merlin_ka 06.09.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Szukam ekipy do ocieplenia fundamentów . Trzeba odkopać (1 m) i polożyć styropian i mazidło. Obwód ok 50 metrów. Miałam jedną propozycję : 2000 zł.- SAM ROBOCIZNA - myslałam ,że zemdleję i powiedziałam że zastanowię się... Możę ktoś mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 06.09.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Hej !! dwie rady (jesli mozna rzecz jasna) ))) 1. pogon tych zdziercow !! moja ekipa za 75mb lawy+scian fund. , w tym: reczne wykopy, przygotowanie i ulozenie zbrojenia, zalanie betonem z gruchy i wygladzenie, ulozenie izolacji poziomej, wymurowanie 1100 sztuk bloczkow betonowych, rapowka, klej+siatka+styropian, na koniec smarowidlo i okrycie czarna folia .... wszystko za 3000 zl. 2. na materialy licz jakies 1500 zl. nie zaluj na styropian - wez 6cm, jako smarowidlo polecam cersit CP10 - tani i bardzo wydajny, pozd z wlkp. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merlin_ka 06.09.2006 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Hej !! dwie rady (jesli mozna rzecz jasna) ))) 1. pogon tych zdziercow !! moja ekipa za 75mb lawy+scian fund. , w tym: reczne wykopy, przygotowanie i ulozenie zbrojenia, zalanie betonem z gruchy i wygladzenie, ulozenie izolacji poziomej, wymurowanie 1100 sztuk bloczkow betonowych, rapowka, klej+siatka+styropian, na koniec smarowidlo i okrycie czarna folia .... wszystko za 3000 zl. 2. na materialy licz jakies 1500 zl. nie zaluj na styropian - wez 6cm, jako smarowidlo polecam cersit CP10 - tani i bardzo wydajny, pozd z wlkp. Jacek Dzięki za info. Styropian (chyba 10cm) i mazidło już mam - nawet mój tata zaczął kopać - ale po mojej awanturze (ma 70 lat !) zostawił te fundamenty w spokoju. Tylko,że teraz ja muszę na gwałt znaleźć uczciwych ludzi . Może polecisz kogoś z oklic Warszawy ? A, jeszcze dodam, że pan "zdzierca' zaproponował 5 ludzi -" żeby było szybciej :odkopaliby cały fundament i ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 06.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 niestety wa-wa to zupelnie nie moje okolice PS pieciu ludzi ? a dokad sie tak spieszy ? te prace nie wstrzymuja ci reazlizacji domu, mozesz kontynuowac budowe, niech robia dwa dni dluze, warto .. mniej zaplacisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts