Redakcja 06.09.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Czekamy na zdjęcia domów z nazwą - już wykonaną, przytwierdzoną, namalowaną. Autorów honorujemy upominkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.09.2006 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Czekamy na zdjęcia domów z nazwą - już wykonaną, przytwierdzoną, namalowaną. Autorów honorujemy upominkiem. Czyli nie pomyliłem się mówiąc ,ze post dotyczy tych co mają juz postawiony domek.No chyba ,że zdjęcie samej tabliczki "derekcja " też bedzie honorowac. Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.09.2006 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Każda aktywność zmierzająca do nadania nazwy domowi mile widziana. Nazwa może powstać już w trakcie budowy.Domy powinny mieć swoje nazwy, tak jak mają je ludzie, ulice, góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.09.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Każda aktywność zmierzająca do nadania nazwy domowi mile widziana. Nazwa może powstać już w trakcie budowy. Domy powinny mieć swoje nazwy, tak jak mają je ludzie, ulice, góry. ok .rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 07.09.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czesc ciekawe to wszystko ale powiem po krotce jak powstal moj projekt znalazlem juz pobudowany domek w podobnym stylu co narysowalem sam tak by wiedziec czego chce i co mam szukac poprosilem wlascicieli tego domku co juz stoi o namiary na projektanta i on mi powiedzial ze to dom na indywidualne zamowienie wiec zabardzo powielic nie moze bo prawa autorskie i takie tam bzdury a dlaczego bzdury a bo jak sie troszke zmieni to juz nie ten sam do tu inne onkno tu mala poprawka i juz inny dom oki spoko jak dlamnie to to samo ale comi tam nie moja w tym sprawa ale najciekawsze jest to ze znalazle dokladnie taki sam dom w pracowni pewnej wirmy jako gotowce czyli projekty ktore sa juz zrobione i mozna w kazdej hwili je kupic i teraz nasowa sie pytanie jaka ja mam dac nazwe domu skoro moj projekt sklada sie z dwu juz istniejacych a raczej jednego bo ten gotowy co widzialem to juz skopiowany z tego co znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.09.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Czekamy na zdjęcia domów z nazwą - już wykonaną, przytwierdzoną, namalowaną. Autorów honorujemy upominkiem. moją nazwe tez Redakcja by uhonorowała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.09.2006 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Być może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 07.09.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ty kurna selim nie przeginaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.09.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ooo Leon sie stesknił ja mam dwie nazwy na swoj domek - ktora Redakcji bardziej pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 07.09.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 no ciut kurd... a swoja droga... co to sa krejdy? kurde selim nareszcie nie jestem bezrobotny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.09.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 krezji to taki zabawny gosciu z psychiatryka ale nie wytrzymał z nami za długo ... to ja myslałem ze siedzisz w tej biednej Szwajcari gdzie neta nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Czekamy na zdjęcia domów z nazwą - już wykonaną, przytwierdzoną, namalowaną. Autorów honorujemy upominkiem. moją nazwe tez Redakcja by uhonorowała ?? Sellimówka???? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 07.09.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 na szczescie siedze w enerfiu i se codziennie dojezdzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RaStro 07.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czesc ciekawe to wszystko ale powiem po krotce jak powstal moj projekt znalazlem juz pobudowany domek w podobnym stylu co narysowalem sam tak by wiedziec czego chce i co mam szukac poprosilem wlascicieli tego domku co juz stoi o namiary na projektanta i on mi powiedzial ze to dom na indywidualne zamowienie wiec zabardzo powielic nie moze bo prawa autorskie i takie tam bzdury a dlaczego bzdury a bo jak sie troszke zmieni to juz nie ten sam do tu inne onkno tu mala poprawka i juz inny dom oki spoko jak dlamnie to to samo ale comi tam nie moja w tym sprawa ale najciekawsze jest to ze znalazle dokladnie taki sam dom w pracowni pewnej wirmy jako gotowce czyli projekty ktore sa juz zrobione i mozna w kazdej hwili je kupic i teraz nasowa sie pytanie jaka ja mam dac nazwe domu skoro moj projekt sklada sie z dwu juz istniejacych a raczej jednego bo ten gotowy co widzialem to juz skopiowany z tego co znalazlem Ale tutaj nie chodzi o nazwanie projektu domu tak jak to robią niektóre pracownie Architektonicne ale o nazwanie tego konkretnego egzemplarza, który został zrealizowany i nie ważne że projekt nazywa się w pracowni Amelia, czy Dom w Azaliach itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 08.09.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 czesc dzieki za wyjasnienie a jak skacze projekt i postawie stan surowy to dam domkowi jakas nzwe ale mam nazwe do dzialki jak by was interesowalo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 12.09.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Napisz jaką - w końcu dom i działka to jedna całość, więc chyba też się liczy. Jak ktoś ma "Ranczo X", "Hacjendę Y" czy inne "Latyfundium Z", to ten temin też oznacza przecież stricte całą posiadłość a nie samą chałupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 13.09.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 czesc ciekawe to wszystko ale powiem po krotce jak powstal moj projekt znalazlem juz pobudowany domek w podobnym stylu co narysowalem sam tak by wiedziec czego chce i co mam szukac poprosilem wlascicieli tego domku co juz stoi o namiary na projektanta i on mi powiedzial ze to dom na indywidualne zamowienie wiec zabardzo powielic nie moze bo prawa autorskie i takie tam bzdury a dlaczego bzdury a bo jak sie troszke zmieni to juz nie ten sam do tu inne onkno tu mala poprawka i juz inny dom oki spoko jak dlamnie to to samo ale comi tam nie moja w tym sprawa ale najciekawsze jest to ze znalazle dokladnie taki sam dom w pracowni pewnej wirmy jako gotowce czyli projekty ktore sa juz zrobione i mozna w kazdej hwili je kupic i teraz nasowa sie pytanie jaka ja mam dac nazwe domu skoro moj projekt sklada sie z dwu juz istniejacych a raczej jednego bo ten gotowy co widzialem to juz skopiowany z tego co znalazlem Hej, fajne to... na jednym wdechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 19.09.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 No i co?... Wątek się urwał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 19.09.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ani jednego dowodu. Kiepsko nawet z poszlakami. Ja cos moge wkleic , ale to potrwa. Moze nawet kilka lat , bo nazwy domu nie mozna wymyslic ot tak , no i jeszcze ladna tabliczke zrobic. Redakcjo do kiedy trwa konkurs? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 20.09.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Nie, tu gdzieś po sąsiedzku Redakcja już odpowiedziała, że to NIE konkurs. Czyli akcja nazywania trwa in saecula saeculorum, amen. A może właśnie dlatego nie ma zainteresowania, hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts