Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotka np. tabliczki z nazwą domku.

Recommended Posts

Myślę ,że redakcja zapomniala o tych którzy jeszcze są w trakcie stawiania.Nie chodzi mi tu o upominek ale odbieramy szanse tym którzy mogliby sie podzielić swoimi rownie ciekawymi propozycjami.

Jeżeli to ma dotyczyć tylko domów z "Muratora" to również się zawęza kółeczko.

I na koniec sam sobie troszku zaprzecze: nie muszą to być przecież tabliczki przytwierdzone do ściany budynku.....jest wiele innych takich form .

Temat mi sie podoba tyle ,że nie wszyscy mogą w nim uczestniczyć .Stawiam 50%/50%, że w watku redakcji dużo sie bedzie mówić.(fotek i tak będzie mało)

pozdrawiam :D :D :D

A jeśli będą nie daj Boże jakieś nagrody, to trudno będzie nawet stwierdzić realność umieszczenia tych nazw - co za problem powiesić tabliczkę z chwytliwą albo niesamowitą nazwą, zrobić pstryk i zdjąć ją z powrotem? Nie żebym uważał Forumowiczów za oszustów, ale...

Papier jest cierpliwy (deska też).

Chodzi o wszystkie domy, nie tylko projekty "Muratora".

Chodzi o dowolną formę materialną nazwy - czy to tabliczka, czy napis - na domu, na planszy, na tablicy.

Nie chodzi o sztuczne prace "na konkurs"- lecz naturalne, wynikające z chęci nazwania własnego domu. Nasza akcja to nie konkurs(!), lecz zachęta, by co tak bliskiego jak Własny Dom nie był bezimienny.

Budujesz, nazwij Swój dom - imię ma wszystko co cenne, wartościowe, bliskie w Waszym życiu. A dom?

• 2 months później...
  • 3 months później...
  • 2 months później...
  • 10 months później...
  • 5 months później...
  • 9 years później...