Agajar 18.02.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Irma w jakim programie robisz wizualizacje? I czy ja, zwykły laik dałabym radę? A może jakiś inny polecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 18.02.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ja robie w sketch up -ie. program jest dosc latwy, mozesz sprobowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 18.02.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dzięki za jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 19.02.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ja tez spałam ale dzieki za obudzenie - trzeba sie brać za robotę Może ktoś ma super szybkich, tanich i dokładnych ocieplaczy do poddaszy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 19.02.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Skoro co niektórzy obudzili się to ja jeszcze z jedną prośbą. Ma ktoś może jakieś namiary na kogoś kto posiada coś do utwardzenia drogi? Chodzi mi o jakiś lesz czy gruz drobnozmielony, coś co można wysypać w koleiny na drodze (hydraulik nie chce nam przyjechać bo boi się że nie wyjedzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 19.02.2008 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Niestety nie znami nikogo takiego - sama potrzebuję ziemii na wywózkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 19.02.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Jeżeli chodzi o ziemię to ja mam telefon do faceta (niedrogo). Prześlę Ci na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.02.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Skoro co niektórzy obudzili się to ja jeszcze z jedną prośbą. Ma ktoś może jakieś namiary na kogoś kto posiada coś do utwardzenia drogi? Chodzi mi o jakiś lesz czy gruz drobnozmielony, coś co można wysypać w koleiny na drodze (hydraulik nie chce nam przyjechać bo boi się że nie wyjedzie ) ja chyba mam kogos takiego, ale bede wiedziala dopiero w przyszlym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 19.02.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Skoro co niektórzy obudzili się to ja jeszcze z jedną prośbą. Ma ktoś może jakieś namiary na kogoś kto posiada coś do utwardzenia drogi? Chodzi mi o jakiś lesz czy gruz drobnozmielony, coś co można wysypać w koleiny na drodze (hydraulik nie chce nam przyjechać bo boi się że nie wyjedzie ) ja chyba mam kogos takiego, ale bede wiedziala dopiero w przyszlym tygodniu To ja czekam z niecieprliwością bo mi hydraulik nie wjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 19.02.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Niech zakłada gumiaki i do przodu Rurki wcale nie są takie ciężkie Wygodniccy się znaleźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 29.02.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Poszukuję jakigoś solidnego studniarza Znacie jakiegoś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek1719501771 01.03.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witam W naszych stronach jest problem z tą wodą Sam to przerabiałem jakiś czas temu Jeżeli jest wodociąg to namawiałbym żeby starać sie go załatwić. U mnie wierciły trzy firmy niestety bez skutku Myśle że moge polecić tylko ludzi z mińska bo oni z góry powiedzieli że wody na mojej działce nie będzie i faktycznie mieli racje tel 608 190290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 01.03.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Dzięki serdeczne za namiary Niestety z wodociągiem problem - doprowadzenie to koszt około 15000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek1719501771 01.03.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Faktycznie 15kpln to dużo Ja ostatecznie mam studnie w kręgach - latem brakuje wody ale cóż Nie to co studnia wiercona ale bez wody ani rusz ale sie zrymowało Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 24.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Poszukuje tynkarzy, dobrych sprawdzonych i tanich, Dziekuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 25.03.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Poszukuje tynkarzy, dobrych sprawdzonych i tanich, Dziekuje z góry Chodzi o tynki gipsowe czy cementowo-wapienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libran79 02.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Poszukuje tynkarzy, dobrych sprawdzonych i tanich, Dziekuje z góry Chodzi o tynki gipsowe czy cementowo-wapienne? Cementowo wapienne plus piasek kwarcowy, 600m2 na czerwiec lipiec A także szukam elektryka obecny mnie wystawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agajar 02.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Ekipa która robi u nas tynki będzie miała terminy dopiero na jesieni kiedy zejdą z zewnętrznych elewacji. Co do elektryka też nie pomogę ponieważ nam robił szwagier męża z Legionowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia78 16.04.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam, poszukuję fachowca do wykonania schodów drewnianych w naszej okolicy. Będę wdzięczna za podpowiedzi w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia78 16.04.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam ponownie, ja znowu o tych schodach Zauważyłam że dominują obecnie schody tzw. ażurowe, odkryte ... Zastanawia mnie jak to jest potem z użytkowaniem takich "dziurawych" schodów, czy są wygodne, czy pod nimi nie kurzy się zbytnio itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts