katarzyna kulpinska 10.09.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Rozumiem, ze nikt z Kawoszy nie zna odpowiedzi na moje pytanie, a szkoda....milego zapraszania sie na kawki zycze.... Kasiu ależ wie tylko nie wie gdzie w Kielcach. W sieci sklepów typu Piotr i Paweł, oraz w Almie. Dzieki Wciornastek , przegugluje i zobacze gdzie mam najblizszy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 10.09.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Lavazza i SegafredoKoniecznie z ekspresu cisnieniowego (lub z czajniczka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 10.09.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Pozdrawiam Kawoszy! Jakoze o kawce mowa mam pytanko- mam w domu takie cudo do przyrzadzania kawy o nazwie Senseo, cudo jest marki Philips, maz mieszkajac przez lata w Holandii sie do tej kawy przyzwyczail. Ja mu przezornie przy wyprowadzce do Polski zakupilam zapas ale sie skonczyl. Wrocilismy do kraju a tu nikt o takim cudzie nie slyszal i przez co nie moge dostac nigdzie takich specjalnych okraglych saszetek wlasnie do tego Senseo. W Kielcach przynajmniej. czy ktokolwiek slyszal lub ktokolwiek wie gdzie ja moge nabyc takie saszetki i zrobic mezusiowi jego ulubiona kawke? Bede bardzo wdzieczna. Moze u jakiegos sprzedawcy bezposrednigo.Pare dni temu w biurze mojej lepszej polowy byl taki facet z prezentacja czegos takiego.Kawa w saszetkach,a do tego specjalny expres do kawy.Mozna bylo go u niego wydzierzawic z czym sie wiazala jakas stala miesieczna dostawa kawy,lub go kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 No dobra - Wam też powiem naboje do Senseo są do nabycia tutaj - wysyłka pocztą :) http://www.beltex.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.09.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Pozdrawiam Kawoszy! Jakoze o kawce mowa mam pytanko- mam w domu takie cudo do przyrzadzania kawy o nazwie Senseo, cudo jest marki Philips, maz mieszkajac przez lata w Holandii sie do tej kawy przyzwyczail. Ja mu przezornie przy wyprowadzce do Polski zakupilam zapas ale sie skonczyl. Wrocilismy do kraju a tu nikt o takim cudzie nie slyszal i przez co nie moge dostac nigdzie takich specjalnych okraglych saszetek wlasnie do tego Senseo. W Kielcach przynajmniej. czy ktokolwiek slyszal lub ktokolwiek wie gdzie ja moge nabyc takie saszetki i zrobic mezusiowi jego ulubiona kawke? Bede bardzo wdzieczna. chyba widziałem w Media Markt albo w Saturnie, na stoiskach z ekspresami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 11.09.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Odp .Zawsze druga bo na spokojnie Ok12 30.i to jest to . W/g mojego podniebienia Sahara ,trzyma swoja jakosć .i jest OK. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 12.09.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Dziekuje wszystkim za odpowiedzi! na razie udalo mi sie jedynie sprawdzic link od Nefer, ale niestety za paczke na 10 kawek chca 18 zl, tj jakies 2 razy tyle ile kosztuje w Holandii. Na szczescie okazalo sie ze w najblizszym czasie wybieramy sie tam na tydzien wiec kupie pare kartonow na zapas. A swoja droga zastanawiam sie czemu u nas wszystko musi byc jakies 2-3 razy drozsze niz tam? No moze nie wszystko ale rzeczy, ktore z pozoru sa nowoscia w Polsce a na zgnilym zachodzie to juz przebrzmiala piosenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Dziekuje wszystkim za odpowiedzi! na razie udalo mi sie jedynie sprawdzic link od Nefer, ale niestety za paczke na 10 kawek chca 18 zl, tj jakies 2 razy tyle ile kosztuje w Holandii. Na szczescie okazalo sie ze w najblizszym czasie wybieramy sie tam na tydzien wiec kupie pare kartonow na zapas. A swoja droga zastanawiam sie czemu u nas wszystko musi byc jakies 2-3 razy drozsze niz tam? No moze nie wszystko ale rzeczy, ktore z pozoru sa nowoscia w Polsce a na zgnilym zachodzie to juz przebrzmiala piosenka. Bo (podobno) to jest przedstawiciel Egberta w Polsce ... no i niełatwo ich znaleźć :) A jeszcze jak dorzucisz koszty przesyłki.. Ale może jeszcze gdzieś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Pozdrawiam Kawoszy! Jakoze o kawce mowa mam pytanko- mam w domu takie cudo do przyrzadzania kawy o nazwie Senseo, cudo jest marki Philips, maz mieszkajac przez lata w Holandii sie do tej kawy przyzwyczail. Ja mu przezornie przy wyprowadzce do Polski zakupilam zapas ale sie skonczyl. Wrocilismy do kraju a tu nikt o takim cudzie nie slyszal i przez co nie moge dostac nigdzie takich specjalnych okraglych saszetek wlasnie do tego Senseo. W Kielcach przynajmniej. czy ktokolwiek slyszal lub ktokolwiek wie gdzie ja moge nabyc takie saszetki i zrobic mezusiowi jego ulubiona kawke? Bede bardzo wdzieczna. ostatnio widzialam w niemczech co dziwne sprzedaja te kawe w media markcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 13.09.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 W knajpce to najchętniej pijam Lavazzę a w domu z braku porządnego ekspresu piję Nescafe Espresso - całkiem niezła jest. W robocie mamy w kuchni najtańszy Pedros - popularnie zwany jeste "dizlem" - okropieństwo straszne ale minimum 3 dziennie wypijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.09.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Nefer,a gdzie ją można kupić?Ew-ka,muszę spróbować Ja spotkałam tylko w Bomi. Muszę zajrzeć jeszcze do Piotra i Pawła - ten sam segmnet sklepów to powina być ja kupuję ta kawę właśnie w sieci sklepów Piotr i Pweł ale za niecałe 30 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 17.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 czy nikt z was nie pije tej "frape" na zimno? czasami Nigdy. Jak kawa, to tylko gorąca. I nie lubie fusiastych Tylko rozpuszczalna z mlekiem. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coco 22.09.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Sati waniliowa, porankiem jej aromat wypełnia całe moje mieszkanie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.09.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Rozpuszczalna, marki nie będę reklamował bo i tak płacić nie bedą trochę cukru, bez mleka. Byle mocna Tak... ze 3 łyżeczki na kubek forumowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 lubię kawę ...dobrą .......czarną mogę wypić pod warunkiem ,że będzie z łyżeczką cukru , ale generalnie pijam z mlekiem conajmniej 7% Mleko odtłuszczone wzbudza we mnie takie wewnętrzne fuj i ukryte pfe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.09.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 czy nikt z was nie pije tej "frape" na zimno? czasami Nigdy. Jak kawa, to tylko gorąca. I nie lubie fusiastych Tylko rozpuszczalna z mlekiem. B. Beti to tak jak ja goraca piekielnie, dosyc mocna ale z odrobina mleka i... miodu ostatnio - duzo lepiej smakuje niz z cukrema - tak jak herbaty nie slodze nigdy - to kawa odrobine slodka musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.09.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 i... miodu ostatnio - duzo lepiej smakuje niz z cukrema - tak jak herbaty nie slodze nigdy - to kawa odrobine slodka musi byc zgadzam się, ja slodzę miodem od dawna całkiem inny smak niż z cukrem, jak nie dpilnuję i zabraknie mi miodu to wolę wypic gorzką (kiedyś tylko taką sie piło) ale cukrem nie posłodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 24.09.2006 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 U nas niestety nie ma Bomi,ani sklepów Piotr i Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.09.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Mleko odtłuszczone wzbudza we mnie takie wewnętrzne fuj i ukryte pfe We mnie każde mleko to wzbudza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.09.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Piszcie,która kawa Wam najbardziej smakuje. Jacobs Cronat Gold ze smietanka musi byc jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts