ryby 06.09.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Potrzebuję marcowy numer muratora a w zasadzie to tylko wkładkę reklamującą kredyt hipoteczny w Multibanku. Dzięki niej otrzymam niższe oprocentowanie kredytu o który się staram. Sprawa pilna!pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Hello, A moi znajomi doradcy kredytowi z Multibanku sami jeździli do redakcji, żeby kupić ten numer Muratora ze zwrotów... . Brali wszystko... Spróbuj pogadać ze swoim doradcą, może coś wymyśli? Ty weźmiesz u niego kredyt, a on ci odstąpi wkładkę upoważniającą do rabatu... Co na to etycy? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 06.09.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Za bardzo bym temu nie liczyl.My mialismy kupon promocyjny na kredyt w MultiBanku gwarantujacy m.in.wydanie decyzji kredytowej w przeciagu 5 dni roboczych.Coz czekalismy na to troche wiecej,bo az 3 miesiace.To jest nie do pomyslenia. Mysle,ze chodzi o ten sam kupon 2.55% w CHF i 0.8 prowizji.Byl on rowniez w "MURATOR PROJEKTY DOMOW" 02/2006 (3).Poszukaj tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 06.09.2006 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Chodzi dokładnie o ten kupon. Bez niego oprocentowanie jakie mi zaproponowano to 2.95% i 1% prowizji. Dopiero gdy oznajmiłem, że inny bank daje mi korzystniejsze warunki, doradcy "przypomnialo się" o tym kuponie. Dodaję, że kupon mam juz zamówiony i czekam na przesyłkę ( Dzięki K74 ).[zdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 06.09.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 No musze przyznac,ze pozostale warunki jakie kupon gwarantowal,czyli 2.55%CHF i 0.8 prowizji dostalismy.Przypuszczam jednak,ze bardziej byla to rekompensata za oczekiwanie na przyznanie kredytu i "wyciszenie naszych emocji"(czyt.uciszenie),az dziw ze nie polecialy glowy.Chociaz z drugiej strony czekamy jeszcze na rozpatrzenie reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 06.09.2006 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Coś jeszcze udało się Wam wytargować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 06.09.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Coś jeszcze udało się Wam wytargować? Dodatkowe,dowolnej wysokosci wplaty nieregularne,(czy jakos tak) bez zadnych oplat i kar. Dla nas to wazne,bo chcemy to splacic w jakies 5-6 lat,a nie bujac sie przez 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 07.09.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ryby - poszukam w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 07.09.2006 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ja już mam zamówiny kupon, więc dziękuję.Dodam tylko, że jest on ważny do końca roku, więc jeśli ktos szuka teraz kredytu, to warto go sobie załatwić. Tym bardziej, że np. właśnie w Multibanku oprocentowanie kredytów wzrosło w sierpniu o 0.5%.Natomiast kupon ten gwaratuje 2.55% i 0.8% marzy niezaleznie od wysokości wkładu własnego.dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 07.09.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Do konca roku????Raczej do 31 marca 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 07.09.2006 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A tego to nie wiedziałem. Ale i tak nie zamierzam juz dłużej czekać z decyzją o kredycie. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 07.09.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A tego to nie wiedziałem. Ale i tak nie zamierzam juz dłużej czekać z decyzją o kredycie. pzdr. Tak bynajmniej jest napisane na kuponie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts