Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Która kawa?

julcik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kofi - a ja uzaleznilam sie od kawy (mniej wiecej od pol roku) :(

i nie wiem jak sie rano nazywam jesli nie wypije.... czegokolwiek :wink:

ps. wolicie rozpuszczalne czy normalne?

ja - mam maly expres cisnieniowy do kawy ale- leń jestem i prawie nigdy go nie uzywam - bo to wiecej roboty niz potem picia ( chyba tylko jak sa goscie) :oops: :D a poniewaz fusow nie lubie to przezucilam sie na rozpuszczalna :wink:

ps. Nefer - a tak z ciekawosci bo tej kawy Pellini nie znam - ile mniej wiecej kosztuje ?

Pozdrawiam Kawoszy!

Jakoze o kawce mowa mam pytanko- mam w domu takie cudo do przyrzadzania kawy o nazwie Senseo, cudo jest marki Philips, maz mieszkajac przez lata w Holandii sie do tej kawy przyzwyczail. Ja mu przezornie przy wyprowadzce do Polski zakupilam zapas ale sie skonczyl. Wrocilismy do kraju a tu nikt o takim cudzie nie slyszal i przez co nie moge dostac nigdzie takich specjalnych okraglych saszetek wlasnie do tego Senseo. :cry:

W Kielcach przynajmniej. czy ktokolwiek slyszal lub ktokolwiek wie gdzie ja moge nabyc takie saszetki i zrobic mezusiowi jego ulubiona kawke?

Bede bardzo wdzieczna.

jezu :o :o :o

u mnie

kawa elite pedros czerwona taka kosztuje w ok 4-5 zł / 250gr

:roll: :roll:

Pawson - przypuszczam, że różnicę w cenie można równiez stwierdzić organoleptycznie :):):)

sie czepiasz ...

:wink:

jak rzep kurde, kurde :):) Ale na kawę zapraszam :):)

jezu :o :o :o

u mnie

kawa elite pedros czerwona taka kosztuje w ok 4-5 zł / 250gr

:roll: :roll:

Pawson - przypuszczam, że różnicę w cenie można równiez stwierdzić organoleptycznie :):):)

sie czepiasz ...

:wink:

jak rzep kurde, kurde :):) Ale na kawę zapraszam :):)

nefer a jakby mi sie rozlała taka za 40dychy ... to byś mnie pewie mokrą szmatą po pysku otłukła ... :roll: :roll: :wink:

Tak sobie cos pomyslalam... czasem rano bywam polprzytomna (zdecydowana "sowa" ze mnie niz "skowronek" jesli chodzi o aktywnosc dobowa) i pare razy bezmyslnie zdazylo mi sie... wlac wrzatek do puszki z kawa....zamiast do kubka.... :oops: :roll:

To ja chyba tej za 40 zeta chyba nie moge kupic bo bym sie niezle sama na siebie...wkurzyla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak sobie cos pomyslalam... czasem rano bywam polprzytomna (zdecydowana "sowa" ze mnie niz "skowronek" jesli chodzi o aktywnosc dobowa) i pare razy bezmyslnie zdazylo mi sie... wlac wrzatek do puszki z kawa....zamiast do kubka.... :oops: :roll:

To ja chyba tej za 40 zeta chyba nie moge kupic bo bym sie niezle sama na siebie...wkurzyla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

wsypuj sobie kawe do kubeczka wieczorem za swiadomosci i zostawiaj na stoliku ... a puszke z kawa chowaj na szafe ... :lol: :wink: