Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dawnych wspomnień czar..... :) czyli watek nostalgiczny

zielonooka

Recommended Posts

CZESC Grupowicze !!

jestem nowy

mam dzialke 20x100 w Lublinie

Dzisiaj zlozylem w UM wniosek o decyzje dot warunkow zabudowy i zagospodarowania terenu - zobaczymy czy uda mi sie zaczac budowe w tym roku ale chcialbym (co wiecej marzy mi sie zamknac ja przed nastepna zima)

Projekt IRSINA biura archigraph - jesli ktokolwiek z okolic ma jakiekolwiek info dot. biura / projektu z checia spotkam sie pogadac (chlone teraz wiedze budowlana jak mala gąbeczka

Wiecej napisze jutro jak przeczytam wszystko co zostalo napisane do tej pory (12 stron ... )

to jeden z pierwszych ...

człowiek nie znal prawdziwych wyzwan (12 strion do przeczytania) teraz lubelskie ma 170 str... :roll: :roll: :wink:

• Odpowiedzi 76
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

człowiek nie znal prawdziwych wyzwan (12 strion do przeczytania) teraz lubelskie ma 170 str... :roll: :roll: :wink:

no ... to po czesci i "przez ciebie" :wink: tyle stron teraz w grupie :wink:

najlepsze ze z tego co wtedy planowalem to spełniłem jedynie przeczytanie tych 12 stron :lol: :lol: :lol:

terminy sie o rok przesunely (dzieki UM :evil: :evil: ), projekt sie zmienil ...

O!O!O! Wątek nostalgiczny! Nie mogłem się powstyrzymac :D :D :D bo to w temacie nostalgii ale za... czasami liceum

...Już ci się zdarzyło popatrzeć na innych ludzi w twoim wieku z tym

dziwnym uczuciem: Ja chyba nie wyglądam tak staro?

Jeżeli tak, to ten dowcip ci się spodoba:

Siedziałam w poczekalni u swojego nowego dentysty i rozglądałam się..

Zauważyłam na ścianie dyplom ukończenia studiów, na którym figurowało jego

pełne imię

i nazwisko. Znienacka mi się przypomniał wysoki, przystojny, ciemnowłosy

chłopak o tym samym nazwisku chodził ze mną do liceum jakieś 30 lat temu.

Czyżby mój nowy dentysta był tym chłopakiem, w którym się nawet trochę

podkochiwałam?

Jak go jednak zobaczyłam, szybko porzuciłam te myśli.

Ten prawie łysy facet z siwiejącymi włosami, brzuszkiem i twarzą pełną

zmarszczek był zbyt stary, by mógł być moim kolegą ze szkoły

A może jednak? Po tym, jak mi przejrzał zęby, zapytałam go, czy nie chodził

przypadkiem do XXVI LO.?

Tak. Owszem, chodziłem i byłem nawet jednym z najlepszych uczniów,

zarumienił się.

A w którym roku Pan zdawał maturę? zapytałam.

On odpowiedział: W siedemdziesiątym szóstym. Dla czego Pani pyta?

To Pan był w mojej klasie! powiedziałam zachwycona.

Zaczął mi się uważnie przyglądać.

I następnie ten wstrętny, pomarszczony staruch zapytał:

A czego Pani uczyła?...

O w ramach nostalgii - to skończyłam dziś 30 lat!!!

Straszne i smieszne bo wygląd jeszcze nastolatki (tak twierdzi otoczenie:)

A psychika co najmniej 40 latki.

Walka z budową zupełnie oderwała mnie od rzeczywistości.

Zastanawiam się czy jak już kiedys z skończę z tym domem to czy będę taka sama...

Może będe tak "totalnie nieszczęśliwa" jak Herne?

A jak Was zmieniła budowa?

Bo ja gonię resztkami a dopiero strop zalany.

pozdrawiam

Asia

no nie przesadzaj... :wink: :lol: czytam Twoje wpisy i jakos psychiki 40-latki nie widze :wink:

co nas nie zabije to nas wzmocni.... :wink: a wydaje mi sie ze slina psychicznie osobka z Ciebie

ps. 23 pazdziernika koncze 28 lat .... przedostatni raz dwojka na poczatku.... :roll: :(

asiula witaj w klubie ja skonczylem 30ke 9 dni temu

impreza urodzinowa wygladala u nas tak ze razem z moja Panią wzielismy dzien wolny Ona pol dnia po przychodniach biegala ja po budowie pozniej razem po sklepach budowlanych latalismy, wieczorem juz po trudach budowlanych, siedząc w mieszkanku zamowiliśmy sobie pizze coby w koncu poimprezować i w połowie drugiego kawałka córa zaczęła płakać że jej za mało uwagi poświęcamy .... :D ....

asiula witaj w klubie ja skonczylem 30ke 9 dni temu

impreza urodzinowa wygladala u nas tak ze razem z moja Panią wzielismy dzien wolny Ona pol dnia po przychodniach biegala ja po budowie pozniej razem po sklepach budowlanych latalismy, wieczorem juz po trudach budowlanych, siedząc w mieszkanku zamowiliśmy sobie pizze coby w koncu poimprezować i w połowie drugiego kawałka córa zaczęła płakać że jej za mało uwagi poświęcamy .... :D ....

To spóźnione - spełnienie wszelkich Twoich marzeń!!!

:D a u mnie urodziny mijają na dyskusjach z wykonawca i umowach z ciesla:)

Zamówiłam sobie hińszczyznę bo nikt mi nie chce kaczki z jabłkami przywieźć :cry:

Zielonooka my kobiety najczęsciej musimy miec tyle sił by starczyło za dwoje i wiary by starczyło na stu. Nie wiem tylko czy te zasoby sa u mnie nieograniczone....

no nie przesadzaj... :wink: :lol: czytam Twoje wpisy i jakos psychiki 40-latki nie widze :wink:

co nas nie zabije to nas wzmocni.... :wink: a wydaje mi sie ze slina psychicznie osobka z Ciebie

ps. 23 pazdziernika koncze 28 lat .... przedostatni raz dwojka na poczatku.... :roll: :(

Dzieciaku :):) ja muszę dopisać jeszcze dychę :(

Widzisz czyli słusznie twierdzę od wielu juz lat, że ludzie dojrzali są najfajniejsi!!!

Bo jak się czyta to forum to ma się wrażenie, że wszyscy mają tyle entuzjazmu, jakby po 20 lat mieli!!!

A tu prosze sami dorośli :wink:

A ja dwie z małym haczykiem :wink: :oops:

A skoro o obchodach swoich urodzin mówimy to ja w swoje 45, w środku zimy / luty/ własnymi i męża ręcami - izolowałam poziomo ściany fundamentowe - podwójna papa i lepik :evil: :D :) .

Wieczorkiem wpadli znajomi to zjedliśmy resztki ciasta które w pracy postawiłam / urwałam się o 12 w południe na budowę/