1 27.11.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nasz projekt nazywa się Marysia ale my nazywamy "Mery" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZOLTEK 16.01.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Nasz w ATRIUM ma nazwę Hacjenda ale my go nazywamy stodoła lub stodółka bo majster jak otworzył projekt to pierwsze słowa jakie powiedział to " ło matko,stodoła":lol: . 19x14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi645 20.01.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 witam prosiłbym o jak najwięcej fotek tego domku zaczynam go właśnie budować ,miałem już od ciebie kilka zdjęć ale komputer mi padł i przepadły chodzi mi o domek marysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.01.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 My kiedyś jeździliśmy na działkę, potem na budowę a teraz wreszcie wracamy DO DOMU i w tym prostym słowie zawiera się całe nasze spełnienie i szczęście, ze już innych nazw nie wymyślamy... Słowo dom ma dla mnie szczególne znaczenie bo całe życie mieszkałam w mieszkaniu w bloku...[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 28.01.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Mysle ze to fantastyczny pomysl! Nazwac dom - to jak dac mu dusze Tu, w Irlandii, w niektorych wsiach i miasteczkach, domy nie maja numerow, tylko nazwy!!! Nie mam pojecia, jak w tym orientuje sie listonosz, ale wspolczuje takiemu co przyszedl na zastepstwo!!! Nasz dom pewnie swoje imie odziedziczy od miejsca, w ktorym teraz mieszkamy, i ktore to miejsce pozwolilo nam na zgromadzenie kapitalu potrzebnego do budowy domu. Wiec bedzie to pewnie jakies z angilelska brzmiace Carrigwood, Firhouse albo spolszczony Dom pod Jodla (jesli uda nam sie zasadzic jodly). Zobaczy sie, ale nazwa bedzia na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georg 25.02.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 nazwa: sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 26.02.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Domek szybko dostał nazwę od naszego dwusylabowego nazwiska:) według reguły np. Nowakowo, Kozakowo, Jaroszowo, Pawlikowo itd. a że nie jest to jeszcze dom z naszych marzeń - folder odnośnie spraw związanych z domkiem ma nazwę Galoczowo Małe Dodam, że mój mąż szybko przechwycił nazwę i baaardzo chętnie ją stosuje. Dla mnie nie była to tylko kwestia nazwiska. Moi rodzice budują się w Nochowie (Wlkp.) - małej mieścinie.. Ciągle słyszałam Nochowo to, Nochowa tam i chciałam mieć swoje -owo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 05.04.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Nasz domek za chwilę zacznie się budowac, ale jak nazwac miejsce, które wybraliśmy do życia zastanawiałam się od dawna. Budujemy projekt Zadębie, owszem w bliskości dębów ale bez przesady, nie jest to nasza nazwa i brzmi dośc chropawo. I tak zupełnie naturalnie przyszło do nas.... Jankowo. Miłe dla ucha i serca, od imienia naszego synka - budujemy Jankowo pod modrzewiem i lipą Ale jestem sentymentalna, uch - ale nie będę sobie żałowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadek 09.04.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Nasz 3 letni syn nazwał dom "wieliczeczka". Dodam że budujemy się w Wieliczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 12.10.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 BIALY DWOREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorianna 05.04.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Koniczynka[/img]. Oczywiście czterolistna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 30.04.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Nasz będzie tak jak my - po prostu - akajonek .Projekt mamy indywidualny więc bezimienny i trochę nam żal było tego NN...aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Highlifer 06.06.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Moj faworyt to "opałek" ze strony ING. Będę musiał pomyśleć poważnie jeszcze raz nad nazwą bo "opałek"brzmi nieco obciachowo to musi być coś naprawdę harakternego BTW. Bardzo podoba mi sie idea nazywania domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.07.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 ja to mowie - Ty Ku....o ! albo złodzieju czasu Post sprzed dwóch lat ale jaki uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek25 17.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Jak zobaczyłam fundament to powiedziałam do ślubnego, jejciu! Kurnik budujemy czy dom!! I tak już zostało: choć KURNIK urósł w oczach Tylko jak mówię znajomy, że buduję Kurnik, to się pytają od kiedy zamierzam kury chodować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgdalena 25.09.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 A mój się nazywa DOMECZEK ślicznie prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 16.10.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 a mój SKARBONA BEZ DNA niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 18.10.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 My kupiliśmy projekt domu Zenit i jakoś tak ciągle pisząc i mówiąc Zenit, Zenitek, Zenitka .... po jakimś czasie zrobił się Zenuś, Zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.01.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 a na nasz domek wszyscy mówią SOWI DOMEK my wiemy dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editom 11.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 DOMEK POD BRZOZAMI a to dlatego że najpiękniejsze na naszej działeczce są zasadzone trzy brzozy które stwarzają cudowny nastrój miejsca ciepłego-takiego prawdziwego domu.Choć domu jeszcze nie ma i są narazie fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts