gosia888 03.08.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 To widze ze jest nas już trzy. Które zamierzają zrobić stan surowy przed zimą. Modlmy się tylko o długą i ciepłą jesien bez przymrozków. U mnie jeszcze nic nie ma zrobionego czekam na ekipe na fundamenty, mają przyjsc pod koniec sierpnia a ściany w połowie wrzesnia. Co do dachu chce robic pelne deskowanie, wiec jak nie zdazymy pokryc dachowką to najwyzej papę zostawimy na zime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 03.08.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 03.08.2007 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 słyszałam że zimy ma w tym roku nie być Tylko ciiiiiii - nikomu ani słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.08.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 a skad masz te cudowne wiesci? gorale drewna na opal nie zbieraja:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 03.08.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 a skad masz te cudowne wiesci? gorale drewna na opal nie zbieraja:)? tez sie podlaczam do tego pytania Chociaz ja nie wierze w prognozy tegoroczne lato mialo byc takie upalne, a z kolei zeszle lato zimne tylko tydzien mial byc pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.08.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 wreszcie moge sie pochwalic jak bedzie wygladala nasza stodolahttp://images30.fotosik.pl/46/f3cd845e132ffddcm.jpg http://images24.fotosik.pl/46/707eab5fd1a3226fm.jpg nie chcialam lesnej chatki, ani dworku, ani nic w stylu typowo wiejskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 04.08.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Irma skromna jesteś! Jeśli tak wygląda stodoła, to co ja mam o swoim powiedzieć? Fajny ten Twój domek, zaintrygował mnie. Mogę prosić o dziennik albo zdjęcie rzutu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.08.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 http://images24.fotosik.pl/47/fc66fa45560288f7m.jpgtaki jest dól, gora jak bede miec chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 05.08.2007 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 a skad masz te cudowne wiesci? gorale drewna na opal nie zbieraja:)? Mój murarz tak mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.08.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Irma skromna jesteś! Jeśli tak wygląda stodoła, to co ja mam o swoim powiedzieć? Fajny ten Twój domek, zaintrygował mnie. Mogę prosić o dziennik albo zdjęcie rzutu? A co Ty w końcu budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.08.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Irma projekt masz dopracowany w szczegółach. Zastrzeżenia mam tylko co do ilości drzwi zewnętrznych. Dlaczego tak dużo? Jaką masz wielkość łazienki? Co do mojego projektu, to ... najprawdopodobniej Azalia z Horyzontu. http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=134&a=319&sid=5&odbicie=1 A poza tym.... nadal czekam na Warunki Zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.08.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 przyjemna ta azalia. szkoda ze drzwi do lazienki wychodza wprost na salon, no ale to w sumie drobiazg...A bedziesz robic gore?u nas drzwi zewnetrzne sa do kotlowni i normalnie, wejsciowe do wiatrolapu. piec bedzie na wegiel i nie chce zeby byl polaczony z domem, a reszta to drzwi na tarasy, bo w zalozeniu doma ma byc jak najbardziej polaczony z ogrodem,nie zauwazylam, ze pokazalam stara wersje dolu. teraz wyjscia na taras z gabinetu juz nie ma...:(szkoda. co do lazienki tojest to raczej wc z prysznicem niz pelna lazienka:) - ma 2,8m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.08.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Z góry rezygnujemy. Od początku szukałam parterówki, ale tamte odpadły, bo widziałam projekt WZ i ... dopiero ten spełnia je wszystkie, no prawie... Co do WC, bez obaw, też mnie to raziło i będzie przeniesione na prawą stronę od drzwi zewnętrznych, z wejściem od wiatrołapu. Irma a materiały masz już kupione? Z czego budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.08.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 kupione materiały? a skąd:)budujemy z gazobetonu szarego, bo szkoda mi kasy na cos czego i tak nie widac. Na dachu bedzie albo dachowka cementowa zwykla, albo tegalit, albo blacha maxi clasic - cos co przypomina blache kladziona na rabek - jedyna ekstrawagancja:). okna pcv szare. no i drewno na elewacje...ale to jeszcze nie wiem, zobaczymy ile bedziemy miec kasy. scianki wewnetrzne buduje z silikatów ze wzgledu na akustyke. strop teriva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.08.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Co do WC, bez obaw, też mnie to raziło i będzie przeniesione na prawą stronę od drzwi zewnętrznych, z wejściem od wiatrołapu. a myslałas o tym, zeby powiekszyc troche pokoje dzieci? sa b. malutkie, po co Ci az taki szeroki korytarz i tak nie bedzie na nim schodow... zrobilam Ci na szybko taki maly rysuneczek... http://images26.fotosik.pl/49/aa01e1389e0250f2m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 06.08.2007 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 nom fajne te azalie - duże nawet co do powiększenia pokoikow to sama nie wiem - duży hall też sie przyda - jakas szafa zabudowana itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.08.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 szafa i tak sie zmiesci, ten korytarz ma ok. 160-180 po zmniejszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 06.08.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 widze że watek troche odżył Tomka fajna ta azalia. 9,6m2 na pokoje dla dzieci to wcale nie tak mało. Uważam że w sam raz, jeśli jednak wiesz że napewno nie będziesz robiła poddasza uzytkowego to moze rzeczywiscie mozna zmniejszyc ten hall. Chociaz ja uwazam ze nigdy nie nalezy zamykac sobie furtki. Moze za 10 lat stwierdzisz ze jednak gorę bys chciala zaadoptwac i wtedy duzy hall jak znalazl na schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 06.08.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Irma ty sie orientujesz w tych wnetrzach a moglabys spojrzec na moj projekt (jest w dzienniku) i popatrzec na garderobe??? Jest na gorze od sypialni. W plani są drzwi do tej garderoby a ja zawsze marzylam by byla taka szafa wnekowa tzn przez calą długość lustra przesuwane a za nią garderoba i nie wiem czy stawiać tą ściankę między sypialnią a garderobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.08.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 czy chodzi o pomieszczenie nr 5?chodzi Ci o to czy lepiej dac drzwi przesuwne z lustrami czy drzwi i scianke?ja bym dala drzwi, taniej bedzie. duzo zalezy tez od tego w jakim stylu bedsa wnetrza. jesli rustykalne(wiejsko-przytulne), to takie przesuwne drzwi z lustrami nie pasuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts