emems 03.04.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Co robić w takiej sytuacji. Chochoły już zdjęłam i trawa już zielona aone wredne posmakowały moje drzewka. W miejscach gdzie nadgryzły pojawiły się soki.Chyba trzeba będzie wielki płot postawić. http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/peepwall.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.04.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 najlepiej betonowy:grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.04.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Paliki i ogrodz siatka druciana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.04.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Na młode drzewka są takie plastikowe ochraniacze /rolki/, łatwo się zakłada i działają skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 11.04.2003 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Miałem to samo w ubiegłym roku. Po zdjęciu zabezpieczeń, w środku lata, przy takiej obfitości żarcia czepiły się naszych drzewek. Zasmarowałem uszkodzenia specjalną pastą i znów założyłem osłonki. W tym roku ogrodzę i mam nadzieję będzie po sprawie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts