julcik 06.09.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Czy ktoś ma tą sofę?Jak się sprawuje?Mam na nią smaka i zastanawiam się ,zastanawiam.Szczególnie nad czerwoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaSzyBa 06.09.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 To ja się podłączę pod temat Mnie interesuje EKTORP ale sofa rozkładana, jakość pokrycia i mechanizmu rozkładającego (sofa ma być do gościnnego spania a nie codziennego). Pozdrawiam, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 08.09.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witaj KasiaSzyBa http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/1/0/3/18303971_d.jpg Bardzo ją lubię, jest wygodna (nierozłożona), łatwo ją wyprać - to bardzo istotne zwłaszcza gdy ma się małe dzieci, i gdy pokrycie jest jasno beżowe. Godna polecenia do gościnnego spania. Jak dla mnie ma zasadniczą wadę jeśli chodzi o spanie jest po prostu niewygodna, ostatnio z mężem ściągamy z niej materac i śpimy na podłodze. Ale tak jak powiedziałam od czasu do czasu spoko pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaSzyBa 09.09.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Super To chyba się zdecyduję. Miałam też ochotę na tę narożną, ale mi się nie zmieści Pozdrawiam, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 20.11.2006 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Podciągam ,jestem na etapie kupna już,już narożnej.Czerwona jednak odpada,bo okazało się ,że jest to sztruks.Myślę o beżowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_p 20.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Nie polecam tej kanapy , poduszki odksztalcaja sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 21.11.2006 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Anna ,a dokładniej?Zmartwiłaś mnie,bo jestem już zdecydowana ją kupić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleska 03.12.2006 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Podciągam ,jestem na etapie kupna już,już narożnej.Czerwona jednak odpada,bo okazało się ,że jest to sztruks.Myślę o beżowej. Mam czerwoną ze sztruksu, nie przeciera się. Jeszcze jej nie prałam więc nie wiem jak się zachowa. Kolor dalej jest intensywny. Mam ją od kwietnia i do dzisiaj poduszki jeszcze mi się nie odkształciły. Spaliśmy na niej 2 miesiące bo nie mieliśmy innego łóżka i nawet fajnie się spało, tylko trochę wysoko, ale może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 04.12.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Mam beżową dwuosobową rozkładaną od 4 lat. Dementuje opinie jakoby poduszki się odkształcały! Wręcz przeciwnie, są ciągle jak nowe, ale przyznaję że pa całodziennym użytkowaniu zawsze "trzepiemy" je rękoma (są z gąbki i pierza, ktore akurat lubi wzruszanie). Niestety ma rację Kasia pisząc, że do spania kiepska, wyciągamy materac i rozkładamy na podłodze do spania.Jako doraźne spanie dla gości-OK!Dodam, że to jedyne nasze siedzenie w pokoju i jest max eksploatowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 04.12.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Mam beżową dwuosobową rozkładaną od 4 lat. Dementuje opinie jakoby poduszki się odkształcały! Wręcz przeciwnie, są ciągle jak nowe, ale przyznaję że pa całodziennym użytkowaniu zawsze "trzepiemy" je rękoma (są z gąbki i pierza, ktore akurat lubi wzruszanie). Niestety ma rację Kasia pisząc, że do spania kiepska, wyciągamy materac i rozkładamy na podłodze do spania.Jako doraźne spanie dla gości-OK!Dodam, że to jedyne nasze siedzenie w pokoju i jest max eksploatowane. 100% racji kruszka. Ostatnio obniżyli ceny obić i kupiliśmy sobie właśnie beżowe. Jesteśmy z tego koloru bardzo zadowoleni. Kilka osób myślało, że mamy nową sofę. Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaha3 08.12.2006 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam, mam taką kanapę w kolorze czerwonym, jest bardzo wygodna do siedzenia. Za to spanie na niej nie należy do przyjemności. Na szczęście używana jest okazjonalnie do spania dla gości. Poza tym polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts