agatmb 06.09.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Mam pytanie odnośnie metody nauczania jez. angielskiego - Hellen Doron.Czy warto posylac nadal na ta metode nauczania moje dziecko ktore chodzi juz na zajecia jeden rok? Czy moze tez zmienic mu nauke na inna metode?Prosze o odpowiedz rodzicow dzieci ktore uczeszczaja na angielski metoda Hellen Doron. Co sadzicie o tej metodzie nauczania?Moj e-mail: [email protected]Prosze o odpowiedz na moj email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 28.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Moja córka chodziła na to i nie żałuje. ale jest warunek - musisz uczciwie puszczać jej płyty i takie tam. Jesli robisz to uczciwie to dziecko cię jeszcze zaskoczy. Teraz córka chodzi do szkoły i na angielskim... się nudzi. Polecam - ale podchodź do tego uczciwie i sumiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 28.09.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 był już tutaj taki wątek, polecam lekturę, link poniżej:Angielski dla dzieci - metoda Helen Doronod czasu mojego postu minęły 3 lata. I nie zmieniłam zdania. W tym roku moje starsze rozpoczęło 6 rok nauki, młodze - 3 rok. Co ciekawe, syn rozpoczął też naukę w szkole i tam też ma zajęcia z angielskiego - dla niego nuda. No i był w szoku, że zajęcia z angielskego (te w szkole) mogą się odbywać nie po angielsku, tylko po polsku. Był szczerze zdziwiony.Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 24.10.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Posylam swoja corke juz 3 rok i uwazam ze warto. Ola bardzo lubi lekcje angielskiego, codziennie slucha 3x plyte i wszystkie slowka, ktore do tej pory nauczyla sie ZNA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts