Garcia27 06.09.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam. czy jest określona minimalna powierzchnia działki pod zabudowe domku? Czy mogę mieć działkę "wielkości domu"???Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam. czy jest określona minimalna powierzchnia działki pod zabudowe domku? Czy mogę mieć działkę "wielkości domu"??? Pozdrawiam. Paweł. W planie zagospodarowania terenu jest to zapewne określone. Działka raczej nie może być wielkości domu - często minimum to 800-1000 m kw, ale są też domu na działkach 400 mkw albo i mniej. Ale kawałek ziemi musi jednak otaczać Twój dom :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.09.2006 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 a jesli gmina nie ma planu - wystąp o Warunki Zabudowy. tam będzie jasno okreslone jaki % działki możesz zabudować ( co oznacza nie tylko sam dom, ale chodniki, pdojazdy, tarasy etc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula_206 07.09.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 w każdej gminie minimalna powierzchnia działki może być inna, nawet w róznych rejonach tej samej gminy może być inaczej. U mnie np to jest 800m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 07.09.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Dokładnie jak mówią przedmówcy W mojej przyszłej gminie, w obrębie tej samej wsi - na jednym terenie jest minimum 14 arów, a na "moim" minimum to 17 arów - taki plan, różne typy planowanej zabudowy - zabudowania w moim przypadku to max 20% powierzchni działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Garcia27 08.09.2006 02:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dzięki za pomoc:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts