AlaB 05.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Czy ktoś z Was zna model podwieszanej miski ustępowej ale z półką? Kurcze wszystkie jakie znalazłam są lejowe a moi domownicy są przywiązani do półki w kibelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hollly 05.09.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ja też kiedyś miałem z półką ale już takiej nie chce wole lejową chyba łatwiej taką utrzymać, są co prawdą pewne niedogodności no: chluup a tak poważnie to nie widziałem podwieszanej z półką. ale może mało widziałem :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 05.09.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Teraz już ciężko kupić jakikolwiek kibelek z półką, a podwieszanego z półką nigdy nie widziałem, a szkoda. Ja też nie lubię chlupania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 05.09.2006 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No własnie A taki stojący to Koło Nova. Ale szukam dalej, może to jednak jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robertrem 05.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Dam dobrą radę, jak montowałem takie muszelki(lejowe) to radziłem dla klienta aby przed czymś grubszym, wrzucił dwa listki papieru do muszelki wtedy nie ma chlup i pupa nie jest mokra hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 05.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 To stara technika, ja już dawno ją stosuję w pracy - tam nie ma półeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 06.09.2006 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 hehe ale ja jednak dalej szukam z półką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edgar the liar 06.09.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Własnie , lejowe sa do kitu , bo jeszcze do chlupniecia przeważnie dochodzi otarcie , czyli tak jak w półkowych , trzeba czyścić.Pamietam najlepsze to były w USA jak byłem na robotach przymusowych z 15 lat temu , to tam były lejowe , ale woda stała dość wysoko tak na 3/4 , chlupać chlupało okrutnie , ale zero zapaszku i czyszczenia.Ale u nas takich niema niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 07.09.2006 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Zobaczcie... ciekawe że kiedyś półki były standardowo a teraz jest raptem jedna jedyna taka muszla na rynku Z czego to wynika? Przecież wielu ludzi jest przywiązanych do "półkowników" ("pułkownik" od półki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 07.09.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czesc niedawno kupowalem kibelek i wole hlupanie niz caly czas lazic i czyscic ppuleczke bo sie co nieco przykleilo ale z tego co pamietam w sklepie bylo troszke kibelkow z polka popatrz dokladnie w kole oni maja napewno to dosyc stara firma i pamieta jak to sie szoruje puleczki czasem mozna poszukac dobrego hlupniecia zeby wody za wiele nie bylo ma to nie ochlapac nas i nie smierdziec ale byc czystym i nie klopotliwym w utrzymaniu pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 07.09.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 popieram muszle z półką. zawsze można obejrzeć swój stolec (chodzi mi oczywiście o sprawy zdrowotne) ale nie wiem czy taki produkt zdobędziesz. ja też szukałem z półką ale w końcu kupiłem standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts