niktspecjalny 07.09.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Myślę ,że redakcja zapomniala o tych którzy jeszcze są w trakcie stawiania.Nie chodzi mi tu o upominek ale odbieramy szanse tym którzy mogliby sie podzielić swoimi rownie ciekawymi propozycjami. Jeżeli to ma dotyczyć tylko domów z "Muratora" to również się zawęza kółeczko. I na koniec sam sobie troszku zaprzecze: nie muszą to być przecież tabliczki przytwierdzone do ściany budynku.....jest wiele innych takich form . Temat mi sie podoba tyle ,że nie wszyscy mogą w nim uczestniczyć .Stawiam 50%/50%, że w watku redakcji dużo sie bedzie mówić.(fotek i tak będzie mało) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 08.09.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 A jeśli będą nie daj Boże jakieś nagrody, to trudno będzie nawet stwierdzić realność umieszczenia tych nazw - co za problem powiesić tabliczkę z chwytliwą albo niesamowitą nazwą, zrobić pstryk i zdjąć ją z powrotem? Nie żebym uważał Forumowiczów za oszustów, ale...Papier jest cierpliwy (deska też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.09.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Chodzi o wszystkie domy, nie tylko projekty "Muratora". Chodzi o dowolną formę materialną nazwy - czy to tabliczka, czy napis - na domu, na planszy, na tablicy.Nie chodzi o sztuczne prace "na konkurs"- lecz naturalne, wynikające z chęci nazwania własnego domu. Nasza akcja to nie konkurs(!), lecz zachęta, by co tak bliskiego jak Własny Dom nie był bezimienny. Budujesz, nazwij Swój dom - imię ma wszystko co cenne, wartościowe, bliskie w Waszym życiu. A dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMP 16.11.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Zapytam przewrotnie - a czy musimy przestrzegać ustawy o języku polskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 09.03.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 nie musimy, ustawa o języku polskim wyłącza nazwy własne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybciaFiga 22.05.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A według mnie to wspaniały pomysł!!! Ja jestem na etapie uzyskiwania decyzji ws warunków zabudowy. Ale budowa mojego domu już się zaczęła!!! Na razie powstała makieta domu. Mój dom na pewno będzie miał swoją nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.03.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Proponuję "Kredytówka Całoroczna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 28.08.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Przyłączam się: to doprawdy świetny pomysł - warto odkurzyć ten zapomniany już zwyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek69 17.01.2018 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Mi się podobają skrzynki z amerykańskich filmów, tam można też dodać swój adres- ładna sprawa Będę myślał o tym w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts