Majster Klepka 05.09.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Chciałbym kupić bale na domek letniskowy.Chodzi mi o małe przekroje, grubość 7 - 10 cm.Szukam struganych czterostronnie z fazowanymi brzegami, najlepiej suszonych Tych o grubości 7 cm potrzeba by mi było ok 10m3. Mazowsze, okolice Mazur, ew. Podlasie. Jak kształtuje się cena za m3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majster Klepka 09.09.2006 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Mam cenę w dwóch miejscach (k. Białegostoku) za bale 7x14, strugane czterostronnie, suszone komorowo i impregnowane ciśnieniowo za cenę 1000zł netto /m3 + transport.Niestety nie mają frezowanego wpustu/wypustu, trzeba montowć na styk..Pozdrawiam wszystkich majstrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 20.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 czesc Majster klepkaja mam ale caly domek do sprzedania jakby kogos to interesowało.drewniany caly-do przeniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts