ewa i aleksander 07.09.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Czy moze ktos ma namiar na firme produkujaca szafki kuchenne ktora robi drzwiczki otwierane wygladajace jak szuflady?Mam nadzieje ,ze wyrazilam sie dosyc jasno i wiadomo o co mi chodzi.W mojej kuchni nie ma mozliwosci zastosowania szuflad na dlugosci calej kuchni.Wobec tego pomyslalam , ze moze mozna zrobic drzwiczi ktore udaja szuflady.Czy ktos sie juz z tym spotkal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martik 07.09.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 nie wiem czy o to Ci chodzi ale w katalogu BRW widziałam takie- w poziome pasy...tzn tak jak szuflady wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 07.09.2006 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Dzieki ale niestety to sa prawdziwe wysuwane szuflady a mnie potrzebne sa takie drzwiczki ktore by dokladnie wygladaly tak jak te w brw ale nie bylyby wysuwanymi szufladami tylko dzrwiczkami imitujacymi szuflady.A wogole to ladne maja te aranzacje ,ciekawe jak z jakoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrolka01 07.09.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Wydaje mi się, że chodzi ci o coś takiego jak sklejenie ze sobą pięciu gotowych szyldów szuflad w jeden cały front, innym sposobem byłoby w całym froncie naciąć poziome rowki imitujące szpary pomiędzy szyldami szuflad. Wygląda to całkiem nieźle, o ile pasuje do reszty. Widziałam coś takiego w studiu mebli HTH i też w jednym niedużym podwarszawskim studiu meblowym.Namiary przesyłam ci na priv,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martik 08.09.2006 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Dzieki ale niestety to sa prawdziwe wysuwane szuflady a mnie potrzebne sa takie drzwiczki ktore by dokladnie wygladaly tak jak te w brw ale nie bylyby wysuwanymi szufladami tylko dzrwiczkami imitujacymi szuflady. A wogole to ladne maja te aranzacje ,ciekawe jak z jakoscia. to na bank nie są szuflady tylko taki typ frontów jestem pewna u nas w mieścię robią identyczne...zarówno w mdf jak i fornierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 08.09.2006 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Petrolka;stokrotne dzieki,nie wiem co bym zrobila bez forum i zyczliwych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 08.09.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ja mam tak zrobione we frontach z podzialem na trzy, tak zeby linie trzymaly poziom szuflad. Powiedzialem wykonawcy kuchni ze taki bajer chce to on wymyslil jak to zrobic i wyglada to super. http://sukiennik.net/dom/pictures/57kuchnia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 09.09.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 My mamy takie fronty z Chobotu. Tylko że oni chcą wycofać ten wzór, więc musisz się pośpieszyć z zamówieniem. Ja mam w okleinie klonowej, ale ładne też mają na ekspozycji w czereśniowej okleinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts