tam, jednym słowem skompromitować wśród społeczności tubylczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts