Evana 05.09.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam, zaczynam własnie rozglądać się za generalnym wykonawcą mojego wymarzonego domu. Rozmawiałam z kilkoma firmami. najbardziej przekonały mnie dwie: Pref-Bud sp. z o.o. z Mysłowic i Cezbud ( ESC ) z Tarnowskich Gór. Jestem ciekawa czy ktoś miał z nimi do czynienia i co sądzi o ich pracy? PILNIE potrzebuję opinii!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregori 20.10.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Firma Pref-bud wybudowała dom mojego sąsiada. Mysłowice - Kosztowy. Dom posadowiony na płycie Legallet (nie wiem czy dobrze napisałem). Jeżeli zapytasz to pewnei cię tam wezmą - widziałem już tam kilku potencjalnych klientów których oprowadzali po budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 20.11.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam, Cezbud znam tylko z rozmowy z przedstawicielem i katalogów które mi zostawił. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klakier 14.02.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Przyłączam się do pytania, czy ktoś ma pozytywną opinię o firmie Pref-bud Mysłowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klakier 14.02.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Przyłączam się do pytania, czy ktoś ma pozytywną opinię o firmie Pref-bud Mysłowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota Czernik 27.02.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 właśnie budują mi dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka_tychy 27.02.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witamw chełmie śląskim budują dom na sąsiedniej działceco moge powiedzieć to że szybko działająa domek ma sasiad z takich plyt chyba betonowych, nie wiem bo nie znam tej technologiiplac budowy nie wyglada zle, a tak apropo to szukam kogos do zrobienia calego dachu moze ktos ma jakies sprawdzone namiary?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirmikolow 06.11.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Prefbud buduje blisko mnie, kiedyś chciałem zeby budowali tez u mnie ale niestety nie chcieli robic piwnicy , ale za to poleciłem ich znajomej. Szybka i ciepła technologia a firma z duzym doświadczeniem i sumienna skoro proponuje objazdówkę po wczesniejszych realizacjach wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts