SNCF 06.09.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 kobiece debaty przy kawce ? co to ma wspolnego z pracą ? bicie piany o ..... ??tyle przyniesie pozytku co urzadasy, politycy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.09.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 jeńki...ktos wstał lewą nogą...wyluzuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.09.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Skoro zakładasz z góry ,że nic nie przyniesie to po chudy byk zakładasz temat? Kusi ma racje....może wybudź sie bardziej pozytywnie luzik i usmiech .pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.09.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 a ja myślę, że temat fajny. Taki do kawy i sniadania...też chciałabym wymyśleć jakąś nazwę dla mojego domku, ale jakoś narazie nic nie przychodzi mi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 07.09.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 a ja myślę, że temat fajny. Taki do kawy i sniadania...też chciałabym wymyśleć jakąś nazwę dla mojego domku, ale jakoś narazie nic nie przychodzi mi do głowy. a ja mam - IGLOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 do mojego nie bardzo by ta nazwa pasowała.... mamy parterówkę z 4-spadzistym dachem...kanadyjczyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 kobiece debaty przy kawce ? co to ma wspolnego z pracą ? bicie piany o ..... ?? tyle przyniesie pozytku co urzadasy, politycy itd. To ze ... bardzo duzo osob w przeciagu bardzo krotkiego czasu wypowiedzialo sie na ten temat A to oznacza - ze jest temat mile widzany i potrzebny Watkow o tym jak prosto wbic gwozdz w sciane jest juz duzo... zawsze mozesz tam ukoic swoje nerwy... skoro przemawiaja do ciebie tematy stricte praktyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.09.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 i racja zielonooka.... nie podoba się nie zaglądaj. To tak jak często czyta się na necie komentarze o jakiś filmach czy programach. Prosta rada. Nie podoba się to nie oglądaj i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 i racja zielonooka.... nie podoba się nie zaglądaj. To tak jak często czyta się na necie komentarze o jakiś filmach czy programach. Prosta rada. Nie podoba się to nie oglądaj i to wszystko. dokladnie na forum watkow pare(jak nie parenascie) tysiecy... kazdy znajdzie sobie takie jakie mu odpowiadaja ... nie rozumiem argumentow ze jakis "niepasuje" czy "nic nie wniesie" dla jednych nie wniesie moze nic a dla innych duzo... zmieszcza sie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.09.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 chyba, że nam admin coś wykasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.09.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Sens jest bardzo duży: domy budowane z takim zangażowaniem uczuć i emocji powinny mieć nazwę, imię - jak ludzie, ulice, góry. Kto tego nie rozumie, nie musi zajmować stanowiska, bo to nie przymus - nie poprawiamy rzeczywistości, czynimy ją cieplejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNCF 07.09.2006 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 i racja zielonooka.... nie podoba się nie zaglądaj. To tak jak często czyta się na necie komentarze o jakiś filmach czy programach. Prosta rada. Nie podoba się to nie oglądaj i to wszystko. nie zrozumiałyście panie popieram zasade nie podoba sie nie interesuj sie tym ale! chcodzi mi o to dlaczego dział jest wywindowany na samą górę jako 1wszy zamiast daleko na dole jak chcecie sobie gdybac nad nazwami ktore nic nie zmieniaja konkretnego, nie mam nic przeciwko! tylko uwazajcie bo znam takich mądrych urzedasow co wymyslą np: "generała biskupa Gerwazego Krądzyńskiego-Pomorańskiego" itd i pokażcie taki adres w paszporcie na zachodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbiho 08.09.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Tak jak napisał SNCF proszę o przeniesienie troszkę na dół.Taki mam pomysł żeby działy posegregować na stronie głównej wg liczby postów,od najwiekszej oczywiście,wtedy będzie porządek i sprawiedliwość społeczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.09.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 czy dac go na sam dol - tego nie wiem ew. sklanialabym sie zeby byl jako drugi - po prostu tak bardzo juz sie przyzwyczailam ze Wymiana doswiadczen jest pierwsza ze chcac do niej zajrzec odruchowo klikam w pierwszy link na stronie... i klnac pod nosem sie potem wycofuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.09.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 ja niestety też....ot co znaczy siła przyzwyczajenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 11.09.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Sens jest bardzo duży: domy budowane z takim zangażowaniem uczuć i emocji powinny mieć nazwę, imię - jak ludzie, ulice, góry. Kto tego nie rozumie, nie musi zajmować stanowiska, bo to nie przymus - nie poprawiamy rzeczywistości, czynimy ją cieplejszą. i będziecie je głaskać po "daszku"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadax 11.05.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Sens jest bardzo duży: domy budowane z takim zangażowaniem uczuć i emocji powinny mieć nazwę, imię - jak ludzie, ulice, góry. Kto tego nie rozumie, nie musi zajmować stanowiska, bo to nie przymus - nie poprawiamy rzeczywistości, czynimy ją cieplejszą. Ja tez tak mysle:)dopiero zamierzamy budowac dom,ale projekt juz na 100%wybrany.Nazywa sie SKRZAT i tak go bedziemy nazywac,no moze bardziej czule SKRZACIK:)bo taki malutki. A przy okazji:moze ktos ten projekt buduje?bede wdzieczna za sygnal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KajetanKajtek 23.05.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 i będziecie je głaskać po "daszku"... - mistrzostwo!!!! usmialem sie , swoja droga watek rozluźniający na każdym forum powinien byc. jestem nowy ale chetnie zerkałem na różne pokoje i ten uważam za całkiem ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banas19 11.06.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Off top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecet0 22.12.2019 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 najrzadziej zaglądany dział na forum Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts