zielonooka 06.09.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Mecz jest dzis (Polska vs Serbia) ... w zwiazku z tym wszyscy osobnicy plci meskiej ktorych bralam pod uwage coby mi towarzyszyli gdzies na kolacyjce na miescie sie na mnie - elegancko mowiac - wypieli That's life - nie ma co walczyc z wiatrakami i z facetami ogarnietymi szlenstwem fooootbolowym Ale! Kozystajac z chwili spokoju (nikt nie dzwoni, nikt nie mailuje i nie puka do drzwi....) zaczelam sobie przegladac stare - starutenkie posty na tym Forum.... Tak mnie sentymentalnie naszlo Ehhhh fajne Np tu czasami narzekamy na dzialanie forum a kiedys to byla fajna zabawa.... Sie zalogować nie można ;( w ktorym to ujawnila sie tajemnicza Majka i ckwadrat - wystepujacy czasem wbrew swej woli- anonimowo a tu nawet z buzkami byly problemy Mordki do poprawki A tutaj mozemy zobaczyc ze EDZIA walczy z papierosami juz od 2003 roku (wlasnie rzucala) - mozna porownac z aktualnym watkiem z 2006 roku o rzucaniu Co sie dzieje?! Edziu trzymam kciuki zeby tym razem sie udalo A tu tajemna sprawa elektryczna czyli...: Żółte żarówki nie gasną A tu...ehhh niby dawno a nic sie nie zmienilo Jak sie nie dac oszukac Smutna prawda..... ... a forum sie kreci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.09.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ty lepiej wyjdz za maz, to przestanies sie nudzic... Nostalgio Ty jedna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.09.2006 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A wogole.... pamietacie jaki był Wasz pierwszy post na tym forum? Ja nie pamietalam ...musialam sprawdzic i..... to on: Pierwszy post zielonookiej o nowoczesnych projektach :):) Zdziwilam sie - jak to sie gusta zmieniaja - teraz nigdy w zyciu nie zdecydowalabym sie na taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.09.2006 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ty lepiej wyjdz za maz, to przestanies sie nudzic... Nostalgio Ty jedna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 06.09.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A tak w ogole, mi troche nudno bez Mimi i Housa... Ostatnio nikt tu nie broi i nawet nie psoci...Nudnawo sie zrobilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 06.09.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Tego meczu podobno nie da się oglądać na trzeźwo. Tak nisko upadła nasza reprezentacja. Szkoda panów muszą się dopingować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.09.2006 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Tego meczu podobno nie da się oglądać na trzeźwo. Tak nisko upadła nasza reprezentacja. Szkoda panów muszą się dopingować. no widzisz? zrozumiesz tu facetów ??? ze mna na kolacje mozna isc na trzezwo - to nie... wola mecz ...draniulce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.09.2006 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A tak w ogole, mi troche nudno bez Mimi i Housa... Ostatnio nikt tu nie broi i nawet nie psoci...Nudnawo sie zrobilo... o mim nawet powstal ostatnio watek Brak wam Mimi ? i sie w nim wypowiedzialam nawet - ze... tak... taki lokalny folkror... ta Mimi byla postac wrecz lekko kultowa ale osobiscie sie z nia nie zetknelam wiec... moze nie wiem co mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Mecz jest dzis (Polska vs Serbia) ... w zwiazku z tym wszyscy osobnicy plci meskiej ktorych bralam pod uwage coby mi towarzyszyli gdzies na kolacyjce na miescie sie na mnie - elegancko mowiac - wypieli That's life - nie ma co walczyc z wiatrakami i z facetami ogarnietymi szlenstwem fooootbolowym Ale! Kozystajac z chwili spokoju (nikt nie dzwoni, nikt nie mailuje i nie puka do drzwi....) zaczelam sobie przegladac stare - starutenkie posty na tym Forum.... Tak mnie sentymentalnie naszlo Ehhhh fajne Np tu czasami narzekamy na dzialanie forum a kiedys to byla fajna zabawa.... Sie zalogować nie można ;( w ktorym to ujawnila sie tajemnicza Majka i ckwadrat - wystepujacy czasem wbrew swej woli- anonimowo a tu nawet z buzkami byly problemy Mordki do poprawki A tutaj mozemy zobaczyc ze EDZIA walczy z papierosami juz od 2003 roku (wlasnie rzucala) - mozna porownac z aktualnym watkiem z 2006 roku o rzucaniu Co sie dzieje?! Edziu trzymam kciuki zeby tym razem sie udalo A tu tajemna sprawa elektryczna czyli...: Żółte żarówki nie gasną A tu...ehhh niby dawno a nic sie nie zmienilo Jak sie nie dac oszukac Smutna prawda..... ... a forum sie kreci.... Szkoda, że niewiedziałam - poszłybyśmy coś zjeść a potem odebrać sierściucha z Gdańska A tak to jakieś takie masz ... doły czy cóś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.09.2006 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ooo rany!!!! I tak stracilam szanse na kolacje z Nefer .... ps. GOLLL PADL!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.09.2006 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Neferka a tak calkiem serio serio nigdy nie zparaszalam babeczki na kawe wiec nie mam wprawy... ale ... fajnie sie na zlocie gadalo - wezmy sie kiedys umowmy na miescie na pogaduchy na miescie coooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ooo rany!!!! I tak starcilam szanse na kolacje z Nefer .... ps. GOLLL PADL!!!!! Next time :) Ja tu jakieś kurde swot-y, usage i attitud-y, "deszcz pada, wilki jakieś" - nie dorżnę się jeszcze meczem... o nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Neferka a tak calkiem serio serio nigdy nie zparaszalam babeczki na kawe wiec nie mam wprawy... ale ... fajnie sie na zlocie gadalo - wezmy sie kiedys umowmy na miescie na pogaduchy na miescie coooo? Mówisz i masz :):) ja mobilne zwierzę to mogę gdzies podjechać to może jakiś lanczyk A gadało się bardzo miło - ale było tyle bodźców zewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.09.2006 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 czymam za slowo - moze nastepny tydzien ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Mecz jest dzis (Polska vs Serbia) ... w zwiazku z tym wszyscy osobnicy plci meskiej ktorych bralam pod uwage coby mi towarzyszyli gdzies na kolacyjce na miescie sie na mnie - elegancko mowiac - wypieli That's life - nie ma co walczyc z wiatrakami i z facetami ogarnietymi szlenstwem fooootbolowym Ale! Kozystajac z chwili spokoju (nikt nie dzwoni, nikt nie mailuje i nie puka do drzwi....) zaczelam sobie przegladac stare - starutenkie posty na tym Forum.... Tak mnie sentymentalnie naszlo Ehhhh fajne Np tu czasami narzekamy na dzialanie forum a kiedys to byla fajna zabawa.... Sie zalogować nie można ;( w ktorym to ujawnila sie tajemnicza Majka i ckwadrat - wystepujacy czasem wbrew swej woli- anonimowo a tu nawet z buzkami byly problemy Mordki do poprawki A tutaj mozemy zobaczyc ze EDZIA walczy z papierosami juz od 2003 roku (wlasnie rzucala) - mozna porownac z aktualnym watkiem z 2006 roku o rzucaniu Co sie dzieje?! Edziu trzymam kciuki zeby tym razem sie udalo A tu tajemna sprawa elektryczna czyli...: Żółte żarówki nie gasną A tu...ehhh niby dawno a nic sie nie zmienilo Jak sie nie dac oszukac Smutna prawda..... ... a forum sie kreci.... Ej - trza było mówić. TV oglšdam od wielkiego więta, meczy prawie wcale. Takim jakis afutbolowy jest...ale kolacyjkowy jak najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 No gapa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 eeehhh znalazłem swojego pierwszego posta ... sty-2004 .... całkiem sporo sie wydarzyło od tamtego czasu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 a wklej bo sama zaczne szukac aha - bardzo jestem ciekawa 1wszego postu Selimma - ( ale on byl chyba zbanowany (i chyba na poczatku byl Selimem przez jedno m) i jego posty sa jako Gosc - no wiec nie do odnalezienia Selek - przypomnij sobie o czym bylo i napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czymam za slowo - moze nastepny tydzien ? OKI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts