EDZIA 03.04.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Bardzo podoba mi się płacząca wierzba. Mam dość gruby kawałek pnia i chciałabym zaszczepić na nim gałązki.Czy należy ponacinać pień i umieścić tam gałązki i czym to "zranione" miejsce zabezpieczyć ? Czy należy to zrobić jakoś jeszcze inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.04.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Naciac pien, wsadzic galazke, zasmarowac mascia do szczepionek i zakleic wiazanie tasma samoprzylepna. Mocno zwiazac naciecie na pniu ze szczepionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.04.2003 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Jest to mój "świeży pomysł" stąd sposób wzięłam tak na "babski rozum" ale widzę, że dość poprawnie.O maści do szczepionek nie wiedziałam - Dzięki Pit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.04.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Zazwyczaj o szczepi sie drzewka ozdobne na patykach z wierzby, drzewkach owocowych. Nie kazdy pien i drzewo sie do tego nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.04.2003 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Z tego wynika, że pień wierzby nadaje się do szczepienia i moje przedsięwzięcia ma szanse nie spalić się na pniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.04.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Mozna tak powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.04.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Wierzb u nas dostatek Co można na nich zaszczepić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.04.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Zaszczepke . Najlepiej brzoze diengowke - owocuje bilonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przmslw 03.04.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Może gruszki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.04.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Daje owoce w euro? Bo złotówki w 2007 nie będą już aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.04.2003 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Pit nominały zależą od gatunku czy wsio rawno przmslw-od gruszek na wierzbie najlepsi są nasi politycy w konkurencji z nimi nie mam szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.04.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 czy możecie dla mnie tez zrobic jedną szczepionkę? a może to trzeba osobiscie? to gorzej bo nigdy tego nie robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.04.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 W zaleznosci od pory roku przewalutowywuje zlotowki na euro po urzedowym kursie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.04.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 NBP czy banki komercyjne? Po kursie sprzedaży, kupna czy średnim? Jaki podatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.04.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Od razu widac z kim sie ma doczynienia i z kim ten ktos mial juz doczynienia. Normalnie trwaly slad w psychice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 03.04.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Błagam wróccie do tematu , mam dwie koszmarne rosochate śliwki a żal mi wyciąć, co mogłabym na nich zaszczepić ? Stoją na końcu działki, więc może być coś dużego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.04.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 spróbować można ele efekty nie gwarantowane - śliwa jest trudna do przeszczepu - spróbuj mocno skrócić gałezie, szczep na jednorocznych przyrostach, zrazy powinny być już w piasku czy lodówce - wykorzystaj przypływ soków związany z fazą księżyca Cos dużego ? spróbuj renklody- Altana lub Ulena(żółta) można brzoskwiniową(jerozolimke) lub nektarynke podchodź do tego z umiarkowanym optymizmem pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 09.04.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 A co to są zrazy ? Domyślam sie, ze nie mięcho W której fazie księżyca ma miejsce przypływ soków? Czy muszę szczepić owocowe, śliwy sa przy granicy działki i wolałabym coś ozdobnego, bo mi wszystkie łobuzy z osiedla będą kradły owoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
capri 09.04.2003 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Co można zaszczepić na bardzo dużej śliwce węgierce, która daje co rok tzw. "bananowe" owoce i chciałabym jej mocno przyciąć konary?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
capri 11.04.2003 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Brzoza czy mógłbyś przybliżyć jak zachowują się drzewka w fazach księżyca, lub jakąś literaturę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts