Pawson 07.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 CZESC Grupowicze !! jestem nowy mam dzialke 20x100 w Lublinie Dzisiaj zlozylem w UM wniosek o decyzje dot warunkow zabudowy i zagospodarowania terenu - zobaczymy czy uda mi sie zaczac budowe w tym roku ale chcialbym (co wiecej marzy mi sie zamknac ja przed nastepna zima) Projekt IRSINA biura archigraph - jesli ktokolwiek z okolic ma jakiekolwiek info dot. biura / projektu z checia spotkam sie pogadac (chlone teraz wiedze budowlana jak mala gąbeczka Wiecej napisze jutro jak przeczytam wszystko co zostalo napisane do tej pory (12 stron ... ) to jeden z pierwszych ... człowiek nie znal prawdziwych wyzwan (12 strion do przeczytania) teraz lubelskie ma 170 str... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 hmmm dwie fajne babki umawiają sie do knajpy w Wwie ... hmmm może by na delegację pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 człowiek nie znal prawdziwych wyzwan (12 strion do przeczytania) teraz lubelskie ma 170 str... no ... to po czesci i "przez ciebie" tyle stron teraz w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 człowiek nie znal prawdziwych wyzwan (12 strion do przeczytania) teraz lubelskie ma 170 str... no ... to po czesci i "przez ciebie" tyle stron teraz w grupie najlepsze ze z tego co wtedy planowalem to spełniłem jedynie przeczytanie tych 12 stron terminy sie o rok przesunely (dzieki UM ), projekt sie zmienil ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 07.09.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 tutaj jest też parę fajnych watków: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=21040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 tutaj jest też parę fajnych watków: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=21040 taaak znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 07.09.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 O!O!O! Wątek nostalgiczny! Nie mogłem się powstyrzymac bo to w temacie nostalgii ale za... czasami liceum ...Już ci się zdarzyło popatrzeć na innych ludzi w twoim wieku z tym dziwnym uczuciem: Ja chyba nie wyglądam tak staro? Jeżeli tak, to ten dowcip ci się spodoba: Siedziałam w poczekalni u swojego nowego dentysty i rozglądałam się.. Zauważyłam na ścianie dyplom ukończenia studiów, na którym figurowało jego pełne imię i nazwisko. Znienacka mi się przypomniał wysoki, przystojny, ciemnowłosy chłopak o tym samym nazwisku chodził ze mną do liceum jakieś 30 lat temu. Czyżby mój nowy dentysta był tym chłopakiem, w którym się nawet trochę podkochiwałam? Jak go jednak zobaczyłam, szybko porzuciłam te myśli. Ten prawie łysy facet z siwiejącymi włosami, brzuszkiem i twarzą pełną zmarszczek był zbyt stary, by mógł być moim kolegą ze szkoły A może jednak? Po tym, jak mi przejrzał zęby, zapytałam go, czy nie chodził przypadkiem do XXVI LO.? Tak. Owszem, chodziłem i byłem nawet jednym z najlepszych uczniów, zarumienił się. A w którym roku Pan zdawał maturę? zapytałam. On odpowiedział: W siedemdziesiątym szóstym. Dla czego Pani pyta? To Pan był w mojej klasie! powiedziałam zachwycona. Zaczął mi się uważnie przyglądać. I następnie ten wstrętny, pomarszczony staruch zapytał: A czego Pani uczyła?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 smartcat - dzieki - nieznalam tego a to jeden z lepszych dowcipow jaki uslyszalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 07.09.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 O w ramach nostalgii - to skończyłam dziś 30 lat!!!Straszne i smieszne bo wygląd jeszcze nastolatki (tak twierdzi otoczenie:)A psychika co najmniej 40 latki.Walka z budową zupełnie oderwała mnie od rzeczywistości.Zastanawiam się czy jak już kiedys z skończę z tym domem to czy będę taka sama...Może będe tak "totalnie nieszczęśliwa" jak Herne?A jak Was zmieniła budowa?Bo ja gonię resztkami a dopiero strop zalany. pozdrawiamAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A psychika co najmniej 40 latki. no nie przesadzaj... czytam Twoje wpisy i jakos psychiki 40-latki nie widze co nas nie zabije to nas wzmocni.... a wydaje mi sie ze slina psychicznie osobka z Ciebie ps. 23 pazdziernika koncze 28 lat .... przedostatni raz dwojka na poczatku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrHyde 07.09.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 tak a propos nostalgii to polecam http://www.nostalgia.pl/ Wielu forumowiczów przypomni sobie odległę i mniej odległe czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 asiula witaj w klubie ja skonczylem 30ke 9 dni temu impreza urodzinowa wygladala u nas tak ze razem z moja Panią wzielismy dzien wolny Ona pol dnia po przychodniach biegala ja po budowie pozniej razem po sklepach budowlanych latalismy, wieczorem juz po trudach budowlanych, siedząc w mieszkanku zamowiliśmy sobie pizze coby w koncu poimprezować i w połowie drugiego kawałka córa zaczęła płakać że jej za mało uwagi poświęcamy .... .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 07.09.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 zielonooka a mówią, że się dam o wiek nie pyta. A tu proszę wszytko na talerzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 zielonooka a mówią, że się dam o wiek nie pyta. A tu proszę wszytko na talerzu no przecie nikt nie pytał ... czyli OK ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 zielonooka a mówią, że się dam o wiek nie pyta. A tu proszę wszytko na talerzu ehhh a co mam ukrywac.... i tak zadnej nad tym kontroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 07.09.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 asiula witaj w klubie ja skonczylem 30ke 9 dni temu impreza urodzinowa wygladala u nas tak ze razem z moja Panią wzielismy dzien wolny Ona pol dnia po przychodniach biegala ja po budowie pozniej razem po sklepach budowlanych latalismy, wieczorem juz po trudach budowlanych, siedząc w mieszkanku zamowiliśmy sobie pizze coby w koncu poimprezować i w połowie drugiego kawałka córa zaczęła płakać że jej za mało uwagi poświęcamy .... .... To spóźnione - spełnienie wszelkich Twoich marzeń!!! a u mnie urodziny mijają na dyskusjach z wykonawca i umowach z ciesla:) Zamówiłam sobie hińszczyznę bo nikt mi nie chce kaczki z jabłkami przywieźć Zielonooka my kobiety najczęsciej musimy miec tyle sił by starczyło za dwoje i wiary by starczyło na stu. Nie wiem tylko czy te zasoby sa u mnie nieograniczone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.09.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A psychika co najmniej 40 latki. no nie przesadzaj... czytam Twoje wpisy i jakos psychiki 40-latki nie widze co nas nie zabije to nas wzmocni.... a wydaje mi sie ze slina psychicznie osobka z Ciebie ps. 23 pazdziernika koncze 28 lat .... przedostatni raz dwojka na poczatku.... Dzieciaku :) ja muszę dopisać jeszcze dychę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 07.09.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A psychika co najmniej 40 latki. no nie przesadzaj... czytam Twoje wpisy i jakos psychiki 40-latki nie widze co nas nie zabije to nas wzmocni.... a wydaje mi sie ze slina psychicznie osobka z Ciebie ps. 23 pazdziernika koncze 28 lat .... przedostatni raz dwojka na poczatku.... Dzieciaku :) ja muszę dopisać jeszcze dychę Widzisz czyli słusznie twierdzę od wielu juz lat, że ludzie dojrzali są najfajniejsi!!! Bo jak się czyta to forum to ma się wrażenie, że wszyscy mają tyle entuzjazmu, jakby po 20 lat mieli!!! A tu prosze sami dorośli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.09.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A psychika co najmniej 40 latki. no nie przesadzaj... czytam Twoje wpisy i jakos psychiki 40-latki nie widze co nas nie zabije to nas wzmocni.... a wydaje mi sie ze slina psychicznie osobka z Ciebie ps. 23 pazdziernika koncze 28 lat .... przedostatni raz dwojka na poczatku.... Dzieciaku :) ja muszę dopisać jeszcze dychę A ja dwie z małym haczykiem A skoro o obchodach swoich urodzin mówimy to ja w swoje 45, w środku zimy / luty/ własnymi i męża ręcami - izolowałam poziomo ściany fundamentowe - podwójna papa i lepik . Wieczorkiem wpadli znajomi to zjedliśmy resztki ciasta które w pracy postawiłam / urwałam się o 12 w południe na budowę/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 07.09.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 My jednak wszyscy oszołomami jesteśmy....Jednak budowanie się w Polsce to rzucanie się z motyka na słońce. Ale do odważnych świat należy, kto nie ryzykuje ten nie ma i tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts