monidare 06.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 jest sytuacja nastepujaca. dzialka jest wlasnoscia corki. rozpoczela budowe przy wsparciu finansowym swoich rodzicow. tzn dzialke uzyczyla rodzicom i wspolnie sa inwestorami. tak jest w pozwoleniu na budowe. jakie moga byc konsekwencje takiego rozwiazania? czy tak mozna prowadzic budowe? czy faktury moga byc wystawiane na corke jak i na rodzicow? mam na uwadze US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monidare 07.09.2006 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 postawie pytanie inaczej. czy jezeli w pozwoleniu na budowie inwestorami sa corka i jej rodzice to, faktury mozna wystawiac na corke i osobno na rodzicow?? czy do rozliczenia z inwestycji przed US beda wzywani wszyscy inwestorzy tzn corka i rodzice, czy tylko wlasciciel dzialki tzn corka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.09.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 wydaje mi się, że i rodzice i córka, ale nie mam 100% pewności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monidare 07.09.2006 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 dziekuje, obserwuje uwaznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 monidare, a może po prostu zadzwoń do US. To byłoby chyba najprostsze rozwiązanie i z najpwniejszego źródła. Chyba, że trafisz na jakiegoś niedouczonego człowieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monidare 07.09.2006 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Kusi, anonimowo nie otrzymam zadnej informacji. jest jeszcze druga strona medalu. notatka sluzbowa- nadgorliwosc urzednicza z rozmowy telefonicznej powoduje wiecej szkody. znam to, ale dotyczylo to dzialalnosci gospod moze ktos z Was tak budowal? czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monidare 07.09.2006 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Kusi, anonimowo nie otrzymam zadnej informacji. jest jeszcze druga strona medalu. notatka sluzbowa- nadgorliwosc urzednicza z rozmowy telefonicznej powoduje wiecej szkody. znam to, ale dotyczylo to dzialalnosci gospod moze ktos z Was tak budowal? czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 dzwoniłam do mojej mamy. Rodzice pobudowali się razem z bratem. Dom piętrowy, brat zajmuje górę. FV mogą brac i na nich i na brata i każdy odlicza to co weźmie na fv. Ale czy przy jakiejkowliek kontroli są wzywani wszyscy czy tylko osoba, która widniej na fv to nie wiem, bo jeszcze na całe szczęście ich nie wzywali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monidare 07.09.2006 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 dziekuje Kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.09.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 nie ma za co...od tego jest forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts