Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sofa Ektorp narożna z Ikei?

julcik

Recommended Posts

Witaj KasiaSzyBa

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/1/0/3/18303971_d.jpg

Bardzo ją lubię, jest wygodna (nierozłożona), łatwo ją wyprać - to bardzo istotne zwłaszcza gdy ma się małe dzieci, i gdy pokrycie jest jasno beżowe. Godna polecenia do gościnnego spania. Jak dla mnie ma zasadniczą wadę jeśli chodzi o spanie jest po prostu niewygodna, ostatnio z mężem ściągamy z niej materac i śpimy na podłodze. Ale tak jak powiedziałam od czasu do czasu spoko :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam kasia

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
Podciągam ,jestem na etapie kupna już,już narożnej.Czerwona jednak odpada,bo okazało się ,że jest to sztruks.Myślę o beżowej.

Mam czerwoną ze sztruksu, nie przeciera się. Jeszcze jej nie prałam więc nie wiem jak się zachowa. Kolor dalej jest intensywny.

Mam ją od kwietnia i do dzisiaj poduszki jeszcze mi się nie odkształciły.

Spaliśmy na niej 2 miesiące bo nie mieliśmy innego łóżka i nawet fajnie się spało, tylko trochę wysoko, ale może być :)

Mam beżową dwuosobową rozkładaną od 4 lat. Dementuje opinie jakoby poduszki się odkształcały! Wręcz przeciwnie, są ciągle jak nowe, ale przyznaję że pa całodziennym użytkowaniu zawsze "trzepiemy" je rękoma (są z gąbki i pierza, ktore akurat lubi wzruszanie). Niestety ma rację Kasia pisząc, że do spania kiepska, wyciągamy materac i rozkładamy na podłodze do spania.Jako doraźne spanie dla gości-OK!Dodam, że to jedyne nasze siedzenie w pokoju i jest max eksploatowane.

Mam beżową dwuosobową rozkładaną od 4 lat. Dementuje opinie jakoby poduszki się odkształcały! Wręcz przeciwnie, są ciągle jak nowe, ale przyznaję że pa całodziennym użytkowaniu zawsze "trzepiemy" je rękoma (są z gąbki i pierza, ktore akurat lubi wzruszanie). Niestety ma rację Kasia pisząc, że do spania kiepska, wyciągamy materac i rozkładamy na podłodze do spania.Jako doraźne spanie dla gości-OK!Dodam, że to jedyne nasze siedzenie w pokoju i jest max eksploatowane.

100% racji kruszka.

Ostatnio obniżyli ceny obić i kupiliśmy sobie właśnie beżowe.

Jesteśmy z tego koloru bardzo zadowoleni.

Kilka osób myślało, że mamy nową sofę. :wink:

Pozdrawiam kasia