Gość 07.09.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Przejechałam po konwali przez przypadek kosiarką. W sumie to bylina chyba. Czy mam szansę ujrzeć ją w przyszłym roku czy lepiej zapolować na nową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 07.09.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 spokojnie, przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.09.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Taliej odpowiedzi oczekiwałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ady 07.09.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Taliej odpowiedzi oczekiwałam . I tak wkrótce kończą wegetacje -liście już brązowieją przyspieszyłeś jej po prostu zimowy spoczynek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozeracz 07.09.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Przejechałam po konwali przez przypadek kosiarką. W sumie to bylina chyba. Czy mam szansę ujrzeć ją w przyszłym roku czy lepiej zapolować na nową? W przyszlym roku to Ty masz szanse ujrzec mnostwo konwalii. A za pare lat bedziesz sie pewnie zastanawiac jak ograniczyc ich niekontrolowana ekspansje na reszte ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaalicja 15.09.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 U mnie konwalie rozrosły się na pół działki. Nie mam gdzie rozstawić leżaka!! Chcę je wykarczować i przenieść do lasu nieopodal. Jak i kiedy to najlepiej zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panterka-23 06.04.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Jakie maja wymagania glebowe konwalie? CZekam na przesyłkę i nie wiem gdzie je wsadzic. W koło stawu mam taki ala lasek z brzuskami mogą tak być? Miejsce jest zacienione. Podlewać je po posadzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaalicja 07.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Konwalie pod brzozami mogą meć za sucho, bo brzozy strasznie wysuszają glebę. Jednak skoro obok jest staw to chyba będzie OK. Posadź te kłącza i podlewaj. Powinny wykiełkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts