maksiu 03.04.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Mam takie pytanko: sytuacja wygląd tak, mam pozwolenie na budowe, ale nie odebrałem jeszcze dziennika budowy i chciałbym zniwelować teren, czy taką operacje wpisuje sie do dziennika czy nie, albo zapytam inaczej, czy maja pozwolenie a nie majac dziennika (jak równiez oficjalnie nie mam jeszcze kierownika, sprawa w toku) moge zgodnie z prawem niwelowac teren (maszyna typu fadroma)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek200 03.04.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Są to już prace budowlane, więc powinieneś zawiadomić Urząd o rozpoczęciu prac, a do takiego zawiadomienia potrzebujesz kierownika. Wówczas rejestrujesz dziennik i do boju.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.04.2003 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Rozumiem, tak czy siak.. nie przeskocze kierownika i dziennika i tygodniowego wyprzedzenia z zawiadomieniem urzedu...dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 03.04.2003 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 A będziesz miał rachunek? Jeśli tak to możesz odebrać go np. za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 03.04.2003 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Ja po zakupie działki niwelowałem teren, grodziłem i wycinałem krzaki nikogo nie informujac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts