julcik 06.09.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Piszcie,która kawa Wam najbardziej smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.09.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Piszcie,która kawa Wam najbardziej smakuje. Rozpuszczalna Nescafe, a mielona moze byc maxwellhouse ale z maszynki cisnieniowej albo expresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 06.09.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 I sypana i rozpuszczalna - Davidoff http://sklepcynamonowy.pl/admin/pic/p758_normal.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Tylko mielona w puszce Pellini ( Top, czarna, nie brązowa) :). To chyba jedyna kawa na rynku, która nie jest ani gorzka ani kwaśna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.09.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 a ja ostatnio zasmakowałam w kawach rozsypywanych smakowych na wagę .....takie kawowe smakowitości są w pasażach ......bardzo odpowiada mi "Turecki miód" ....mieszam z Jacobsem .....ten smak jest rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 06.09.2006 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Nefer,a gdzie ją można kupić?Ew-ka,muszę spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Nefer,a gdzie ją można kupić?Ew-ka,muszę spróbować Ja spotkałam tylko w Bomi. Muszę zajrzeć jeszcze do Piotra i Pawła - ten sam segmnet sklepów to powina być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 06.09.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A mnie smakuje najlepiej taka: http://images.tchibo.de/eCS/Store/de/images/kaffee/kaffee_1751_phase.jpg albo taka: http://images.tchibo.de/eCS/Store/de/images/kaffee/kaffee_1753_phase.jpg Niepowtarzalne w smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Lubie taka: http://www.lofbergslila.se/web/texter.nsf/0/30E55654176BE910C1256F63005AC94B/$FILE/Lavazza.gif davidoff tez ok.... a i tak naj naj pyszniejsza byla taka jedna "noname" gdzies w jakiejs knajpce we wloszech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 07.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A ja ostatnio piję prostą Guaranesę (rozpuszczalną). Na pyszniutkiego Davidoffa chwilowo mnie nie stać A z tych zapachowych lubię miętową I pomarańczową I jak mój nick wskazuje - kocham kawkę (własnie kończę pierwszą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 kofi - a ja uzaleznilam sie od kawy (mniej wiecej od pol roku) i nie wiem jak sie rano nazywam jesli nie wypije.... czegokolwiek ps. wolicie rozpuszczalne czy normalne? ja - mam maly expres cisnieniowy do kawy ale- leń jestem i prawie nigdy go nie uzywam - bo to wiecej roboty niz potem picia ( chyba tylko jak sa goscie) a poniewaz fusow nie lubie to przezucilam sie na rozpuszczalna ps. Nefer - a tak z ciekawosci bo tej kawy Pellini nie znam - ile mniej wiecej kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 07.09.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Pozdrawiam Kawoszy! Jakoze o kawce mowa mam pytanko- mam w domu takie cudo do przyrzadzania kawy o nazwie Senseo, cudo jest marki Philips, maz mieszkajac przez lata w Holandii sie do tej kawy przyzwyczail. Ja mu przezornie przy wyprowadzce do Polski zakupilam zapas ale sie skonczyl. Wrocilismy do kraju a tu nikt o takim cudzie nie slyszal i przez co nie moge dostac nigdzie takich specjalnych okraglych saszetek wlasnie do tego Senseo. W Kielcach przynajmniej. czy ktokolwiek slyszal lub ktokolwiek wie gdzie ja moge nabyc takie saszetki i zrobic mezusiowi jego ulubiona kawke? Bede bardzo wdzieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ps. Nefer - a tak z ciekawosci bo tej kawy Pellini nie znam - ile mniej wiecej kosztuje ? Puszka 250 kosztuje 40 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 jezu u mnie kawa elite pedros czerwona taka kosztuje w ok 4-5 zł / 250gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 jezu u mnie kawa elite pedros czerwona taka kosztuje w ok 4-5 zł / 250gr Pawson - przypuszczam, że różnicę w cenie można równiez stwierdzić organoleptycznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 jezu u mnie kawa elite pedros czerwona taka kosztuje w ok 4-5 zł / 250gr Pawson - przypuszczam, że różnicę w cenie można równiez stwierdzić organoleptycznie :) sie czepiasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 jezu u mnie kawa elite pedros czerwona taka kosztuje w ok 4-5 zł / 250gr Pawson - przypuszczam, że różnicę w cenie można równiez stwierdzić organoleptycznie :) sie czepiasz ... jak rzep kurde, kurde :) Ale na kawę zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 jezu u mnie kawa elite pedros czerwona taka kosztuje w ok 4-5 zł / 250gr Pawson - przypuszczam, że różnicę w cenie można równiez stwierdzić organoleptycznie :) sie czepiasz ... jak rzep kurde, kurde :) Ale na kawę zapraszam :) nefer a jakby mi sie rozlała taka za 40dychy ... to byś mnie pewie mokrą szmatą po pysku otłukła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Tak sobie cos pomyslalam... czasem rano bywam polprzytomna (zdecydowana "sowa" ze mnie niz "skowronek" jesli chodzi o aktywnosc dobowa) i pare razy bezmyslnie zdazylo mi sie... wlac wrzatek do puszki z kawa....zamiast do kubka.... To ja chyba tej za 40 zeta chyba nie moge kupic bo bym sie niezle sama na siebie...wkurzyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Tak sobie cos pomyslalam... czasem rano bywam polprzytomna (zdecydowana "sowa" ze mnie niz "skowronek" jesli chodzi o aktywnosc dobowa) i pare razy bezmyslnie zdazylo mi sie... wlac wrzatek do puszki z kawa....zamiast do kubka.... To ja chyba tej za 40 zeta chyba nie moge kupic bo bym sie niezle sama na siebie...wkurzyla wsypuj sobie kawe do kubeczka wieczorem za swiadomosci i zostawiaj na stoliku ... a puszke z kawa chowaj na szafe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts