michalus 03.04.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Wlasnie trafia mi sie okazja kupienia po dobrej cenie tej dachowki.Prosze o uwagi budujacych, ktorzy maja dachowke Von Muellera. Czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 03.04.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Jaka to jest dobra cena? My też szukamy dachówki ładnej dobrej i nie drogiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 03.04.2003 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 2,10 netto za angobe kasztan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 03.04.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Cena bardzo dobra też bylibysmy zainteresowani ale gdzie ją można kupić i w takim razie kto coś wie na temat tej dachówki [ Ta wiadomość była edytowana przez: Bordoś dnia 2003-04-03 14:20 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koko 03.04.2003 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Cena jest wiecej niz dobra. Jest rewelacyjna, ocywiscie jesli dachowka jest pelnowartociowa.Odnoście opiniio von Mullerze - jest to ceramika wysokich lotow, ale... jest bardzo ściśle pasowana. W praktyce oznacza to, że wszelkie nierówności więżby dachowej bardzo widać. Powstają szary miedzy poszczególnymi dachówkami i trzeba ratować sie kitem dekarskim. Wydląda to brzydko szyczegolnie przy angobowanym kasztanie. Trzeba zatem bardzo uważać na równość więźby, a to trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 04.04.2003 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 dzieki Koko, ale moze jeszcze ktos ma taka dachowke.Mozna ja kupic u wszystkich przedstawicieli firmy w ramach promocji Prosze innych o opiniepozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 08.04.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Michalus, czy mógłbyś mnie uświadomić, gdzie konkretnie w Lublinie znalazłeś Von-Muellera? W kilku hurtowniach, które odwiedziłam -nie było, a na naszych ostatnich targach jakoś przeoczyłam. Z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 08.04.2003 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Ella, w Omedze na Gluskiej sa przedstawicielem Von Mullera, bylem u nich w piatek i dzis dostalem wycene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 08.04.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 wielkie dzięki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.04.2003 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Z tego co sie orjetuje to ta cena 2,10 to jest za II gatunek i od tej ceny już na wstepie sprzedawca zaproponowł mi 15% rabatu.Mają w tej ofercie Holenderską E32 i suwakową w kolorach kasztani i grafit. oglądałem ja są to małe niedolewki angoby albo obtłuczenia na narożnikach (małe)Pozdrawiam Stefan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 30.04.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Ja własnie zamówiłem na dach Mullera w II gatunku w cenie 30zł m2 wychodzi 14,5 szt dachówki podstawowej na m2 czyli sztuka kosztuje 2.07 zł ..Drugi gat polega na tym iż sa minimalne niedociagnięcia jesli chodzi o kolor angoby kasztan tzn fala dachówki (czyli ta jej wypukła częśc ) jest jasniejsza od pozostałe płaskiej częsci z daleka wygląda to nawet ładnie coś w stylu dachóweczki rystykalnej Gwarancje producenta jest na to nie ma tylko gwarancji na kolor ...Kilka osób przedemna juz kupiło te dachóweczki na dach ..zobaczymy jak sie bedą spisywac mam nadzieję ze dobrze pozdrawiam PIRAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 05.05.2003 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 pirat moje informacje sa podobne. Bylem widzialem i mnie sie bardzo podoba.Wedlug mnie ten niejednolity kolor jest zaleta a nie wad taki jest kasztan. Zamowilem i zobaczymy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 06.05.2003 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 ...musze się pochwalić ze własnie mój dach opanowali dekarze, i walczą w te upalne dni z dachóweczką Muller o której w tym wątku jest mowa ...pokryli mi narazie dach garażu i powiem krótko ...podoba mi się ...oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 06.05.2003 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 pirat jak skoncza to podziel sie wrazeniami i uwagami swoimi i dekarzy. Gdzie budujesz ,chetnie bym zobaczyl efekt koncowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 12.05.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Uwaga mam pierwsze .."ALE" do dachówek Mullera II gatunek ... ekipa połozyła mi garaz (tutaj wszytsko ok ) i jedną cześc dachu ...w sobotę jak swieciło słoneczko wybrałem sie na spacer po okolicy ... i z bliska dachóweczka cacy natowiast z daleka przy odpowiednim kącie i oswietlonym dachu widac było trzy plamy na połaci dachu (tak jak by ktoś żwiru nasypał - myslałem na poczatku ze to kurz ale nie) w słoncu bardzo wyraźnie widocznie ... jak wszedłem na dach okazało sie ze sa jasniejsze dachówki sprawdziłem je miały wytłoczenie maj 2001 roku reszta z wrzesnia 2002 była jednolita. Ale dzis juz mam wszytsko opanowane ... wsumie nazbierało się 80 szt takich dachóweczek dekarze za piwo powyjmowali te jasniejsze i dali na kaferek oraz za kominy tak ze ich nie widać a cała duza płaszczyznę dachu mam juz w jednym odcieniu ... patrząć z dołu dachówki wyglądały idealnie a jednak ... to była partia z 2001 która dowiezli mi pózniej ... Pozatym dachóweczke dekarze chwalą bardzo równa i bardzo dobrze się kładzie ... nie mieli zastrzezen Za cene 30 zł/m2 godna polecenia ... Pozdrawiam Pirat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 15.05.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 .... czas gwiezdny 2003.05.15 koniec pracy dekarzy, dach opanowany, dachóweczka sobie lezy idaelnie, zostało mi 60 szt dachówki 20 s0bie zostawie reszte oddam do hurtowni. Jestem zadowolony. domek zupełnie inaczej wygląda. POzdrowienia Pirat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts