Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa garwolińska

edytkazet

Recommended Posts

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Irma tak chodzi o 5. Co do schodkow to calkiem mozliwe ze je zlikwidujemy i zrownamy wszystko, bo pod sypialnią jest garaż a duzo osob nam mowi ze to zly pomysl garaz w domu wiec mozliwe ze z czasem zamienimy garaz na pokoj jakis wiec wtedy sufit nie powinien byc nizszy.

Ale masz racje chyba zostane przy opcji ze scianką.

Witam Wszystkich

Kilka dni temu zdecydował się przejąć kontrolę nad pisaniem naszego dziennika budowy, a w ramach przedstawienia sie to jestem drugą połówką jotpe 8) Dwa lata temu byłam taka ładna jak na pierwszym zdjęciu w naszym dzienniku, ale kiedy to było :roll: :lol:

Od dziś będę się starała aktywnie uczestniczyć w "życiu" tej grupy :D Zapraaszm wszystkich do komentowania dziennika bo tak nudno dla samej siebie pisać...

• 2 weeks później...
Znów cisza w naszej grupie! Wszyscy na urlop wyjechali? Jotpe buduje, ANNNJA też, ale gdzie reszta? Irma wrzuć skan góry! Co do mojego projektu pokoje przy salonie będą powiększone, bez zmniejszania łazienki :D . Wejście do wc i kuchni będzie z wiatrołapu, i jak Irma tak bedzie dobrze? Muszę nauczyć się wklejać zdjęcia... :oops: :roll: Jeszcze tylko 4 dni i biegnę po pieczątkę na WZ!! :lol: 8) :lol:

wrzuc plan koniecznie, jestem ciekawa jak powiekszylas pokoje.

http://images25.fotosik.pl/61/04ad1879c6481653m.jpg

bardzo roboczy plan gory, nie wskanowalam palanow archit. mam tylko plany, ktore mi posluza do robienia projektu wnetrz. a poniewaz wnetrza na razie w fazie koncepcyjnej to i plany sa jakie sa...

jak juz ustale sama ze soba koncepcje wnetrz moge pokazac szkice srodka

Irma wszystko masz przemyślane i dobrze rozplanowane. Rozumiem, że te 2 nieoznaczone pomieszczenia u góry to pokoje dzięcięce, a po prawej to ten płaski dach. Okna nad tym daszkiem wychodzą z łazienek i pokoju? To teraz chętnie obejrzę plany wnętrz. :wink: Irma czy stolarkę będziesz zamawiała w szarościach?

Plan swojego domku wyślę Ci na priva.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
po wielkich trudach w koncu na iskierkę się zdecydowalismy

http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=152

przez pewien czas był naszym faworytem, ale jednak potrzeba pokoju na parterze zwyciężyla tymek/horyzont

czyli projekt "economi" ale jednocześnie uroczy

Witam Tig1 Z tego co przeczytałem to Wy budujecie Tymka z horyzontu i chcecie się wymieniać doświadczenia to zapraszamy na forum dla budujących się Tymka

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=107238&highlight=tymka

Tymowicze z całego kraju, łączcie się

Pozrawiam