kofi 11.09.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 A mnie się dzisiaj rano przypomniało, jak rok temu z wypiekami na twarzy przeglądałam wspomniane wątki Pewnie, że można sobie samemu znaleźć w sieci, ale zanim zaczęłam szukać przeglądałam sobie, było tam wiele fajnego i w jednym miejscu. Ponieważ było to pierwsze forum, które zaczęłam czytać tak regularnie nie bardzo rozumiałam, czy te dyskusje (wielkie czerwone litery) to na poważnie, czy to jakieś żarty... Ten problem psychologiczny, czy osobowościowy dostrzegłam jakiś czas później. Ale tak poza tym, to zupełnie między wierszami dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 11.09.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ale przeciaz mimi jest. Tylko ja trezba znalezc...\ Ja tam biorę wszystko jakie jest. Nie będę się zastanawiać, czy ten wpis to już Mi czy raczej może nie specjalnie. Mimi takiej jak była, na chwilę obecną nie ma. Nie wiem tylko czy warto o tym dyskutować i przywoływać dawne demony . To co działo się na koniec, było straszne. Najpewniej dla Mi najbardziej, ale też i dla paru osób, które nie znosiły jej wszędobylskiej obecności. Nie widzę innego rozwiązania problemu niż stan obecny. Nie chciałabym dawnych awantur, ani kłócić się z forumowiczami, tylko dlatego, że inaczej postrzegam jej obecność i akurat mnie wkurza średnio, a nawet mi jaj żal. Fotki owszem - były fajne, ale ja i tak czasu nie mam, więc to w sumie próżne żale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 11.09.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Może i Mimi przesadzała, ale co można powiedzieć o osobach które ją bezustannie tropiły? Czy one też leczyły w ten sposób swoje kompleksy bezustannie udowadniając jej i innym swoją wyższość i rację. A może nagonka na mimi pozwoliła im w jakiś sposób zaistnieć na tym forum? Niektorzy z jej adwersarzy nawet założyli kącik wzajemnej adoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.09.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Watek ten trwa dalej... Mowilam, ze nie ma Mimi a jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Jestem stosunkowa nowa na forum i nic nie mówił mi nick mimi ale tyle się o niej tu mówi, że z ciekawości pogrzebałam i znalazłam ten jej wątek o wnętrzach. Ogólnie jeden wielki misz masz no i te ilości zdjęć właściwie nie do strawenia, no i te opowieści o tych wszystkich cudownościach które planuje w swoich wnętrzach. Ale wiecie co, nawet mi się jej trochę żal zrobiło. Ja miałam kiedyś w liceum taką koleżankę mitomankę, która opowiadała różne niestworzone historie i też mi jej było żal i nawet udawałam czasem że łykam te jej opowieści i się dziwię albo zachwycam albo co tam jej akurat pasowało bo wszyscy z niej ogólnie zlewali. Ja myślę, że mimi ma jakiś poważny problem psychologiczny a udawanie na forum kogoś innego niż w rzeczywistości, zamożnego, pomocnego innym, podziwianego i docenionego to była jakaś dziwna forma terapii. Aż tu nagle została brutalnie zdemaskowana Annja a ja z pewna niesmiala fascynacja czytalam - niezly material dla psychoanalityka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 11.09.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 No o tóż to Zielonooka, biedaczka kwalifikuje się moim zdaniem na solidną terapię na kozetce Ale tak nawiasem mówiąc to też czytałam to wszystko z wieeeeelkim zainteresowaniem - od deski do deski a było tego trochę, oj było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Niektorzy z jej adwersarzy nawet założyli kącik wzajemnej adoracji Tak , madrze powiedziane . Dodam , ze zyjemy w komunie i odzywiamy sie resztakmi wiadomej osoby No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 11.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 a co to mimi ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.09.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Niektorzy z jej adwersarzy nawet założyli kącik wzajemnej adoracji Tak , madrze powiedziane . Dodam , ze zyjemy w komunie i odzywiamy sie resztakmi wiadomej osoby No Ot madrego adwersarza i dobrze czasem poadorowac Niektorzy zas z jej poplecznikow na zapas nicki dodatkowe pozakladali . Wstydza sie czy co? Nieeeeeee oni tak tylko na wszelki wypadek, jakby Niemcy albo Ruscy przyszli to alibi mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ciekawe co gorsze ruscy czy wklejacze zdjec na forum muratora i kto pierwszy nadejdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.09.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ciekawe co gorsze ruscy czy wklejacze zdjec na forum muratora i kto pierwszy nadejdzie ? pierwszy bedzie zawsze Ruski, ale gorszy jest prowansalski wklejacz lawendy - nawet mole przy tym zdychają - nieboraki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.09.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 a co to mimi ? ? ? a co ? brakuje Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.09.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Mnie sie wydaje , ze mimi jest jak rozwolnienie - generalnie to męczy, ale czasem zbawiennie usuwa dlugotrwałe zaparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 A mnie mimi minęła mimo miłości mojej do mitomanek :) I nie wiem nawet czego żałować :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 P.S. z jedną pracowałam, więc mogę sobie wyobrazić... Ale aż tak chyba źle nie było - jak zdjęcia wklejała to dla mnie cool...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.09.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A tak w ogole, chyba nie ladnie mowic o kims, a zwlaszcza krytykowac jesli tego kogos nie ma tutaj, aby skomentowal albo sie obronil...,a mi sie rozgadali..., wlacznie zemna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A tak w ogole, chyba nie ladnie mowic o kims, a zwlaszcza krytykowac jesli tego kogos nie ma tutaj, aby skomentowal albo sie obronil...,a mi sie rozgadali..., wlacznie zemna... e... ale przeciez mim moze zajrzec i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.09.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 A Ty Pani Garfieldowo, co tak dlugo trzymasz ten awatarek? To do Ciebie nie podobne... Nie kusi Cie bay zmienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ooo patrz... zapomnialam trzeba zmienic ps. wojtek - widze ze juz uczulenia dostal na lawende i prowasje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts