SAVAGE7 06.09.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 chcę okleić wannę narożną płytkami o wym. 2cm. x 2cm. pytanie jak i z czego zrobić półokrągłą obudowę pod te płyteczki? czy w grę wchodzi tylko płyta gips-karton czy można inaczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulin 06.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 można wymurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.b 13.09.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 można wymurować [/quo tak będzie najprościej;-) pozdrawiam, Magda B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
___grzesiek 13.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ja również murowałem. Trzeba tylko dobrze rozrysować kształt wanny a potem wyrównać zaprawą. Mozaikę najlepiej przyklejać na cienką warstwe kleju- mniejsze prawdopodobieństwo "powciskania" płytek (każdej w inną stronę ), dlatego podłoże musi być już dobrze wyrównane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 13.09.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Wymurować z bloczków komórkowych.Można je ciąć i szlifować "na okrągło".Przed przyklejeniem płytek przelecieć folią w płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 17.03.2017 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 podpinam sie pod temat. jakiej szerokości powinny być paski do oklejenia półokrągłej owalnej wanny? albo wymiar kwadracików? zeby było nieco szerzej niz 2 cm... niektórzy oklejali parkietem, to jaka szerokosć desek parkietowych dobrze sie sprawowala przy giętej ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts