merlin_ka 06.09.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Szkam ekipy w okolicach warszawy - wylewki i tynki wewnętzne. Dom ok. 150 m kw.PILNE !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werem 08.09.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ja Ci swoich nie polece. Zrobili dobrze lecz chcieli mnie naciac. Wiec uwazaj na tych ktorych znajdziesz. Niby pomylili sie przy szlichcie- bagatelka 20m *12pln. Wiec policzylem tynki. Zajelo mi to troche, ale tu chcieli mnie skubnac na 50m*11,5 Pozdrwaiam Werem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek-NW 11.09.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ja Ci swoich nie polece. Zrobili dobrze lecz chcieli mnie naciac. Wiec uwazaj na tych ktorych znajdziesz. Niby pomylili sie przy szlichcie- bagatelka 20m *12pln. Wiec policzylem tynki. Zajelo mi to troche, ale tu chcieli mnie skubnac na 50m*11,5 Pozdrwaiam Werem Można o namiar na tę ekipę. Ja też umie policzyć. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wysa 20.09.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 JEŚI JEST TO MOŻLIWE PROSZĘ O KONTAKT DO EKIPY WYKONUJĄCEJ TYNKI WEWNĘTRZNE OKOLICE WARSZAWY [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts