kofi 06.10.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Najlepiej byłoby mieć zaufaną krawcową. Moja koleżanka znajduje sobie jakieś bardzo fajne rzeczy w gazetach, albo sklepach (typu Solar, które mają jakieś katalogi, albo strony, z których można wydrukować), daje swojej krawcowej zdjęcie, wynajduje piękny materiał i piękne dodatki (niestety materiały są drogie) i ma jeden model w stylu .... ale niepowtarzalny i jeszcze dobrze leżący. Trochę off-topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.10.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ja ubieram się zazwyczaj na wyprzedażach w RESERVED i CARRY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AganieszkaK 06.10.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Juz gdzies tutaj pisałam, ze do granicy z Czechami mam 3km.Tam znajdują sie małe butiki (około 12) w których sprzedają buty i ciuchy różnego rodzaju.Tam własnie głownie kupuje ubrania.Sa one duuuużo tanie niż w sklepach w Polsce. Własnie za godzinke jade tam na zakupy Maja tam fajowe bluzeczki Vipera.Super:) A co do snobizmu -> kiedyś "mój kolega" stwierdził, ze w ciuchach "z Czech" wstydziłby sie z psem wyjść P.S. Te ciuchy spotkać można we wszystkich blisko położonych miejscowościach!Jednak w tych butikach są nawet o 50% tańsze ! Ja ze swoim wychodze i jakoś moj pies sie mnie nie wstydzi Co do SH to czasem tam zajde ale nie umiem wybrać tam czegoś fajnego Mam znajomą, która ubiera sie rewelacyjnie i to własnie w SH. Z miła checia ubieram sie także w H&M, RESERVED, DIVERSE itp ale tylko w Niemczech, gdyż tam natrafic można na częste wyprzedaże i obniżki cen P.S To nie snobizm Do Gorlitz mam bardzo blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZofiaD 07.10.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Uwielbiam Reserved, bo sš tam i sportowe koszulki dla męża i cudne spódniczki z jedwabiu dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 09.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 czesc generalnie nie lubie kupowac sobie ciuchow co tez czynie nie chetnie ale jak juz kupuje tu gdzie jestem sa to zwykle markowe zeczy takie jak nike adidas czy rebok ale pod warunkiem ze kosztuja o 60% lub mniej niz powinny a ktos z was napisal ze kupuje w next ten sklep omijam nawet jak sa promocje bo i tak zadrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 09.10.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 ... a ktos z was napisal ze kupuje w next ten sklep omijam nawet jak sa promocje bo i tak zadrogo Ale jak przecenili np. super szpilki na 10 funtów, bluzkę na 2 funty, a dżinsy na 8, to przecież grzech nie kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brigid 03.11.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 W większość ubrań zaopatruję się w Jackpot: podobają mi się wzory, jakość materiałów i niektóre fasony. Parę lat temu miałam spódnice i płaszcz z Solar. Miały talię! - ewenement na skalę krajową, ale nie wiem, czy ostatnio się im manekiny nie popsuły. Teraz bardziej mi pasuje Olsen jeśli chodzi o sylwetkę. Duży plus dla nich za fasony, które autentycznie maskują mankamenty figury. Ciekawe rzeczy są też w Blue Willi's, ale zamknęli mi 2 outlety w tym roku. Z zasady nie płacę pełnej ceny: czekam na posezonowe wyprzedaże, kupuję w outletach w Factory i Fashion House, albo kupuję wzory, czyli pojedyńcze sztuki z bieżącej kolekcji po niższej cenie. Mam za to słabość do rajstop i jestem gotowa nieproporcjonalnie dużo w stosunku do reszty garderoby zapłacić za parę od Wolforda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 niedawno odkryłam BJS - fajna jakość - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.11.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 niedawno odkryłam BJS - fajna jakość - polecam popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 05.12.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 lucia przyznam sie bez bicia juz tam robie zakupy nie omijam tylko wlaze wakt obnizki czasem porazajace komplet dla kobiety w ciazy spodnie plus bluzka jakas dluga czy cos takiego 24 funty a w poklsce tylko spodnie w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 18.12.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 a jak kupuje wszystko w carrefour! i dobrze sie z tym czuje jestem przystojny i wszystko na mnie dobrze lezy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 19.12.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 W moim miasteczku wielkiego wyboru nie ma ubieram się w tutejszych sklepach odzieżowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts