Irma 07.06.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 wow, edytka trzymam kciuki! co do ekipy jednak sie zgodzilismy. W cenie bedzie tez zrobienie drogi ok 100m (wyrownanie, usuniecie karp i zasypanie dolow) i ogrodzenia 260m(najprostszego z siatki, ale innego nie potrzebuje)No i nie bede musiala wszystkiego zalatwiac, bo szef sie tym zajmie a ja nie bede musiala mieszkac u babci juz od jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 08.06.2007 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 No to gratulacje wybrania ekipy kiedy zaczynacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 we wrzesniu, mam nadzieje, bo projekt jest wciaz u konstruktora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.06.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 hej ludzie! napiszcie jak sie buduje! jakies dzienniki zalozcie, bo nam grupa zdycha...my załatwiamy wode i prad. Z woda(raczej) problemow nie bedzei, bo bliziutko idzie wodociag, ale z pradem moze nie byc ciekawie...w wildze szary gazobeton do dostania od reki po 13 zl/szt. dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 12.06.2007 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 co do ceny to nie mam pojęcia - my budujemy z maxa Hurra - zalane lawy fundamentowe ale nie chcecie wiedziec po ile jest teraz beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.06.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Edytka, jaki dom w koncu budujesz? podaj cene betonu, najwyzej od razu pojde sie upic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 13.06.2007 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Buduję dom wg projektu indywidualnego - duuuuuuuuuży - ok. 170 m2 pow. użtkowej (odradzam - teraz już bym zrobila mniejszy) beton B15 jest po 295 zl za m3 + pompa 13 zl za m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia78 15.06.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Irma może i ja Cię trochę zdołuję, a co wczoraj zbieraliśmy wyceny stropu na nasz dom - ceny od 10 do 12 tysięcy, trzeba czekać 2-4 tygodnie strop teriva tylko się załamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia78 15.06.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Edzia nie przejmuj się nasz wspólny murarz stwierdził, że nasz dom jest jeszcze większy niż wasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 15.06.2007 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Zanosi sie na to że będziemy mieszkać w tych domkach na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 15.06.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Dziewczyny u Was to się dzieje! ...a ja ciągle w lesie ...Wyobrażacie sobie? Już półtora miesiąca czekam na Warunki W takim tempie i za rok nie zacznę Edytka prosimy o zdjęcia fundamentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 15.06.2007 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Narazie same ławy jescze z ziemi nie wyszły więc nie ma się czym chwalić - chociaż ładna kupa kasy w ziemię wylana Tomka nie chcę Cię martwić ale ja czekałam na warunki chyba ze 3 miesiące i to było jescze zimą i wiosną a teraz jest większy boom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jotpe 16.06.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Szanowni członkowie grupy ! Dziennik wystartował ! Zapraszam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.06.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 jotpe, ogladałam, czytałam. Odważny jesteś! Myślę, że jak wyrównasz teren z poziomem drogi powinno być dobrze Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.06.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 edytkazet to mnie pocieszyłaś... ja czekałam na warunki chyba ze 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 18.06.2007 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 edytkazet to mnie pocieszyłaś... ja czekałam na warunki chyba ze 3 miesiące Ale u Ciebie nie musi byc tak długo - ja mam wrażenie że u mnie ktoś czegoś nie dopilnowal dlatego to tyle trwało - czasami jak ma byc wszystko jak najszybciej załatwione to wychodzi odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 18.06.2007 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Szanowni członkowie grupy ! Dziennik wystartował ! Zapraszam ! Gratulacje - to już druga osoba z naszej grupy - ja sie chyba nie odważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 18.06.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Szanowni członkowie grupy ! Dziennik wystartował ! Zapraszam ! Gratulacje - to już druga osoba z naszej grupy - ja sie chyba nie odważę no druga ale pierwsza cos zapomniala o swoim dzienniku. Na razie daje na wstrzymanie. Cały czas kombinuje zmiane murarza, ale nowy murarz dopiero w lipcu da mi odpowiedz czy zdazy zajac sie moim domem. edyta fajnie ze u ciebie sie cos dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 18.06.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Edytka odwaz sie i zaloz dzinnik, bedziesz miec pamiatke z budowy. Ja zaloze jak tylko wbijemy pierwsza lopate ps.zgubilismy teczke ze wszystkimi dokumentami:((( szlag by to trafil...na dodatek konstruktor naszego domu leci sobie w kulki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 18.06.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Edytka odwaz sie i zaloz dzinnik, bedziesz miec pamiatke z budowy. popieram!!! Ja zaloze jak tylko wbijemy pierwsza lopate tez popieram ja sie chyba za szybko pospieszylam z dziennikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts